×

info telefon +385 1 46 10 225

Invisalign® nevidljivi aparatić za vaš novi osmijeh 23. svibanj 2018.

Novosti

Invisalign® nevidljivi aparatić za vaš novi osmijeh

Najnapredniji prozirni aparatić za zube Invisalign® odnedavno se našao i u našoj ponudi!

Ovaj svjetski poznati brend nevidljivih i mobilnih aparatića za zube posljednjih je godina donio svojevrsnu revoluciju u ortodonciji, odnosno, u procesu izravnavanja vaših zuba, a veliku popularnost već je stekao i u Hrvatskoj što je bilo dovoljno da ga uvrstimo u ponudu Poliklinike Bagatin.

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i čeljusti te uspostavljanjem normalne funkcije žvačnog sustava. Vrhunska stomatološka usluga koju pružamo praćena je najmodernijim uređajima i tehnologijom na tržištu te iskusnim timom stomatoloških stručnjaka.

Dentalni tim Poliklinike Bagatin odnedavno je bogatiji za novu članicu dr.med.dent. Renatu Kevilj Gospić, specijalisticu ortodoncije, a ujedno i za novu specijalizaciju – ortodonciju.

Uz fiksne aparatiće poput Damon sustava koji su najučestaliji i najučinkovitiji način izravnavanja zubi, odnosno, ispravljanja ortodontskih anomalija, a u korak s trendovima na tržištu kao i potrebama naših cijenjenih pacijenata, u našoj je ponudi svoje mjesto našao inovativni Invisalign®.

Web-novosti_PB_848x364px_644

Izravnava vaše zube pomoću niza gotovo nevidljivih udlaga tzv. alignera, koje su posebno izrađene po vašim zubima i vrlo se lako mogu skinuti i stavljati. Kada jedna udlaga napravi pomak za koji je dizajnirana, zamjenjuje se drugom iz tjedna u tjedan, tako se i vaši zubi pomiču trodimenzionalno i čine savršen osmijeh.

Projektiran je tako da koristi strogo definiranu količinu sile na točno određenom mjestu u točno određeno vrijeme.

Jedna od njegovih glavnih prednosti, osim što je gotovo nevidljiv, jest da je period potreban za ispravljanje anomalija i do 50% kraći te da je broj dolazaka ortodontu puno manji. Za razliku od fiksnog aparatića, ovdje imate mogućnost samostalnog skidanja i stavljanja aparatića tijekom jela i pranja zuba, a sama udobnost tijekom nošenja je neupitna.

Web-novosti_PB_848x364px_645

Kod Invisalign® nevidljivog aparatića za zube ne postoje ograničenja prilikom liječenja jer je dokazana učinkovitost kod svih anomalija, a ne postoji niti ograničenje na godine starosti.

Ortodont može pomicati vaše zube puno preciznije, može vidjeti rezultate u svakoj fazi liječenja te, zahvaljujući razvijenom softveru, može napraviti projekciju rezultata u samom startu.

Ovaj sustav dolazi iz američke kompanije koja je posvećena kontinuiranim inovacijama, s 20-godišnjim kliničkim istraživanjima i preko 700 patenata.

invis

Niti jedan drugi prozirni aparatić na tržištu nije temeljen i testiran na čak 4 milijuna slučaja. Idealno je rješenje za sve dobne skupine i za sve anomalije, a nakon što vam naši stomatolozi naprave detaljnu dijagnostiku, zasigurno će postati i vaše omiljeno rješenje za savršeno ravan osmijeh!

Obratite se našim stručnjacima za pomoć i za sva dodatna pitanja. Rezervirajte već danas svoj termin putem maila  info@bagatin.hr ili nas nazovite na 01/46 10 225. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.