×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Styku 3D skeniranje obujma tijela

Detaljan prikaz i vizualizacija svih mjera, oblika, sastava tijela i drugih vrijednosti bitnih za kvalitetnu analizu tijela i pristup mršavljenju.

Što je Styku?

Styku je revolucionarni 3D skener koji pruža stvaran prikaz tijela, detaljan sastav tijela i podatke mjerenja pojedinaca.

Stvara izuzetno točan 3D model i pruža stotine preciznih tjelesnih mjera u svega nekoliko sekundi. Klijenti mogu vidjeti točne svoje mjere struka, bokova, grudi, bedara…

Najbolji plan mršavljenja uz Styku 3D skeniranje obujma tijela
Fotografije prikazuju stvarno stanje promjene prije i nakon izvođenja predmetnog zahvata. Rezultati svakog zahvata su individualni te se razlikuju od osobe do osobe, a slijedom čega Poliklinika Bagatin ne može jamčiti jednake rezultate kod svakog pojedinog klijenta.

Kako se provodi mjerenje?

Skeniranje na Styku uređaju vrlo je jednostavno.

Potrebno je stati na uređaj i biti miran 30 sekundi dok se platforma okreće za 360 stupnjeva.

Zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu nastaje više od 600 detaljnih infracrvenih slika u visokoj rezoluciji jer Styku bilježi milijune podataka u svega nekoliko sekundi neinvazivnog i bezopasnog procesa.

Za sam proces mjerenja nisu potrebne nikakve dodatne predradnje niti pripreme organizma.

Potrebno je jedino imati usko donje rublje u kojem ćete se mjeriti. 

Pohranjivanje podataka

Statistički podaci pohranjeni u uređaju, a koji služe za usporedbu trenutnih mjerenja te kao pokazatelji optimalnog stanja, rezultat su znanstvenih istraživanja provedenih na tisućama uzoraka.

Program omogućava operateru potpuno skeniranje tijela, praćenje promjena u tijelu, izračun raznih zdravstvenih i tjelesnih metrika i još mnogo, mnogo toga.

Najbolji plan mršavljenja uz Styku 3D skeniranje obujma tijela

Prednosti Styku 3D skeniranja tijela:

  • kontinuirano praćenje promjena u obliku tijela klijenata tijekom procesa mršavljenja kao i implementacije novog plana prehrane definiranog na nutricionističkom savjetovanju
  • praćenje osnovnih pokazatelja poput opsega kukova, bedara, struka, grudi i ostalog, zahvaljujući čemu se točno mogu locirati područja na kojim se masnoća izgubila, a samim time i smanjio opseg
  • usporedba upravo dobivenih rezultata s prosječnim vrijednostima unutar određene spolne i dobne skupine diljem svijeta
  • individualan pristup u postizanju ciljeva i definiranja model dnevnih aktivnosti. Odabire se željena kilaža i udio masti, rok i razina aktivnosti na temelju čega program definira količinu kalorija koja se mora dnevno potrošiti
  • prije/poslije fotografije – za razliku od dosadašnjih 2D fotografija koje su često klijente dovodile u zabludu, 3D fotografije na Styku uređaju su objektivne i jasno pokazuju stvarne promjene.
  • vizualni napredak – profil klijenta omogućava kontinuirano praćenje promjene na tijelu, uz vizualnu komponentu, gdje se linijama prikazuje stanje prilikom svakog novog skeniranja

Oblikovanje tijela

Uz skeniranje tijela na Styku uređaju, za precizniji uvid u vaše zdravlje i stanje organizma, preporuka je napraviti  SECA mBCA 515 medicinsku analizu sastava tijela kojom se, osim tjelesne težine, mjeri i potkožno masno tkivo, mišićna masa, postotak vode, BMI te bazalni i aktivni metabolizam.

Na temelju svih dobivenih rezultata i analiza, definiranih ciljeva i plana prehrane, možete se odlučiti i za provjereno dobre tretmane oblikovanja tijela.

Med Contour Multipower i Zerona hladni laser najbolji su tretmani za preoblikovanje tijela, uklanjanje celulita te zatezanje kože tijela s odmah vidljivim rezultatima.

Sve o tretmanima iz naše ponude kao i o stručnjacima Poliklinike Bagatin koji ih provode možete saznati u besplatnom primjerku Vodiča kroz tretmane oblikovanja tijela.

Više o načinima plaćanja i cijenu konzultacija možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".