×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Izjave klijenata

Viktorija Radoš

Viktorija Radoš

Rekonstrukcija čeljusti Straumann implantatima i All-on-4 trajni protetski rad

"Moj najveći problem oduvijek je bio moj osmijeh. Obožavam se smijati, a morala sam ga skrivati u javnosti jer nisam htjela da ga itko vidi i primijeti. San mi je bio da se slobodno smijem i uživam u vlastitoj sreći bez razmišljanja. Beskrajno sam vam zahvalna na tome i sve bih opet ponovila!"
Magdalena Divić

Magdalena Divić

Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža

"Oduvijek sam se htjela riješiti madeža koji su se nalazili na vratu i grudima te izazivali strahovitu neugodu, ali i bol. Zahvalna sam Poliklinici Bagatin što mi je ovaj problem riješila brzo i bezbolno te što napokon ne moram biti posebno oprezna i trpjeti bol pri oblačenju i stavljanju nakita."
Božica Kovačić

Božica Kovačić

Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantati

„Konačno se mogu slobodno smijati, bez imalo srama i bez prikrivanja! Presretna sam s rezultatom i neopisivo sam zahvalna stručnjacima Poliklinike Bagatin koji su mi omogućili ovu predivnu transformaciju jer od sada mogu samopouzdano koračati kroz život i uživati u svakom njegovom trenutku.“
Indira Levak

Indira Levak

pjevačica

"Prepoznatljiva sam po svojoj energiji i kako mi u Poliklinici kažu, po zaraznom osmijehu. Stoga on mora biti savršen i besprijekoran, a u Poliklinici Bagatin to je i moguće. Sama sam se uvjerila u vrhunsku kvalitetu Straumann implantata koji izgleda jednako kao i moji prirodni zubi, a omogućava mi da se bezbrižno smijem, pričam i da radim ono čemu sam posvetila svoj život – da pjevam."
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

glumica

"Moja glumačka karijera zahtjeva konstantnu brigu o oralnom zdravlju i lijepom osmijehu. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka Dental centra Poliklinike Bagatin i postavljanjem keramičkih ljuskica, dobila sam u potpunosti pravilan, holivudski blistavo bijel osmijeh koji sam oduvijek željela."
Ivan Potočki

Ivan Potočki

Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantat

„Poliklinika Bagatin ispunila je sva moja očekivanja. Oduševljen sam rezultatom, stručnim i ljubaznim osobljem i u potpunosti prijateljskim pristupom. Beskrajno sam zahvalan na potpuno novom izgledu i pogledu na život. Konačno mogu uživati u smijehu sa svojom djecom bez osjećaja srama i krivnje.“
Nataša Ban

Nataša Ban

Zerona lasersko oblikovanje tijela

„Put je bio dug i ne baš odveć lak, ali danas nakon 12 tjedana tretmana i izgubljenih 25 kilograma sa značajno manje centimetara u trbuhu i struku više se ne bojim prijeteće vage, postala mi je nekako saveznik u mojoj borbi. Moram se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin koji mi je bio podrška cijelim putem, počevši od toplog osmijeha na samom ulasku do savjeta stručnih osoba i riječi podrške kada mi je bilo najteže.“
Jelena Begić

Jelena Begić

Kirurška korekcija nosa i povećanje usana dermalnim filerima

„Od školskih dana mučio me manjak samopouzdanja uzrokovan prevelikim nosom i premalim usnicama. Lice mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi omogućili poboljšala je kvalitetu mog života, postala sam samopouzdana osoba koja uživa u svome izgledu!“
Ines Fot

Ines Fot

Kirurška korekcija nosa, korekcija ušiju i oblikovanje brade dermalnim filerima

„Već u nižim razredima osnovne škole doživjela sam neugodnosti zbog svog izgleda. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim nosom koji je bio grbav i velik, te svojim ušima koje su stršale. Nikada nisam voljela svoj izgled. Korekcije koje sam napravila su mi olakšale život, ne bježim od drugih ljudi, ne skrivam se. Konačno sam sretna osoba!“
Ankica Asanović

Ankica Asanović

VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, povećanje i podizanje grudi

„Dugih 11 godina mučile su me posljedice trudnoće. Grudi i trbuh nikad se nisu vratili u prvobitno stanje, a osjećaj da to tijelo ne pripada meni bio je grozan. Nakon transformacije ponovo se osjećam sretno, samouvjereno i privlačno. Dani prekrivanja i srama na plaži su za mene prošlost!”
Marina Rubin

Marina Rubin

Kirurška korekcija nosa, podizanje i povećanje grudi, Zerona lasersko oblikovanje tijela

„Trebalo mi je puno hrabrosti da se javim, ali sam pomislila sada ili nikada! Imala sam velikih poteškoća s disanjem na nos, ali naravno i s izgledom koji me mučio od srednjoškolskih dana. Doživjela sam puno žalosnih i neugodnih trenutaka u životu što je utjecalo na moje samopouzdanje. Moja transformacija je nešto najljepše što mi se dogodilo i moja životna želja je ostvarena. Beskrajno vam hvala!”
Slavica Lučić

Slavica Lučić

VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, podizanje i povećanje grudi i kirurška korekcija nosa

„Izrazito sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Smršavila sam 30 kilograma nakon trudnoće, ali višak kože i masno tkivo na trbuhu bili su moja noćna mora. Uvijek sam se zamišljala u uskoj haljini i na plaži bez srama i pokrivanja. Moj san se konačno i ostvario! Riječima vam ne mogu opisati sreću i zadovoljstvo koje osjećam. Ja sam nova i sretnija osoba!”

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.