×

Gratis dental pregled

Naručite se

Izjave klijenata

N. S.

Doveli ste moj novi osmijeh do savršenog sklada, kako estetiski tako i funkcionalno zbog čega se osjećam samopouzdanije i estetski privlačnije. Još jednom zahvaljujem cijelom timu, a posebno doktoru Gračanu za moj zdrav, lijep i otvoren osmijeh.

D. B.

Svaka čast doktorici Ivi na obavljenom poslu. Prije sam bio u jednoj - sebi bližoj poliklinici te nakon vrlo neugodnog iskustva i na kraju s mišljenjem zubara potrebe vađenja zuba, otišao po drugo mišljenje u Bagatin. Ljubazno osoblje me odlično primilo te nakon 1,5 sati doktorica Iva je uspjela spasiti i sasvim bezbolno izlječiti moj zub. Sve za prihvatljivu cijenu i što je najbitnije bez ikakve boli i neugodnosti. Ekipa svaka Vam čast, samo nastavite tako, sve pohvale od mene.

A. K.

Izrazito ljubazni, s OSMIJEHOM na licu te pozitivan pristup od samog ulaska u Polikliniku do izlaska. Nenametljivi, a na usluzi cijelo vrijeme. Ostanite i dalje takvi i, prije svega, jednaki prema svima (i onim poznatima koji k vama dolaze i nama "ostalima").

M. T.

Izuzetna susretljivost i stručnost stomatologa koji mi je kroz konzultacije jasno izložio plan daljnjeg liječenja uz termine te troškovnik. Svaka pohvala!

Ž. T.

Supruga i ja smo prošli mnoge razvikane poliklinike, ali potpuno zadovoljstvo zbog vaše iskrenosti pronašli smo tek u vašoj Poliklinici. Hvala vam i nemojte se nikada pokvarit, već ostanite isti!

M. V.

Nasmiješeno, ljubazno i povrh svega jako ugodno ozračje. Usluga kakvu nisam nigdje dobila. Od ulaska u Polikliniku do izlaska iz nje. Vidi se da ljubaznost i osmjeh nisu lažni. Sve pohvale!

A. B. T.

Prvi smo put posjetili vašu Polikliniku i ostali smo oduševljeni. Od ljubaznog pozivnog centra za dogovaranje termina do stručnih liječnika. Sam prostor Poliklinike zrači pozitivnom energijom, što se primjećuje i na osoblju unutar njega. Sve pohvale i preporuke!

S. M.

SAVRŠENO! To je riječ kojom opisujem Vašu Polikliniku.

M. O.

Imala sam čvrste i tamne dlake koje su urastale na tjednoj, čak i dnevnoj bazi. Upalni procesi, otvorene rane, kraste, ožiljci i bol koju sam trpjela, a potom i neugodnost zbog nogu ‘kao da sam iz rata izašla’, nestali su nakon prvog tretmana laserske epilacije!
Ana Begić

Ana Begić Tahiri

glumica

„Iako smo navikli da sve što funkcionira boli, s ovim tretmanom to definitivno nije tako. Ugodna topla masaža, kao da vam netko malim tušem prelazi preko lica i briše bore. Nakon prvog Med Visage tretmana učinak je jako vidljiv i ja sam prezadovoljna.“
Loredana Orešković

Loredana Orešković

Metal keramičke krunice

„Cijeli život osmijeh mi je rušio samopouzdanje. Vidjela sam da Poliklinika Bagatin organizira makeover, poslala sam pismo i nakon par dana poziv je uslijedio, a mojoj sreći nije bilo kraja. Oduševili su me svojim pristupom, brigom i odnosom prema pacijentu. Ispunili su sve moje želje i ja se ponovno bezbrižno smijem!“
Tea Pavković Katić

Tea Pavković Katić

Kirurška korekcija nosa, Zerona lasersko oblikovanje tijela i Med Contour ultrazvučna terapija

„Kao i svaka žena, volim svoje tijelo, no dosta sam samokritična po pitanju nekih stvari na sebi koje sam htjela promijeniti. Oduvijek, otkada znam za sebe želim se pokrenuti i promijeniti barem dio tih svojih kritičnih stavki na sebi, ali nikako da skupim hrabrosti i odlučnosti da se ohrabrim na taj potez. Isto tako, uskoro slavim svoj okrugli 40. rođendan i ovo mi je bila idealan prilika da se prijavim i da napravim nešto na sebi i za sebe, zahvaljujući ovom “Beauty makeoveru”.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.