×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Kozmetologija

O Kozmetologiji

Vjerujemo da je prirodna ljepota već u nama samima i da se reflektira kroz naš karakter, kroz tjelesnu ravnotežu. No svjesni smo i sitnih nepravilnosti na tijelu, problematika kože lica i tragova starenja koji mogu narušiti taj osjećaj potpune sreće i zadovoljstva.

U Poliklinici Bagatin njegujemo individualan i cjelovit pristup ljepoti jer osjećamo da možemo postići ono što tražite i čemu težite.

VISIA analiza kože lica

Neinvazivni tretmani lica, tretmani kože i tretmani oblikovanja tijela, na odjelu kozmetologije sve su što vam je potrebno za tijelo u formi i mladenački izgled lica.

Naš tim vrhunskih stručnjaka nudi najnovije metode pomlađivanja i njege kako biste vi izgledali najbolje, a istovremeno se i vratili svakodnevnim obvezama s većom dozom samopouzdanja. Vrednujemo sve vaše brige i trudimo se utjecati na sve čimbenike koji su uzrok vašim nepravilnostima i nezadovoljstvima.

Usluge

Tretmani lica

Koža lica je najeksponiraniji dio našeg tijela. Anti age tretman lica jedino je čime se može zaustaviti pad lica i stvaranje novih bora kada dođu 'te' godine. Bez obzira na najbrže rastuću industriju te puno novih metoda i tehnologija u službi zaustavljanja procesa starenja, iz iskustva znamo da se pomlađivanje kože može postići samo sinergijom različitih metoda. Rezultati su brzi i vidljivi – popravit će se tekstura kože, potaknuti prirodni proces stvaranja kolagena te će se minimizirati bore.

Tretmani tijela

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pobrinut će se za sve sitne nepravilnosti na vašem tijelu zahvaljujući stručnom osoblju, vrhunskim uređajima i najučinkovitijim tretmanima na tržištu. Zatezanje kože tijela, redukcija neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja i masnih naslaga, moguće je pomoću najboljih neinvazivnih tretmana na tržištu koje vole i poznate hollywoodske zvijezde.

Laser centar

Jedan od najpopularnijih laserskih tretmana na tijelu svakako je uklanjanje dlaka, a laseri su svoju primjenu našli i na licu kao nezamjenjiv alat za pomlađivanje kože. Sitne bore koje su se pojavile, proširene pore i neujednačen ten mogu kožu učiniti starijom nego što ona zaista jest. Laserski tretmani rabe novu i jedinstvenu tehniku laserske zrake za smanjenje efekata starenja na koži, odnosno, za pomlađivanje kože, za razbijanje masnih stanica na tijelu te za uništavanje folikula dlake.

Dermokozmetika

Njega kože u Poliklinici te cjelovit pristup koji provodimo podrazumijeva i fantastičnu kozmetiku kako bi rezultati nakon zahvata i tretmana bili što bolji i dugotrajniji. REVIDERM je njemački sustav za njegu kože koji se temelji na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Korištenjem REVIDERM dermokozmetike stimuliraju se prirodni procesi regeneracije kože te se proces starenja usporava. Visoke standarde jamči stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti.

Konzultacije

U Poliklinici Bagatin jako je važan individualan pristup klijentima, što znači da svaki plan te­rapije lica ili tijela započinje konzultacijama i potrebnom dijagnostikom. Radi se analiza svakog detalja kože lica u der­misu i epidermisu kompjutorskim sistemom, genetska predispozicija za starenje iz DNA, a za pravilno kombiniranje tretmana, hidratacije, vježbi i prehrane s ciljem postizanja željene figure do ljeta, tu je nutricionističko savjetovanje uz potrebna mjerenja i analize sastava tijela.

Više informacija o cijenama

Ekspertiza

Naše medicinske kozmetologice i nutricionistica, stručnjakinje su za neinvazivne tretmane lica i tijela.

Posjeduju diplomu regionalne Reviderm Akademije, certificirane su za izvođenje tretmana za oblikovanje tijela, uz neizostavan majstorski dio stečen kroz brojne odrađene tretmane.

Godišnje naprave gotovo 1.800 Med Contour tretmana koji je broj jedan u svijetu za redukciju celulita, a za koji je Poliklinika Bagatin ujedno i referentni centar, uz Zeronu i Reviderm dermokozmetiku.

Naše klijente savjetujemo, educiramo i nastojimo zajedno ostvariti željene rezultate zbog čega, prema problematikama, sinergijski povezujemo kozmetološki i liječnički tim.

Certifikati

Naš tim stručnjaka

Lucija Franjić

Lucija Franjić

Voditeljica odjela Kozmetologije / Green Gold Tower
Jelena Čikor - medicinski kozmetolog - Poliklinika Bagatin

Neinvazivni tretmani za oblikovanje tijela

Jelena Čikor

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Bernarda Horvat

Bernarda Horvat

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Rafaela Mamić

Pregledi i tretmani lica

Rafaela Mamić

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Anamarija Platnar

Anamarija Platnar

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Suzana Šaško-Gečić

Višegodišnje iskustvo u laserskoj epilaciji

Suzana Šaško-Gečić

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Katarina Tomić

Katarina Tomić

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Petra Vlaović

Petra Vlaović

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Lara Zorić

Lara Zorić

Medicinska kozmetologinja / Green Gold Tower
Tea Premoša

Tea Premoša

Nutricionistica / Green Gold Tower
Matea Despotušić

Certificirani kozmetolog za tretmane lica i tijela

Matea Despotušić

Medicinska kozmetologinja / Split
Daniela Šestan

Antiaging tretmani lica i oblikovanje tijela

Daniela Šestan

Medicinska kozmetologinja / Split
Daniela Šparmajer

Daniela Šparmajer

Medicinska kozmetologinja / Split

Izjave klijenata

Ana Begić
Ana Begić Tahiri
glumica
„Iako smo navikli da sve što funkcionira boli, s ovim tretmanom to definitivno nije tako. Ugodna topla masaža, kao da vam netko malim tušem prelazi preko lica i briše bore. Nakon prvog Med Visage tretmana učinak je jako vidljiv i ja sam prezadovoljna.“
Nataša Ban
Nataša Ban
Zerona lasersko oblikovanje tijela
„Put je bio dug i ne baš odveć lak, ali danas nakon 12 tjedana tretmana i izgubljenih 25 kilograma sa značajno manje centimetara u trbuhu i struku više se ne bojim prijeteće vage, postala mi je nekako saveznik u mojoj borbi. Moram se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin koji mi je bio podrška cijelim putem, počevši od toplog osmijeha na samom ulasku do savjeta stručnih osoba i riječi podrške kada mi je bilo najteže.“

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".