×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Jamstvo stručnosti

Kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje doktora i medicinskih sestara te nabavljamo najsuvremeniju opremu kako bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu. Naši doktori kontinuirano i aktivno sudjeluju u radu svjetski priznatih i poznatih strukovnih kongresa i manifestacija. Uz to, permanentno rade na vlastitom stručnom usavršavanju prateći najnovija svjetska dostignuća u struci te u primjeni najsuvremenije opreme.

Edukacije

Posao doktora zahtijeva veliko povjerenje naših klijenata da ćemo im pružiti vrhunsku uslugu i željene rezultate uz najmanji rizik. Imajući to na umu, naši doktori Dinko i Tomica Bagatin svoju edukaciju dalje nastavljaju prateći najnovija znanstvena i medicinska dostignuća u području plastične, rekonstruktivne i opće kirurgije te aktivno sudjeluju na raznim seminarima i kongresima.

Jamstvo stručnosti

Više o seminarima i edukacijama koje su naši doktori posjetili, kao i gostovanjima na kojima su držali radionice: 

Više o edukacijama unutar naše Poliklinike možete pročitati na Edukacije i seminari

Tehnologija

U našoj Poliklinici koristimo najsuvremeniju tehnologiju koja nam omogućava da svakom tretmanu i zahvatu pristupimo s najvećom dozom preciznosti, u skladu s najnovijim znanstvenim dostignućima u estetskoj i rekonstruktivnoj medicini. Takvim pristupom pružamo našim klijentima maksimalnu dozu  sigurnost i preciznost u praćenju napretka iz tretmana u tretman, kao i dovoljno informacija koje će našim klijentima omogućiti informiranu odluku o zahvatu. 

Jamstvo stručnosti

Naša Poliklinika Bagatin referentni je centar za čak dva proizvođača lasera - njemačku tvrtku Asclepion Laser Technologies koju karakterizira dugogodišnje iskustvo u proizvodnji najsuvremenijih lasera i američku tvrtku Erchonia, vodećeg svjetskog proizvođača hladnih lasera za oblikovanje tijela. U Poliklinici Bagatin laserom se mogu tretirati razne problematike kože - od prvih bora i staračkih pjega pa do dubljih bora i kapilara. Također, odgovarajući laseri se koriste za uklanjanje dlačica i pomlađivanje lica, kao i za oblikovanje tijela. Tretmani su izrazito popularni i traženi zbog brzih rezultata, kao i zbog trajanja tretmana koje rijetko bude duže od sat vremena. Također, današnji laserski tretmani izazivaju minimalnu, a poneki i nikakvu bol. Vremena oporavka u većini slučajeva, gotovo ni nema.

Naša Poliklinika u ponudi ima čak četiri različita lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi:

  1. Diodni laser MeDioStar NeXT:  
  2. Žuti laser QuadroStarPRO
  3. Erbium:YAG laser MCL 31 Dermablate
  4. Zerona Erchonia Green Laser 

Uz lasere, naša Poliklinika je jedina u Hrvatskoj i regiji koja u ponudi ima fotosimulator VECTRA 3D koji omogućava našim klijentima da već i prije same operacije vide moguće rezultate zahvata povećanja grudi, smanjenja grudi ili podizanja grudi u 3D simulaciji, što našim klijentima uvelike pomaže pri donošenju odluke. VISIA profesionalna analiza kože je uređaj koji pruža višespektralni prikaz i analizu tena za šest područja koja utječu na zdravlje i ljepotu kože, a rezultati služe kao vodič u personaliziranom programu tretmana kože.

Med Visage RF je jedinstveni uređaj od tvrtke GP za tretiranje bora na licu i opuštenosti kože, poznat i kao nekirurški Face lifting. Najnovija generacija kombinira dvije komplementarne i sinergične tehnologije u jednom alatu: ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi obnova stanica i sinteza kolagena i elastina bila još bolja. Još jedan uređaj od tvrtke GP je Med2Contour koju svoju popularnost duguje odličnim rezultatima u koje su se uvjerili mnoge osobe diljem svijeta. Med2Contour koristi ultrazvučnu terapiju, vakum masažu i limfnu drenažu, čime se postiže preoblikovanje i učvršćivanje tijela.

Za vrijeme tretmana mikrodemoabrazije koristimo uređaj REVIDERM Skin Peeler njemačke tvrtke REVIDERM koji nježno i bezbolno uklanjanja mrtve stanice, stimulira snažan rast novih kožnih stanica te tako vraća zdrav i osvježen izgled licu. 

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".