×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Adipologie - liposukcija bez noža

Muče vas celulit, masne naslage i opuštena koža? Rješenje se krije u Adiopologie tretmanu – revolucionarnoj tehnologiji koja istovremeno razara masne stanice i stvara novi kolagen te vam omogućuje da oblikujete tijelo po svojim željama i preferencijama.

Opis zahvata

Adipologie je prvi medicinski odobreni uređaj koji potiče razvoj kolagena u hipodermi, potkožnom sloju u kojem se inače taloži mast, što ga čini jedinstvenom tehnologijom za oblikovanje tijela.

U tome mu pomaže kut prodiranja ultrazvuka do masnih stanica koji ga razlikuje od ostalih uređaja za oblikovanje tijela. Naime, Adipologie djeluje pod kutom od 70 stupnjeva, dok svi ostali uređaji koriste kut od 45 stupnjeva zbog čega ne mogu u potpunosti prodrijeti do masne stanice.

gubitak kila

Zahvaljujući ultrazvuku niske frekvencije (Low Frequency Ultrasound) koji ravnomjerno raspršuje energiju, Adipologie će u manje od sat vremena djelovati na problematično područje i stimulirati lipolizu. Lipoliza je metabolički proces u kojem se lipidi u tijelu razgrađuju na glicerol i masne kiseline koje stanice koriste za proizvodnju energije te na taj način gube masnoću.

Adipologie koristi simetrično pulsno zračenje koje čuva kožu što znači da ne dolazi do prejakog zagrijavanja ni peckanja kože.

Tretman se preporučuje svima onima koji se bore s celulitom, masnim naslagama, opuštenom kožom te istovremeno stvara efekt pomlađivanja jer se nakon tretmana kolagen nastavlja obnavljati. To znači da, ukoliko se pridržavamo zdravog načina života, rezultati Adipologie tretmana su dugotrajni. 

Kandidati

Adipologie uređaj namijenjen je ženama i muškarcima koji žele oblikovati problematične zone na svojem tijelu.

gubitak sala na trbuhu

Ovim tretmanom mogu se tretirati:

 • Trbuh
 • Bedra
 • Koljena
 • Nadlaktice
 • Leđa (stražnji bočni dio tzv. „ljubavne ručke“)
 • Stražnjica

Priprema

Prvi korak je dolazak na konzultacije kako bi se naši stručnjaci upoznali s vašim potrebama, prepoznali stupanj problematike te vas savjetovali kojim metodama će se postići najbolji rezultati.

Također, na konzultacijama je uključena je i Seca mBCA medicinska anlaliza sastava tijela koja uključuje mjerenje tjelesne težine, potkožnog masnog tkiva, mišićne mase, postotka vode, BMI-ja te bazalnog i aktivnog metabolizma. Mjerenje se odvija pod nadzorom naše nutricionistice koja će vas, na temelju dobivenih rezultata, savjetovati s planom prehrane.  

besplatne konzultacije za tijelo

Nakon konzultacija, naši će stručnjaci napraviti procjenu broja potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. Broj tretmana ovisi od klijenta do klijenta te aktualnih problematika.

Adipologie metoda dokazano po tretmanu uklanja minimalno 2,4 centimetra masnih naslaga, no stručnjaci u Poliklinici Bagatin za najbolji rezultat preporučaju paket od 6+1 tretman. Tretmani se izvode u razmaku od dva tjedna kako bi tijelo razgradilo oslobođene masti te kako bi iz tretmana u tretman rezultati bili vidljivi.

rezultati tretmana

Također, svakog klijenta u Poliklinici Bagatin detaljno upućujemo u tijek zahvata te savjetujemo kako načinom prehrane i tjelovježbom mogu pridonijeti u postizanju još boljih rezultata. 

Tijek zahvata

Ovisno o regiji koja se tretira, tretman može trajati od 10 do 40 minuta te može biti statičan ili dinamičan.

Kod statičnog tretmana cilj je smanjiti lokalizirane masnoće, celulit, zategnuti kožu i smanjiti fibroze, dok je kod dinamičnog tretmana cilj reducirati edematoznu masnoću, edematozni celulit i oblikovati figuru. Također, dinamičnim tretmanom se stimulira regeneracija kolagena u hipodermisu.

adipologie zagreb

Dinamični tretman može se kombinirati sa statičnim tretmanom u istom danu ili u sljedećem dolasku.

Bez obzira na to radilo se o statičnom ili dinamičnom tretmanu, na tkivo koje se tretira nanosi se ultrazvučni gel, a zatim se tretmanska glava pomiče ovisno o načinu dinamike rada pojedinog programa.

Adipologie tretman dobio je nadimak „liposukcija bez noža“ jer daje dugoročne rezultate zategnutog i oblikovanog tijela. 

 • Neinvazivno mršavljenje i oblikovanje tijela
 • Učvršćivanje tijela
 • Smanjenje masnih naslaga i celulita
 • Pomlađivanje tijela
 • Zaglađena i mekana koža

Oporavak

Tretman je bezbolan te nakon tretmana nije potrebno vrijeme za oporavak. 

Mjere opreza

Sigurnost Adipologie uređaja potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima i medicinskim studijama. Ipak, ne preporučujemo tretman raditi:

 • Trudnicama
 • Osobama koje imaju psorijatičnu i atopičnu kožu
 • Osobama koje su sklone alergijskim reakcijama 

Cijena

Navedene cijene izražene su sa PDV-om. Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €. 

U suradnji s bankama Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. 

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Naručite se već danas telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".