×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Karijere

Ako vas zanima posao u stručnoj i dinamičnoj atmosferi te kako postati dio stručnog tima Poliklinike Bagatin, prijavite se na niže otvorene pozicije:

Otvorene molbe

 

ZAGREB 

 

ODJEL STOMATOLOGIJE

Dentalni asistent / medicinska sestra (m/ž) - Zagreb

   

KONTAKT CENTAR

Savjetnik u kontaktnom centru - Zagreb

 

SPLIT

 

ODJEL ESTETSKE MEDICINE

Medicinska sestra / medicinski tehničar (m/ž) - Split

  

                                                                                                                                         

Kako bismo osigurali kvalitetnu uslugu, na razini hotela s 5 zvjezdica, našim sve brojnijim klijentima i partnerima Poliklinika Bagatin je u 2023. godini dosegla broj od 87 zaposlenika.

Trenutno imamo stručni tim koji čine 14 stalno zaposlenih, renomiranih doktora, 20 medicinskih sestara te 11 kozmetologa koji pružaju našim klijentima stručnu i vrhunsku uslugu.

Veliku podršku medicinskom osoblju u Poliklinici pruža jaki BackOffice koji se sastoji od tima stručnjaka za marketing i odnose s javnošću, medicinski turizam, ljudske potencijale, administrativnu i logističku podršku, te pozivni centar i recepcijsko osoblje zaduženo za prvi kontakt s našim klijentima.

Predano radimo na tome da omogućimo svim našim zaposlenicima ugodnu atmosferu za rad, omogućujući im daljnje poslovno usavršavanje i napredovanje. Naš svakodnevni život u Poliklinici Bagatin se zasniva na vrijednostima brige za naše klijente, kontinuirane edukacije i razvoja, vođenja primjerom, povjerenja, timskog rada i osobne odgovornosti koje promičemo kako bismo pružili vrhunsku uslugu.

Međutim, prije nego pošaljete svoju prijavu na radno mjesto, molimo Vas da pročitate naša pravila koja se odnose na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka prilikom prijave na otvorena radna mjesta.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Radi sigurnog i efikasnog prikupljanja i daljnje obrade molbi za posao, CV-a i ostalih dokumenata koje radi zapošljavanja dostavljaju zainteresirani kandidati, Poliklinika Bagatin koristi aplikacijski sustav Talent Lyft, pri čemu se Vaši podaci mogu prenositi vlasniku aplikacije, a što uključuje i prijenos izvan RH. Za više podataka o sigurnosti navedenog sustava i njegovoj sukladnosti propisima o zaštiti osobnih podatka, možete se informirati ovdje:

https://poliklinika-bagatin.talentlyft.com/privacy

Dakle, Vaše molbe za posao, CV-i i ostali dokumenti pohranjuju se na sustavu aplikacije Talent Lyft. Poliklinika Bagatin takve materijale ne kopira, ne izrađuje, ne umnaža niti ih prenosi izvan navedene aplikacije. Pristup takvim podacima imaju samo ovlaštene osobe Poliklinike Bagatin koje imaju ovlaštenje pristupiti aplikaciji Talent Lyft.

Ukoliko prilikom Vašeg javljanja ne budete odabrani za zasnivanje radnog odnosa, Vaše dokumente ćemo sačuvati u aplikaciji Talent Lyft kako bismo Vam se u budućnosti mogli javiti ukoliko se otvori kakvo novo radno mjesto, a Vaš profil budemo smatrali adekvatnim. 

Poliklinika Bagatin će od Vas zatražiti dostavu osobnih podataka ako isto nađe potrebnim, ali koji podaci će biti ograničeni samo na podatke koji su nužni za odabir najprihvatljivijeg kandidata za radno mjesto.

Međutim, ukoliko od nas zatražite brisanje Vaših podataka, takav zahtjev ćemo zaprimiti te obrisati Vaše podatke koji su nam dostupni te ćemo o Vašem zahtjevu za brisanje obavijestiti i vlasnika aplikacije Talent Lyft.

U određenim situacijama, Poliklinika Bagatin može provoditi zapošljavanje za određeno radno mjesto u više krugova.

U takvom slučaju, ako prođete prvi krug testiranja, moguće je da će Poliklinika Bagatin od Vas zatražiti izvršavanje posebnih selekcijskih zadataka radi testiranja Vaših konkretnih vještina, a kako bi se odabrao najprihvatljiviji kandidat iz užeg kruga kandidata.

Pritom će Poliklinika Bagatin od Vas tražiti e-mail adresu kako bi se putem iste mogla vršiti razmjena komunikacije i prikupljanje radova u vezi selekcijskog zadatka. Ako ne budete odabrani za radno mjesto na koje ste se prijavili, na Vaš zahtjev ćemo brisati komunikaciju s Vama i Vaše radove izvršene po selekcijskim zahtjevima.

Isto tako, u određenim situacijama Poliklinika Bagatin može uvesti obvezno psihološko testiranje kandidata za radno mjesto, a koje će biti provedeno od strane našeg stručnog i za to ovlaštenog osoblja prema međunarodno priznatim metodama testiranja.

Podatke koje pri tome prikupimo o Vama, osim osobama koje budu vršile testiranje, učinit ćemo dostupnim isključivo osobama kojima su isti potrebni radi donošenja odluke o zasnivanju radnog odnosa te će isti nakon toga biti pohranjeni na zaštićenim lokacijama kojima pristup imaju samo ovlaštene osobe. Ako ne budete odabrani za radno mjesto na koje ste se prijavili, na Vaš zahtjev ćemo brisati Vaše rezultate psihološkog testiranja.

Predlažemo da Vaše podatke koje budete navodili u Vašim prijavama, molbama, CV-ima i drugim dokumentima ograničite na one koji su zaista potrebni za zasnivanje radnog odnosa i koji od Vas budu izričito traženi.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".