×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Partneri

Misija Poliklinike Bagatin je pružiti vrhunsku uslugu u sklopu koje uvijek upotrebljavamo najkvalitetnije i najsuvremenije proizvode, stoga veliku pozornost posvećujemo odabiru partnera za koje znamo da imaju dugogodišnje iskustvo te puno ulažu u istraživanje i sigurnost. U naše partnere uključujemo i Udruge koje svojim djelovanjem pridonose kvaliteti života tako da pružaju potrebna sredstva i podršku onima kojima je najpotrebnija.

Allergan

Allergan Inc je multispecijalizirana zdravstvena tvrtka usmjerena na otkrivanje, razvoj i komercijalizaciju inovativnih lijekova, medicinskih uređaja i ostalih potrošačkih proizvoda koji omogućuju ljudima da žive život uz puni potencijal: jasnije vide, neopterećeno se kreću i imaju mogućnost u potpunosti se izraziti. U suradnji s medicinskom zajednicom, stvaraju proizvode koji će najbolje doprinijeti pacijentovoj dobrobiti. U sklopu toga, veliku pozornost posvećuju obrazovanju i pružanju informacija tako da pacijenti u potpunosti razumiju njima dostupan izbor u razgovoru s njihovim doktorima. Allergan proizvodi mnoge proizvode među kojima su Vistabel, JUVÉDERM® dermalni fileri i Natrelle silikonski implantati. Tijekom naših tretmana Vistabelom i dermalnim filerima koristimo proizvode tvrtke Allergan zbog dokazane sigurnosti i učinkovitosti prilikom postizanja željenih rezultata, a naš dr. Tomica Bagatin je postao ovlašteni Allergan trener za cijelu regiju. Također, dr. Dinko Bagatin tijekom operacije povećanja grudi koristi Natrelle silikonske implantate. 

Asclepion

Više od 30 godina, njemačka tvrtka Asclepion Laser Technologies su lider na međunarodnoj sceni medicinskih lasera. Svoj uspjeh mogu zahvaliti stalnom razvoju tehnologije čime su postigli da postanu jedna od najrazvijenih tvrtki na tržištu optičke industrije. Njihov poslovni uspjeh je vođen misijom da stvore proizvode koji će ostaviti pozitivan utjecaj na klijente i pridonijeti uspjehu u medicinskoj praksi u suradnji s lokalnim partnerima.  Danas Asclepion Laser Technologies posluje u 60 zemalja, a brojne estetske i zdravstvene ustanove su poklonile svoje povjerenje potvrđenoj dugogodišnjoj kvaliteti koju pružaju.  Među njima je i naša Poliklinika koja se na svoj izbor lasera odlučila upravo zbog provjerene i višegodišnje dokazane učinkovitosti i sigurnosti laserskih uređaja koje koristimo u našem laser centru. Diodne lasere tvrtke Asclepion Laser Technologies koristimo prilikom laserskog uklanjanja dlaka, laserskog pomlađivanja licalaserskog uklanjanja vena i kapilara, laserskog uklanjanja strija i ožiljaka te laserskog uklanjanja madeža. 

Canfield

Canfield Scientific je globalni lider u vizualnom prikazu usluga i proizvoda za znanstvena istraživanja i zdravstvene programe na području biotehnologije, kozmetike i medicinske njege kože. Potaknuti željom da se što detaljnije prati napredak tretmana i kliničkih slučajeva, Canfield Scientific je postao najveći proizvođač opreme i softverskih rješenja za obradu i specijalizaciju fotografskih sustava za prikupljanje fotodokumentacije i analizu podataka. Naša Poliklinika je prva u Hrvatskoj i regiji koja koristi napredni VECTRA 3D sustav koji omogućava već i prije same operacije simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima uvelike pomaže pri donošenju odluke. Drugi sustav od Canfielda je VISIA profesionalna analiza kože, uz pomoć koje dobivamo višedimenzionalan uvid u individualne aspekte tena, a rezultati služe kao vodič u personaliziranom programu tretmana kože.

DoubleTree by Hilton

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb je dio svjetske Hilton grupacije. Hotel je smješten usred poslovne četvrti Zagreba, svega 2 km od centra grada, a nudi elegantno uređene sobe i apartmane. Hotel se nalazi u kompleksu Green Gold u Ulici grada Vukovara, na svega nekoliko koraka od nove Poliklinike Bagatin. Sve sobe nude panoramski pogled na grad Zagreb i brzu internetsku vezu, a u sklopu hotela može se pristupiti moderno opremljenom fitness centru, sauni i zatvorenom bazenu. U predvorju hotela je smješten i OXBO Urban Bar & Grill koji nudi inovativnu i ukusnu kulinarsku ponudu. Zbog vrhunske kvalitete usluga, preporučamo  klijentima naše Poliklinike DoubleTree by Hilton Hotel Zagreb. 

General Project

General Project je tvrtka specijalizirana za dizajniranje i izgradnju inovativnih rješenja i tehnoloških proizvoda posvećenih njezi ljepote lica i tijela. U više od 17 godina tim stručnjaka i profesionalaca blisko surađuju kako bi stvorili uređaje visokih performansi koji ujedinjuju i druge tehnologije kao što su ultrazvuk, laser, pulsirajuće svjetlo, dermoabraziju i masažu s jedinstvenim ciljem da isprave nedostatke na koži te ublaže i izliječe probleme. Strojevi su proizvedeni u skladu sa strogim europskim, američkim i azijskim propisima te jamče maksimalnu sigurnost i učinkovitost. Misija tvrtke General Project je osigurati blagostanje u svim aspektima proizvodeći vrhunske i pouzdane proizvode koji će doprinijeti psihofizičkom blagostanju i ravnoteži. U našoj Poliklinici koristimo vrhunski aparat Med Contour u svrhu oblikovanja tijela i uklanjanja celulita, aparat Med Visage u svrhu nekirurškog podizanja lica i pomlađivanja te aparat za izbjeljivanje zubi Smilite

Keser

Igor Keser nakon šesnaestogodišnjeg iskustva u dentalnom laboratoriju, posebice na polju izrade suprastruktura na implantatima, te provođenju raznih edukacija u inozemstvu, 2014. godine otvara KESER DENTAL STUDIO u Zagrebu koji postaje mjesto težnje za uspjehom i kvalitetnim radom. Njegov vrhunski specijalistički tim i spretne ruke stručnjaka bezbolno će riješiti sve probleme. U svom radu primjenjuju najnovije tehnike koje se pojave na tržištu te koriste najkvalitetnije materijale kako bi postigli maksimalnu estetiku i prirodnost u izgledu. Ordinacija im je opremljena najnovijom opremom što im omogućava da uvijek ponude izvrsnost, brzu i kvalitetnu njegu, individualni pristup svakom klijentu i naravno vrhunsku uslugu.

Planmeca

Tvrtka Planmeca je globalni lider u proizvodnji dentalne opreme sa sjedištem u finskom gradu Helsinki. S dugogodišnjom tradicijom istraživanja i ulaganja u razvoj, u suradnji s vrhunskim sveučilištima i stručnjacima, tvrtka Planmeca nudi najinovatnivnija rješenja u području analitičkih i terapeutskih uređaja u segmentu dentalne medicine s 4 glavne vodilje: ergonomska efikasnost i jednostavnost rada za profesionalce, sigurnost pacijenata i osoblja, ugodnost kao i estetika samih proizvoda kako bi pružili vrhunsku uslugu u ugodnom okruženju. Asortiman proizvoda obuhvaća razne stomatološke jedinice kao što su najmodernije dentalne stolice i najbolju klasu 2D i 3D uređaja za digitalno skeniranje zubi i čeljusti, koje koristimo i u Poliklinici Bagatin, kao i razna CAD/CAM analitička i softverska rješenja. Misija Planmece je pružiti funkcionalne, izdržljive i lijepo dizajnirane proizvode koje s vremenom ne gube na kvaliteti. Tvrtka Planmeca je prepoznala visoki standard rada naše Poliklinike, stručnost našeg osoblja i dokazanu kvalitetu usluga zbog čega smo i postali referentni centar za Planmeca uređaje u ovom dijelu Europe. 

Pomaganje je uvijek IN

Hrvatska udruga "Pomaganje je uvijek IN" svojim aktivnostima nastoji na pomaganje potaknuti sve građane Republike Hrvatske, ali također i institucije, državne i privatne tvrtke. Cilj udruge je pomoći svima kojima je potrebna pomoć, a posebice osobama s invaliditetom. Svojim aktivnostima koje se sastoje od informiranja i edukacije nastoji osvijestiti probleme s kojima se suočavaju osobe ili skupine  kojima je potrebna pomoć, te osobnim primjerom pomaganja i nesebičnim radom za pojedinca i zajednicu, poticati građane i čitavu zajednicu da se priključe ovim projektima pomaganja, jer Pomaganje je uvijek IN. Naša Poliklinika je prepoznala važnost ove inicijative i  svesrdno se  uključila  u projekte, te u suradnji s udrugom pomogli smo Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji gluhih, Klubu mladih Hrvatske verbotonalne udruge, Poliklinici Suvag te individualnim osobama koje trebaju našu pomoć kako bi mogli voditi dostojanstven život.

Reviderm

REVIDERM je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. REVIDERM dermokozmetika je jedinstvena linija za njegu kože koja potiče vlastite mehanizme da se aktiviraju te reagiraju brže, te na taj način se stimuliraju prirodni procesi regeneracije kože  i tako se proces starenja usporava. REVIDERM usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi postigao najvišu kvalitetu, te se obvezao proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. Kako bi rezultati nakon estetskih zahvata bili što bolji, Poliklinika Bagatin  je u tu svrhu odlučila uvesti kvalitetnu REVIDERM dermokozmetiku kojom smo zaokružili svoju ponudu estetskih tretmana u svrhu postizanja još boljih rezultata. Naša Poliklinika je referentni centar za REVIDERM proizvode koje koristimo u brojnim neivazivnim tretmanima njege kože lica i tijela.

SVE za NJU

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ djeluje  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja infomacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima. Udruga je pokrenula i sudjelovala u većem broju humanitarnih akcija s ciljem podizanja svijesti o ovoj opakoj bolesti. Uz pomoć prikupljenih sredstava  2010. su otvorili Centar u kojemu sve žene oboljele od (bilo koje vrste) raka i njihove obitelji mogu potražiti prijeko potrebnu psihološku pomoć. Udruga i dalje kontinuirano djeluje kroz razne akcije i humanitarne projekte kojima je svoju novčanu, promotivnu i moralnu podršku dala i Poliklinika Bagatin. 

Klinika Svjetlost

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu. Poznata je po najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja te se konstantno pokazuje kao predstavnik najnovije tehnologije u oftalmološkoj praksi. Prva je privatna sveučilišna klinika u Hrvatskoj, a osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, ima svoje centre i u Splitu, te susjednoj Bosni i Hercegovini u Sarajevu i Banja Luci. Njihovi liječnici su vrhunski stručnjaci s desecima tisuća operativnih zahvata iza sebe koji svakom pacijentu pristupaju individualno i traže najbolje moguće rješenje za njega. Klinika Svjetlost dizajnirana je po uzoru na slične centre medicinske izvrsnosti u svijetu. Osim laserskog skidanja dioptrije, operacija sive mrene i transplantacija rožnice, izvode i vitrektomije – najsloženije oftalmološke operacije, operacije glaukoma uz ugradnju mini glaucoma shunta, operacije strabizma, plastične operacije vjeđa, ječmenca, protetske estetske operacije ugradnje silikonskih kuglica i sl.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".