×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Naše osoblje

Naša poliklinika nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoeducirano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije operativnog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak. Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima. S ovakvim timom to smo i postigli.

Ognjen Bagatin, generalni direktor

Ognjen Bagatin, MBA

CEO / Ravnatelj

Sportaš od malih nogu, svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je  „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Svoje suradnike, uvijek obraduje kada im kaže: „Zapamtite, mi smo tim – zajedno smo jači!“

Bojan Pintarić

Bojan Pintarić

Izvršni direktor

Marketinški stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u raznim oblicima marketinga, posebice u segmentu marketinga luksuznih proizvoda i usluga. Svoje iskustvo Bojan je stekao radeći šest godina na voditeljskoj poziciji u marketingu za L'Oreal - vodećoj svjetskoj kompaniji za kozmetiku. Svojim poznavanjem tržišta ljepote i znanjem u marketingu Bojan je nadopunio tim Poliklinike sa željom i misijom dosegnuti još veći broj klijenata, kroz tradicionalne, a i nove kanale komunikacije, kao i kreirati još bolje iskustvo za svakog klijenta.

Mr. ph. Sanja Matić, MBA

Sanja Matić

Voditeljca lokacije / Green Gold Tower

Sanja je rukovoditelj s 15 godina iskustva uspješnog vođenja lokalnim i regionalnim poslovanjima (Direktor Centralne i istočne Europe) i 10 godina vođenja regionalnog i globalnog marketinga u farmaceutskoj industriji. Završila je Farmaceutski fakultet u Zagrebu 1990. godine; Presidents´ MBA IEDC, Bled School of Management 2006.godine; Management u Zdravstvu, Medicinski fakultet u Zagrebu, 2015. godine kao i brojne edukacije na temu strategije, rukovođenja, upravljanja i organizacijskog razvoja na renomiranim poslovnim školama u svijetu: INSEAD, McGill University, Kellogg School of Management.

Andrea Stipanić

Andrea Stipanić

Voditeljica za upravljanje iskustvom klijenata i odjela za medicinski turizam

Magistra engleskog jezika i književnosti i pedagogije s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerskoj industriji i ugostiteljstvu, u raznim odjelima (HR, kontroling, financije, F&B). Izrazito elokventna i komunikativna osoba vedrog duha, te motivirana za rad i daljnji napredak i osobni razvoj. Sklona radu u timu i vrlo snalažljiva u kratkim rokovima i dinamičnoj atmosferi.  Svojom ljubaznošću, pristupačnošću i brigom za svaku osobu koju sretne oduševljava nas i naše klijente.

Ida Lovrin

Ida Lovrin

Asistentica u upravi

Ida je magistrirala na Grafičkom fakultetu, grafičku tehnologiju. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u direktnoj prodaji i u radu s klijentima. Uvijek spremna na timski rad te pronalazi originalna i kreativna rješenja. Svojim pozitivnim stavom, motiviranošću i okom za detalje idealna je dopuna našoj Upravi.

Monika Friščić

Monika Friščić

Voditeljica ljudskih potencijala

Magistra ekonomije s dugogodišnjim iskustvom rada u ljudskim potencijalima. Kao posebno područje interesa ističe osmišljavanje i izvođenje edukacija, otkrivanje talenta pojedinaca i njihove jedinstvenosti, menadžment, unaprjeđivanje procesa te osmišljavanje i vođenje projekata. Uz iskustvo i područje interesa i razvoja, Monika je izvrsna voditeljica našeg HR-tima odgovornog za brigu, razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. 

Vedrana Palavra

Vedrana Palavra

Magistra psihologije

Psihologica Vedrana Palavra studij psihologije završila je na Hrvatskim studijima pri Sveučilištu u Zagrebu kao najbolja studentica u generaciji, a trenutačno se usavršava u području kognitivno-bihevioralne terapije pri Hrvatskom udruženju za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT).

Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije. Bavi se znanstveno-istraživačkim radom te je koautorica nekoliko znanstvenih članaka iz područja kognitivne psihologije. Iskustvo rada stekla je tijekom studentske prakse u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče te na fakultetu kao vanjski suradnik na kolegijima Kognitivne psihologije i Psihologije obrazovanja.

U privatnom sektoru bavi se savjetodavnim radom zaposlenika prema principima kognitivno-bihevioralne terapije te osmišljavanjem i održavanjem edukacija na temama važnima za poticanje i održavanje psihološke dobrobiti. Također, Vedrana brine i o mentalnoj higijeni klijenata i zaposlenika Poliklinike Bagatin.

Iva Hrešćan

Iva Hrešćan

Voditeljica marketinga

Sveučilišna specijalistica poslovne ekonomije s velikim iskustvom u marketingu, vođenju i upravljanju razvojnim projektima i marketinškim kampanjama. Članica je Hrvatske udruge profesionalaca u prodaji te Hrvatske Mense od 2004. godine. Prošla je edukacije situacijskog vodstva koje su joj otvorile vrata voditeljskih pozicija u kojima uživa. Izvrsna je u javnim nastupima i održavanju prezentacija. Voli raditi u timu, a kod ljudi najviše cijeni poštenje i pozitivan stav. Svojim brojnim kvalitetama, odlično se uklopila kao vodeća ruka našeg marketinškog tima.

Željka Ćenan

Željka Ćenan

Specijalist za marketing i odnose s javnošću

Magistrica ekonomije s dugogodišnjim iskustvom u marketingu i PR-u. Posjeduje iskustvo i u digitalnom marketingu koje je stekla sudjelovanjem na Internet marketing akademiji. Velika strast su joj dizajn i kreiranje časopisa. Odgovorna je i izrazito pozitivna osoba. Sklona je timskom radu i dinamičnoj atmosferi te je odličan dodatak našem timu stručnjaka.

Eva Jakupek

Eva Jakupek

Voditeljica stomatologije i logistike

Orijentirana klijentima s dugogodišnjim iskustvom u području farmacije koje je upotpunila u stvaranju stomatološkog odjela i sve to zajedno povezala s ekonomijom te tako postala iznimno važan i cijenjen član Poliklinike. Uvjerljiva i otvorena prema različitim klijentima, kolegama, osoblju te svim ostalim razinama menadžmenta. Dosljedno postiže i prelazi korporacijske ciljeve, ujedno prati i poboljšava postojeće procese i uvjete u multitasking okruženju. Eva pokazuje posebne sposobnosti u organizaciji, radu s drugima, kreativnom razmišljanju i pregovaranju.

Svjetlana Mucić

Svjetlana Mucić

Voditeljica internog računovodstva

Svjetlana je diplomirana ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom rada u području računovodstva i financija. Predana je, marljiva i analitična, a njezina profesionalnost i odgovornost vidljivi su u svakodnevnom radu te je čine odličnim dodatkom našem timu stručnjaka.

Maja Blagaj

Maja Blagaj

Glavna medicinska sestra

Visoko obrazovana medicinska sestra i prvostupnik sestrinstva s desetogodišnjim radnim stažem na kirurškom odjelu i intenzivnoj skrbi. Predana, temeljita, brižna, uveliko pridonosi razini kvalitete u pružanju naših usluga. 

Ana Mogulić,  Voditeljica odjela kozmetologije / Green Gold Tower

Ana Mogulić

Voditeljica odjela kozmetologije / Green Gold Tower

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Petra Bujan Bettini

Petra Bujan Bettini

Voditeljica recepcije Green Gold Tower

Odgovorna, pouzdana, temeljita i ambiciozna osoba. Njezin pristup i topli osmijeh pri dolasku u našu Polikliniku nikoga ne ostavi ravnodušnim, a njen izuzetan odnos s klijentima i kolegama s kojima radi čini je omiljenom osobom u našem timu. 

Magdalena Balak

Magdalena Balak

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Magdalena izuzetno brzo uči i odlično nadopunjava naš tim. S puno elana pristupa svom poslu, trudeći se da se svaki naš klijent osjeća paženim i s punim povjerenjem prepusti njezinim stručnim rukama.  

Lucija Barišić

Lucija Barišić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Lucija je medicinski kozmetičar i apsolventica fizioterapije koja nas i klijente osvaja svojim osmijehom i korisnim savjetima. Svakom tretmanu pristupa s puno pažnje i iskustva što dovodi do vrhunskih rezultata na zadovoljstvo naših klijenta.

Jelena Čikor - medicinski kozmetolog - Poliklinika Bagatin

Jelena Čikor

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Jelena je odlično pojačanje kozmetološkom timu. Komunikativna je i srčana te će Vam svojom vedrinom uvijek izmamiti osmijeh na lice. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju.

Bernarda Horvat

Bernarda Horvat

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Bernarda je marljiva te izuzetno ugodna i draga osoba. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, dodatno se educirala u području kozmetologije te je u praksi stekla brojna dodatna znanja. Izuzetno ju veseli naš individualni pristup svakom klijentu kojeg gleda kao priliku da pokaže svoju strast i znanje.

Anamarija Platnar

Anamarija Platnar

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Anamarija je izrazito marljiva i srdačna osoba. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći svojim kolegama. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi Vam pružila najbolju uslugu.

Suzana Šaško-Gečić

Suzana Šaško-Gečić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Medicinska sestra s dugogodišnjim kliničkim iskustvom s područja kirurgije i dermatološke kozmetike. Sa svojim ljubaznim pristupom, toplinom i znanjem upotpunjuje kvalitetu našeg stručnog, medicinskog tima.

Tena Šunić

Tena Šunić

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Tena ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama, uz to je i puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakom pogledu. Prepustite se njenim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima! 

Lana Valenčak

Lana Valenčak

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Lana je zanimanje medicinskog kozmetologa stekla na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu. Prvi put je kročila u Polikliniku Bagatin kao praktikantica, a nakon završetka školovanja se pridružila našem kozmetološkom timu. Voli timski rad, vedra je osoba koja se sa izazovima suočava s osmijehom. Najviše se pronašla u tretmanima lica, a ispunjenje u poslu joj donose zadovoljni i sretni klijenti. 

Petra Vlaović

Petra Vlaović

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Petra je zanimanje medicinskog kozmetologa stekla na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu. Novi je član kozmetološkog tima Poliklinike Bagatin te se veseli novim znanjima i iskustvima.

Rafaela Vujević

Rafaela Vujević

Medicinski kozmetolog / Green Gold Tower

Rafaela je vedra, komunikativna i ambiciozna osoba koja svojom toplinom i pristupačnošću mami osmijeh na licu. Član je našeg kozmetološkog tima kojeg savršeno nadopunja svojim srdačnim pristupom klijentu.

Tea premoša

Tea Premoša

Nutricionist / Green Gold Tower

Tea je magistra nutricionizma, diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon završenog fakulteta radila je u Županijskoj bolnici Čakovec na Odjelu za dijetetiku i prehranu, gdje je savjetovala pacijente u dijabetološkoj ambulanti. 2015. godine sudjelovala je sa stručnim timom iz odsjeka za dijetetiku i prehranu u projektu „Nutrition Day“ koji se održava svake godine u suradnji s Klaićevom bolnicom u Zagrebu. Koautorica je nekoliko stručnih radova iz područja dijabetesa, te autorica nekoliko objavljenih članaka. Redovito posjećuje stručne skupove i kongrese iz područja nutricionizma. Također je član Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara (HDND) i Hrvatskog zbora nutricionista (HZN).

Mihaela Borić

Mihaela Borić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Mihala je prvostupnica sestrinsva koja nakon završenog studija sestrinstva počinje raditi na KBC Jordanovac te stječe nužno iskustvo u radu s ljudima. Uvijek vesela, nasmijana i spremna pomoći kolegama i klijentima, u što ćete imati priliku uvjeriti se sami. 

Marina Daražac Đidara

Marina Daražac Đidara

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Marina je temeljita i pouzdana s preko 9 godina iskustva na poslovima medicinske sestre u bolnici i na poslovima dentalnog asistenta. Njezin smireni pristup učinit će svaki Vaš boravak u Poliklinici ugodnim kako bi se s punim povjerenjem prepustili tretmanima i terapijama. U slobodno vrijeme obožava umjetnost.

Mateja Dojder

Mateja Dojder

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Mateja je članica Hrvatske komore medicinskih sestara te od istih ima licencu za samostalan rad. Osim što je empatična, vedrog je i timskog duha te se izvrsno uklopila u naš Bagatin tim.

Valentina Haler

Valentina Haler

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Valentina je odlično pojačanje našem timu. Vedra i uvijek nasmijana osoba koja na temeljit i odgovoran način pristupa svom poslu. Brižnost i odgovornost prema klijentima joj je uvijek na prvom mjestu, a svoj vedri duh i dobro raspoloženje prenosi na druge kolege. 

Vedrana Matulić

Vedrana Matulić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Vedrana je medicinska sestra opće zdravstvene njege, koja se nakon završenog školovanja preselila u Irsku gdje je ostvarila preko 2 godine radnog iskustva na poslu medicinske sestre te uz rad uspješno završila brojne edukacije vezane uz zdravstvenu njegu. Voli svoj posao te svojom motivacijom, pozitivnim stavom i potporom osigurava dobrošlicu svakom klijentu. Neopisiv je osjećaj izmamiti nekome osmijeh na lice, a Vedrani je to cilj sa svakim našim klijentom.

Ariana Pelušić

Ariana Pelušić

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Ariana je medicinska sestra na odjelu Dermatologije. Vrlo je odgovorna, proaktivna i spremna na nove izazove. Zajedno s dr. Jolandom Kanižaj Rajković pomaže našim klijentima doći do željenih rezultata te tako u potpunosti omogućiti vrhunski izgled njihove kože.  

Ivana Zrno Uroda

Ivana Uroda

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Osim što izrazito precizno i odgovorno pristupa svom poslu medicinske sestre, Ivana nastoji da svaki klijent koji posjeti našu Polikliniku osjeti da je došao u jednu malu oazu mira i ljepote. Svojim vedrim duhom uvijek oraspoloži tim i osoblje Poliklinike, a u slobodno vrijeme voli se baviti aromaterapijom.  

Marina Vrban

Marina Vrban

Medicinska sestra / Green Gold Tower

Dentalna asistentica s dugogodišnjim iskustvom u području dentalne medicine. Svojim smirenim i toplim pristupom upotpunjuje kvalitetu dentalnog tima. Izrazito voli raditi u timu jer smatra da se na taj način može pružiti maksimum prema klijentima.

Marija Škobić

Marija Škobić

Dentalni asistent / Green Gold Tower

Marija je prva generacija dentalnih asistenata Zdravstvenog učilišta u Zagrebu, a svoje školovanje nastavila je na fakultetu u Rijeci, smjer dentalni higijeničar. Vrlo je organizirana, detaljna i odgovorna osoba koja svoj posao radi s velikom ljubavi i pažnjom. Ponosni smo što je Poliklinika bila njezin prvi izbor i što je upravo ona sastavni dio našeg vrhunskog tima.

Sabina Štabi

Sabina Štabi

Dentalni asistent / Green Gold Tower

Sabina je srednju medicinsku školu završila u Koprivnici. Jako cijeni to što je njezina karijera započela upravo u našoj Poliklinici te se veseli novim radnim i osobnim postignućima. Voli raditi s ljudima, a najveće zadovoljstvo joj predstavljaju pacijenti koji iz Poliklinike odlaze s osmijehom na licu.

Mia Dejanović

Mia Dejanović

Recepcionistica / Green Gold Tower

Mia je prva osoba koja će vas dočekati na recepciji naše Poliklinike. Sa svojim osmijehom i vedrinom će vam poželjeti toplu dobrodošlicu. Zbog dosadašnjih iskustva Mia ima izvrsnu komunikaciju sa ljudima i zna prepoznat Vaše potrebe. Odgovorna je osoba i predana svome poslu, te je važan dio našeg Bagatin tima.

Anita Joha

Anita Joha

Recepcionistica / Green Gold Tower

Izrazito marljiva i pouzdana djelatnica, koja profesionalno i predano uspješno savladava zahtjevne poslovne zadatke. Uvijek će vas dočekati na ulazu u Polikliniku sa iskrenim i zaraznim osmjehom licu. Svojom vedrinom i ljubaznošću učinit će vaš boravak u Poliklinici vrlo ugodnim. 

Mlađi stručni suradnik na recepciji u Poliklinici Bagatin

Ivana Pantaler

Recepcionistica / Green Gold Tower

Vesela, pouzdana i dinamična osoba. Voli raditi s ljudima te kaže da ju svaka pozitivna reakcija naših klijenta ispunjava i čini sretnom u Poliklinici. Osmjeh i zadovoljstvo za nju su najveća nagrada, a vjerujemo i našim zadovoljnim klijentima.

Pavica Peulić

Pavica Peulić

Recepcionistica / Green gold Tower

Pavica je završila školu za hotelijersko turističkog tehničara te je godinama radila u turizmu i usavršavala svoj rad s klijentima. Odgovorna je i vrlo susretljiva što su važne osobine koje najviše cijene naši klijenti.

Estera Sakoman

Estera Sakoman

Recepcionistica / Green Gold Tower

Estera je komunikativna i elokventna osoba koja će vas uvijek dočekati s osmijehom. Voli dinamičnost, odlično je organizirana te jako pridonosi ugodnoj radnoj atmosferi. Pažljiva je u svome radu te obraća pozornost na detalje kako bi se svaki klijent osjećao posebno.

Mlađi stručni suradnik na recepciji u Poliklinici Bagatin

Sanja Smederevac

Recepcionistica / Green Gold Tower

Uporna, odgovorna i spremna na izazove. Voli se educirati i usavršavati kako bi bila što bolja u onom što radi te se tako izvrsno uklopila u kulturu učenja i kontinuiranog unapređivanja Poliklinike.

Laura Tenodi

Laura Tenodi

Recepcionistica / Green Gold Tower

Laura je apsolventica na diplomskom studiju turizma na Ekonomskom Fakultetu Zagreb. Svoje višegodišnje iskustvo u radu sa ljudima voli upotpunjavati edukacijama kako bi se kontinuirano razvijala. Posjeduje certifikat Američkog instituta za hotelijerstvo za zlatnu uslugu (Guest Service Gold Certificate). Vesela je i uvijek nasmijana, što su samo neke od njezinih vrlina. U ostale ćete se uvjeriti sami pri dolasku u našu Polikliniku.

Lidija Sukser

Lidija Sukser

Voditeljica Poliklinike Frana Folnegovića

Izrazito odgovorna, ima odličan odnos s klijentima i kolegama. Posao odrađuje s lakoćom te svemu pristupa s veoma pozitivnim stavom. Kad pozvonite na vrata, njen osmijeh će vam zasigurno uljepšati dan. 

Kristijan Rajner

Kristijan Rajner

Anesteziološki tehničar / Frana Folnegovića

Medicinski tehničar s dugogodišnjim iskustvom u području anesteziologije. Vjeruje u kontinuirani osobni rast te se kontinuirano educira u svom području djelovanja. Svojom profesionalnošću, iskustvom i vedrim pristupom pridonijeti će opuštenom i posebnom iskustvu svakog našeg klijenta.

Ana Petković

Ana Petković

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Osoba koja je korektna s kolegama i klijentima. Puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakome pogledu. Ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama te je kao takva rođena za ovaj poziv.

Tamara Radić

Tamara Radić

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Tamara je medicinska sestra - instrumentarka s završenom srednjom školom za medicinske sestre Vrapče te s dugogodišnjim iskustvom u kirurškoj operaciji. Pozitivna je, pristupačna i komunikativna osoba koja je uvijek spremna pomoći klijentima i kolegama. 

Silvija Smoljan

Silvija Smoljan

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Silvija je bacc.med.tech sa dugogodišnjim iskustvom rada u operacijskoj sali na radnom mjestu instrumentarke. Iskustvo je stjecala u Klinici za traumatologiju Zagreb i u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Svoj posao radi sa osmijehom na licu i veseli ju timski rad koji je naročito bitan u operacijskoj sali. Voli rad sa ljudima i kada zna da im pomaže te će sigurno svojim vedrim duhom izmamiti osmijeh na licima svojih pacijenata.

Marina Šošo

Marina Šošo

Tehničar za instrumentiranje / Frana Folnegovića

Nakon višegodišnjeg iskustva u poslu medicinske sestre, Marina izrazitu važnost daje kontinuiranoj edukaciji. Optimistična i puna energija, desna je ruka našim doktorima. Posebno uživa raditi u području estetske kirurgije, a u budućnosti bi željela prenositi svoja znanja mlađim kolegama. 

Elvira Belina

Elvira Belina

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Elvira je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom kao glavna medicinska sestra, voditeljica tima medicinskih sestara te kao mentor pri višoj medicinskoj školi. Aktivno je sudjelovala na brojnim stručnim skupovima i kongresima na državnom i međunarodnom nivou, kao aktivni predavač i kao polaznik. Autor je niza radova u sestrinskom stručnom časopisu. Povrh svega je važan član našeg kirurškog tima u čiju profesionalnost i ljubaznost ćete se uvjeriti sami.

Žana Gagula

Žana Gagula

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Žana je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom koja će svojim znanjem, pristupom i osmijehom učiniti svaki dolazak ugodan, siguran i uspješan.

Tatjana Štrk

Tatjana Štrk

Medicinska sestra / Frana Folnegovića

Tatjana je prvostupnica sestrinstva s iskustvom rada u jedinici intenzivnog liječenja kirurških pacijenata. Komunikativna je, vesela i pristupačna u što ćete se uvjeriti pri svakom dolasku i susretu s njom u našoj Poliklinici.

Josip Kos

Josip Kos

Medicinski tehničar / Frana Folnegovića

Josip je medicinski tehničar koji je od malih nogu zaljubljenik u rad u medicinskoj struci i unaprijeđenju zdravlja drugih. Nakon više od dvije i pol godine radnog iskustva na Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata odlučio je svoje znanje i vještine pokazati, ali i proširiti u Poliklinici Bagatin. Osmijeh, vedrina i ugodna komunikacija neizbježni su kada ga sretnete. Najviše ga veseli kada na klijentima vidi osmijeh pun zadovoljstva zbog vrhunski pružene usluge.

Linda Pervan

Linda Pervan

Recepcionistica / Frana Folnegovića

Mlada recepcionistica koja je izrazito ljubazna i srdačna. Uvijek dočekuje klijente s iskrenim osmijehom na licu te je na raspolaganju za sva pitanja. 

Katarina Kalebić

Katarina Kalebić

Voditeljica Poliklinike u Splitu

Katarina je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu s odličnim uspjehom, smjer Međunarodne ekonomije. Radeći za inozemne investitore imala je prilike vidjeti i upoznati  na koji način se odvija realizacija projekata domaćih i inozemnih partnera. Sudjelovala je u osnivanju i vođenju dentalne ordinacije gdje je imala priliku usavršiti svoje voditeljske i organizacijske vještine. Sretni smo da je naša Poliklinika u Splitu u sigurnim rukama naše Katarine.

Matea Despotušić

Matea Despotušić

Medicinski kozmetolog / Split

Matea je fizioterapeut koja je svoj poziv pronašla na području kozmetologije. Marljivošću i uz edukacije stekla je dodatne diplome te je spremna posvetiti se svakom klijentu individualno na obostrano zadovoljstvo. Njezina otvorenost i srdačnost sigurno će Vam izmamiti osmijeh na lice kada uđete u našu Polikliniku!

Daniela Šestan

Daniela Šestan

Medicinski kozmetolog / Split

Daniela je završila školovanje za medicinskog kozmetičara, struku za koju je oduvijek znala da će se s njom baviti. Svoje dosadašnje iskustvo stekla je kroz nekoliko kozmetičkih salona, te se veseli svakoj novoj edukaciji i novitetima iz svijeta ljepote. Pozitivna, vedra i komunikativna osoba kojoj su na prvom mjestu želje klijenata te izvrsni rezultati tretmana.

Đurđica Fiolić Žilić

Đurđica Fiolić Žilić

Medicinska sestra / Split

Đurđica je medicinska sestra s dugogodišnjim radnim iskustvom u kardiovaskularnoj operacijskoj sali kao anesteziološki tehničar. Voli timski rad i izrazito je vedra i opuštena u komunikaciji s klijentima.

Mara Lijić

Mara Lijić

Medicinska sestra / Split

Mara je vedra i komunikativna osoba s dugogodišnjim radom na poslovima dentalnog asistenta. Osvaja vas svojom toplinom i smirenošću. Izrazito je predana svom poslu i uživa u timskom radu.

Karmen Radić

Karmen Radić

Recepcionistica / Split

Karmen je naša prvostupnica ekonomije, koja je odlučila s nama rasti i razvijati se u najbolju verziju sebe. Vrlo je organizirana, proaktivna i uživa u komunikaciji s ljudima. Njezin osmijeh, srdačnost i pouzdanost uljepšati će svaki vaš dolazak u Polikliniku Bagatin u Splitu.

Irena Bosanac

Irena Bosanac

Voditeljica kontaktnog centra

Nakon završenog školovanja, Irena je iskustvo u radu s klijentima stekla dugogodišnjim radom u osiguravateljskoj branši. Počevši kao agent u pozivnom centru, upornošću i marljivim radom te stalnim ulaganjem u sebe kroz razne edukacije prepoznata je kao pouzdani član tima te postaje voditelj pozivnog centra i podrška prodaji. Irena je vedra, pouzdana i nasmijana osoba kojoj su klijenti uvijek na prvom mjestu.

Jana Jureško

Jana Jureško

Djelatnica u kontaktnom centru

Prvostupnik lingvistike s izvrsnim znanjem njemačkog, španjolskog i slovenskog jezika. Veliki ljubitelj učenja stranih jezika, dobrih knjiga i glazbe nadopuniti će naš tim sa svojim riječima i tečno razgovarati s našim domaćim i međunarodnim klijentima.

Blaženka Škarić

Blaženka Škarić

Djelatnica u kontaktnom centru

Nakon višegodišnjeg rada u komunikacijama, Blaženka se pridružila našem timu u pozivnom centru. Strpljiva, komunikativna i uvijek spremna pomoći, odgovorit će na sva Vaša pitanja u vezi tretmana i zahvata u Poliklinici Bagatin. 

Tina Tešić

Tina Tešić

Djelatnica u kontaktnom centru

Tina je uvijek usmjerena prema radu s ljudima, što se posebno odražava u njezinom vedrom pristupu. Mlada i komunikativna, čini odličan dio našeg tima koji će vam pružiti sve potrebne informacije o našim uslugama.

Anita Vuzem

Anita Vuzem

Djelatnica u kontaktnom centru

Anita je studentica završne godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer računovodstvo i financije. Uz studiranje je radila različite administrativne poslove koji su joj dali dobru podlogu za današnji rad u call centru. Voli imati kontrolu nad aktivnostima koje obavlja te spretno odabire prioritete i način na koji će izvršavati zadatke. Također je pohađala Školu govorništva "Ivo Škarić" gdje je usavršila vještinu održavanja javnih govora i komunikacije sa ljudima. 

Ivana Miličević

Ivana Miličević

Djelatnica u kontaktnom centru

Ivana je prvostupnica filozofije i pedagogije. Kroz obavljanje raznih poslova u turizmu, shvatila je da su rad s ljudima i pomaganje njena strast i ono što ju najviše interesira. Strpljiva je i komunikativna osoba, sklona timskom radu, ali s radošću obavlja i individualne zadatke koji se stave pred nju.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.