×

info telefon +385 1 46 10 225

Naše osoblje

Naša poliklinika nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoeducirano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije operativnog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak. Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima. S ovakvim timom to smo i postigli.

Ognjen Bagatin, generalni direktor

Ognjen Bagatin, MBA

CEO / Ravnatelj

Sportaš od malih nogu, svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je  „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Svoje suradnike, uvijek obraduje kada im kaže: „Zapamtite, mi smo tim – zajedno smo jači!“

Bojan Pintarić

Bojan Pintarić

Izvršni direktor

Marketinški stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u raznim oblicima marketinga, posebice u segmentu marketinga luksuznih proizvoda i usluga. Svoje iskustvo Bojan je stekao radeći šest godina na voditeljskoj poziciji u marketingu za L'Oreal - vodećoj svjetskoj kompaniji za kozmetiku. Svojim poznavanjem tržišta ljepote i znanjem u marketingu Bojan je nadopunio tim Poliklinike sa željom i misijom dosegnuti još veći broj klijenata, kroz tradicionalne, a i nove kanale komunikacije, kao i kreirati još bolje iskustvo za svakog klijenta.

Ida Lovrin

Ida Lovrin

Asistent u upravi

Ida je magistrirala na Grafičkom fakultetu, grafičku tehnologiju. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u direktnoj prodaji i u radu s klijentima. Uvijek spremna na timski rad te pronalazi originalna i kreativna rješenja. Svojim pozitivnim stavom, motiviranošću i okom za detalje idealna je dopuna našoj Upravi.

Monika Friščić

Monika Friščić

Voditeljica ljudskih potencijala

Magistra ekonomije s dugogodišnjim iskustvom rada u ljudskim potencijalima. Kao posebno područje interesa ističe osmišljavanje i izvođenje edukacija, otkrivanje talenta pojedinaca i njihove jedinstvenosti, menadžment, unaprjeđivanje procesa te osmišljavanje i vođenje projekata. Uz iskustvo i područje interesa i razvoja, Monika je izvrsna voditeljica našeg HR-tima odgovornog za brigu, razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. 

Iva Hrešćan

Iva Hrešćan

Voditeljica marketinga

Sveučilišna specijalistica poslovne ekonomije s velikim iskustvom u marketingu, vođenju i upravljanju razvojnim projektima i marketinškim kampanjama. Članica je Hrvatske udruge profesionalaca u prodaji te Hrvatske Mense od 2004. godine. Prošla je edukacije situacijskog vodstva koje su joj otvorile vrata voditeljskih pozicija u kojima uživa. Izvrsna je u javnim nastupima i održavanju prezentacija. Voli raditi u timu, a kod ljudi najviše cijeni poštenje i pozitivan stav. Svojim brojnim kvalitetama, odlično se uklopila kao vodeća ruka našeg marketinškog tima.

Željka Ćenan specijalist za marketing i odnose s javnošću u Poliklinici Bagatin

Željka Ćenan

Specijalist za marketing i odnose s javnošću

Magistrica ekonomije s dugogodišnjim iskustvom u marketingu i PR-u. Posjeduje iskustvo i u digitalnom marketingu koje je stekla sudjelovanjem na Internet marketing akademiji. Velika strast su joj dizajn i kreiranje časopisa. Odgovorna je i izrazito pozitivna osoba. Sklona je timskom radu i dinamičnoj atmosferi te je odličan dodatak našem timu stručnjaka.

Tea Hitner

Tea Hitner

Voditeljica medicinskog turizma

Tea je magistra ekonomije s iskustvom u multinacionalnim kompanijama u području marketinga, prodaje i odnosa s klijentima. Odličan je dodatak našem timu gdje svojim znanjem i poslovnim pristupom pridonosi međunarodnom širenju našeg djelovanja.

Eva Jakupek

Eva Jakupek

Voditeljica stomatologije

Orijentirana klijentima s dugogodišnjim iskustvom u području farmacije koje je upotpunila u stvaranju stomatološkog odjela i sve to zajedno povezala s ekonomijom te tako postala iznimno važan i cijenjen član Poliklinike. Uvjerljiva i otvorena prema različitim klijentima, kolegama, osoblju te svim ostalim razinama menadžmenta. Dosljedno postiže i prelazi korporacijske ciljeve, ujedno prati i poboljšava postojeće procese i uvjete u multitasking okruženju. Eva pokazuje posebne sposobnosti u organizaciji, radu s drugima, kreativnom razmišljanju i pregovaranju.

Kristina Ukalović, Voditeljica poliklinike Green Gold Tower

Kristina Ukalović

Voditeljica poliklinike Green Gold Tower

Zaljubljena u svoj posao, inovativna, s velikim iskustvom u poznavanju neinvazivnih metoda u postizanju vrhunskih rezultata na području estetike. Izvrsna poznavateljica dermokozmetike REVIDERM, a kao specijalistica i edukatorica REVIDERM Akademije svjesna je da u rukama ima moćno oruđe, koje udruženo s njezinim znanjem i entuzijazmom može odgovoriti i na najzahtjevnije izazove. Tražite li maksimalnu posvećenost, savjet ili pravilan odabir u tretiranju lica i tijela, kako bi ste postigli željeno, bit ćete u sigurnim rukama.

Ana Mogulić

Ana Mogulić

Zamjenica voditeljice poliklinike Green Gold Tower

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Maja Blagaj

Maja Blagaj

Glavna medicinska sestra

Visoko obrazovana medicinska sestra i prvostupnik sestrinstva s desetogodišnjim radnim stažem na kirurškom odjelu i intenzivnoj skrbi. Predana, temeljita, brižna, uveliko pridonosi razini kvalitete u pružanju naših usluga. 

Suzana Šaško-Gečić

Suzana Šaško-Gečić

Medicinski kozmetolog

Medicinska sestra s dugogodišnjim kliničkim iskustvom s područja kirurgije i dermatološke kozmetike. Sa svojim ljubaznim pristupom, toplinom i znanjem upotpunjuje kvalitetu našeg stručnog, medicinskog tima.

Magdalena Šoić

Magdalena Šoić

Medicinski kozmetolog

Magdalena izuzetno brzo uči i odlično nadopunjava naš tim. S puno elana pristupa svom poslu, trudeći se da se svaki naš klijent osjeća paženim i s punim povjerenjem prepusti njezinim stručnim rukama.  

Iva Dragoner

Iva Dragoner

Medicinski kozmetolog

Iva je naša fizioterapeutkinja koja je svoju ljubav pronašla na odjelu kozmetologije. Marljivošću, predanošću i brigom za svakog klijenta postala je neophodan član naše Poliklinike. Iva je vrlo društvena, pozitivna i vedra osoba na koju se možete osloniti i biti sigurni da će uvijek dati najbolje od sebe.

Tena Šunić

Tena Šunić

Medicinski kozmetolog

Tena ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama, uz to je i puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakom pogledu. Prepustite se njenim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima! 

Josipa Čabrajec

Josipa Čabrajec

Medicinski kozmetolog

Josipa ozbiljno pristupa poslu i uvijek se maksimalno posvećuje svim svojim zadacima. Ljubaznošći i pristupačnošću pristupa svim klijentima, ali i kolegama. Vedra i vesela Josipa nova je članica našeg tima.

Jelena Čikor - medicinski kozmetolog - Poliklinika Bagatin

Jelena Čikor

Medicinski kozmetolog

Jelena je odlično pojačanje kozmetološkom timu. Komunikativna je i srčana te će Vam svojom vedrinom uvijek izmamiti osmijeh na lice. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju.

Anamarija Platnar

Anamarija Platnar

Medicinski kozmetolog

Anamarija je izrazito marljiva i srdačna osoba. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći svojim kolegama. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi Vam pružila najbolju uslugu.

Rafaela Vujević

Rafaela Vujević

Medicinski kozmetolog

Rafaela je vedra, komunikativna i ambiciozna osoba koja svojom toplinom i pristupačnošću mami osmijeh na licu. Član je našeg kozmetološkog tima kojeg savršeno nadopunja svojim srdačnim pristupom klijentu.

Žana Gagula

Žana Gagula

Medicinska sestra

Žana je medicinska sestra s dugogodišnjim iskustvom koja će svojim znanjem, pristupom i osmijehom učiniti svaki dolazak ugodan, siguran i uspješan.

Valentina Haler

Valentina Haler

Medicinska sestra

Valentina je odlično pojačanje našem timu. Vedra i uvijek nasmijana osoba koja na temeljit i odgovoran način pristupa svom poslu. Brižnost i odgovornost prema klijentima joj je uvijek na prvom mjestu, a svoj vedri duh i dobro raspoloženje prenosi na druge kolege. 

Ariana Pelušić

Ariana Pelušić

Medicinska sestra

Ariana je medicinska sestra na odjelu Dermatologije. Vrlo je odgovorna, proaktivna i spremna na nove izazove. Zajedno s dr. Jolandom Kanižaj Rajković pomaže našim klijentima doći do željenih rezultata te tako u potpunosti omogućiti vrhunski izgled njihove kože.  

Ivana Zrno Uroda

Ivana Uroda

Medicinska sestra

Osim što izrazito precizno i odgovorno pristupa svom poslu medicinske sestre, Ivana nastoji da svaki klijent koji posjeti našu Polikliniku osjeti da je došao u jednu malu oazu mira i ljepote. Svojim vedrim duhom uvijek oraspoloži tim i osoblje Poliklinike, a u slobodno vrijeme voli se baviti aromaterapijom.  

Marina Daražac Đidara

Marina Daražac Đidara

Medicinska sestra

Marina je temeljita i pouzdana s preko 9 godina iskustva na poslovima medicinske sestre u bolnici i na poslovima dentalnog asistenta. Njezin smireni pristup učinit će svaki Vaš boravak u Poliklinici ugodnim kako bi se s punim povjerenjem prepustili tretmanima i terapijama. U slobodno vrijeme obožava umjetnost.

Marina Vrban

Marina Vrban

Medicinska sestra

Dentalna asistentica s dugogodišnjim iskustvom u području dentalne medicine. Svojim smirenim i toplim pristupom upotpunjuje kvalitetu dentalnog tima. Izrazito voli raditi u timu jer smatra da se na taj način može pružiti maksimum prema klijentima.

Petra Bettini

Petra Bettini

Voditeljica recepcije Green Gold Tower

Odgovorna, pouzdana, temeljita i ambiciozna osoba. Njezin pristup i topli osmijeh pri dolasku u našu Polikliniku nikoga ne ostavi ravnodušnim, a njen izuzetan odnos s klijentima i kolegama s kojima radi čini je omiljenom osobom u našem timu. 

Anita Joha

Anita Joha

Recepcionistica Green Gold Tower

Izrazito marljiva i pouzdana djelatnica, koja profesionalno i predano uspješno savladava zahtjevne poslovne zadatke. Uvijek će vas dočekati na ulazu u Polikliniku sa iskrenim i zaraznim osmjehom licu. Svojom vedrinom i ljubaznošću učinit će vaš boravak u Poliklinici vrlo ugodnim. 

Estera Sakoman

Estera Sakoman

Recepcionistica Green Gold Tower

Estera je komunikativna i elokventna osoba koja će vas uvijek dočekati s osmijehom. Voli dinamičnost, odlično je organizirana te jako pridonosi ugodnoj radnoj atmosferi. Pažljiva je u svome radu te obraća pozornost na detalje kako bi se svaki klijent osjećao posebno.

Mlađi stručni suradnik na recepciji u Poliklinici Bagatin

Sanja Smederevac

Mlađi stručni suradnik na recepciji

Uporna, odgovorna i spremna na izazove. Voli se educirati i usavršavati kako bi bila što bolja u onom što radi te se tako izvrsno uklopila u kulturu učenja i kontinuiranog unapređivanja Poliklinike.

Mlađi stručni suradnik na recepciji u Poliklinici Bagatin

Ivana Pantaler

Mlađi stručni suradnik na recepciji

Vesela, pouzdana i dinamična osoba. Voli raditi s ljudima te kaže da ju svaka pozitivna reakcija naših klijenta ispunjava i čini sretnom u Poliklinici. Osmjeh i zadovoljstvo za nju su najveća nagrada, a vjerujemo i našim zadovoljnim klijentima.

Lidija Sukser

Lidija Sukser

Voditeljica poliklinike Kneza Višeslava

Izrazito odgovorna, ima odličan odnos s klijentima i kolegama. Posao odrađuje s lakoćom te svemu pristupa s veoma pozitivnim stavom. Kad pozvonite na vrata, njen osmijeh će vam zasigurno uljepšati dan. 

Linda Pervan

Linda Pervan

Recepcionistica na lokaciji Kneza Višeslava

Mlada recepcionistica koja je izrazito ljubazna i srdačna. Uvijek dočekuje klijente s iskrenim osmijehom na licu te je na raspolaganju za sva pitanja. 

Maja Čizmešija

Maja Čizmešija

Tehničar za instrumentiranje

Maja je odlično pojačanje kirurškom timu s visokogodišnjim iskustvom, a kao instrumentarka desna ruka je našim doktorima. Predana svom poslu, voli dobru timsku atmosferu i uvijek je spremna pomoći kolegama.  Komunikativna i vedra. 

Ana Poglayen

Ana Petković

Tehničar za instrumentiranje

Osoba koja je korektna s kolegama i klijentima. Puna razumijevanja, mirna, staložena kolegica na koju se uvijek možete osloniti u svakome pogledu. Ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama te je kao takva rođena za ovaj poziv.

Kristijan Rajner

Kristijan Rajner

Anesteziološki tehničar

Medicinski tehničar s dugogodišnjim iskustvom u području anesteziologije. Vjeruje u kontinuirani osobni rast te se kontinuirano educira u svom području djelovanja. Svojom profesionalnošću, iskustvom i vedrim pristupom pridonijeti će opuštenom i posebnom iskustvu svakog našeg klijenta.

Marina Šošo

Marina Šošo

Medicinska sestra

Nakon višegodišnjeg iskustva u poslu medicinske sestre, Marina izrazitu važnost daje kontinuiranoj edukaciji. Optimistična i puna energija, desna je ruka našim doktorima. Posebno uživa raditi u području estetske kirurgije, a u budućnosti bi željela prenositi svoja znanja mlađim kolegama. 

Maja Katić

Maja Katić

Voditeljica pozivnog centra

Snalažljiva i komunikativna, spremno će odgovoriti na svaki upit prilikom poziva našem pozivnom centru.  Maja je stekla višegodišnje iskustvo rada s klijentima u Vipu i T-comu.  Njezin ugodni glas će vas dočekati prilikom poziva i pružiti sve željene informacije o tretmanima i zahvatima Poliklinike Bagatin.

Jana Jureško

Jana Jureško

Djelatnica u pozivnom centru

Prvostupnik lingvistike s izvrsnim znanjem njemačkog, španjolskog i slovenskog jezika. Veliki ljubitelj učenja stranih jezika, dobrih knjiga i glazbe nadopuniti će naš tim sa svojim riječima i tečno razgovarati s našim domaćim i međunarodnim klijentima.

Blaženka Klarić

Blaženka Klarić

Djelatnica u pozivnom centru

Nakon višegodišnjeg rada u komunikacijama, Blaženka se pridružila našem timu u pozivnom centru. Strpljiva, komunikativna i uvijek spremna pomoći, odgovorit će na sva Vaša pitanja u vezi tretmana i zahvata u Poliklinici Bagatin. 

Gustav Raffai

Gustav Raffai

Djelatnik u pozivnom centru

Gustav govori 4 strana jezika: njemački, engleski, francuski i mađarski. Društven je i  komunikativan te izvrstan dodatak našem timu stručnjaka. Svojom vedrinom i dobrom voljom uljepšat će vam svaku komunikaciju s našim pozivnim centrom.

Tina Tešić

Tina Tešić

Djelatnica u pozivnom centru

Tina je uvijek usmjerena prema radu s ljudima, što se posebno odražava u njezinom vedrom pristupu. Mlada i komunikativna, čini odličan dio našeg tima koji će vam pružiti sve potrebne informacije o našim uslugama

Mlađi agent u službi za korisnike u Pliklinici Bagatin

Tamara Kolar

Mlađi agent u službi za korisnike

Magistra edukacije engleskoga jezika i književnosti te magistra edukacije talijanskoga jezika i književnosti koja uživa u radu i komunikaciji s ljudima. Svjesno i savjesno pristupa svakom klijentu te se brine da uz osmijeh i razgovor pruži sve potrebne informacije kako bi svaki poziv bio ugodan i koristan.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Subota 09:00 - 14:00h
Donji grad - Centar
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.