×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Mezoterapija

*Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože.

Omiljeni je tretman Francuskinja te jedna od tajni njihovog mladenačkog izgleda.

Potpuno je individualiziran i posebno prilagođen tipu kože.

Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Opis zahvata

Mezoterapija je jedan od neinvazivnih tretmana za pomlađivanje i regeneraciju kože, tijekom kojeg se u gornje slojeve kože apliciraju vitamini, enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci neophodni za hidratizaciju i dubinsku revitalizaciju.

U početku se koristila za ublažavanje kronične boli i liječenje drugih stanja, a danas je neizostavan tretman ljepote koji se izvodi diljem svijeta.

Koristi se za zatezanje kože, ublažavanje bora, posvjetljivanje hiperpigmentacijskih mrlja, tretiranje kose i vlasišta, kao i za rješavanje drugih estetskih problema.

Revitalizirajući sastojci se mikroinjekcijama ubrizgavaju u gornje slojeve kože, čime se osigurava prelazak epidermalne barijere i omogućava unošenje aktivnih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji.

Mezoterapija se provodi u više tretmana prema određenom planu terapije. Najčešća preporuka dermatologa je četiri do šest tretmana koji se rade u razmacima od sedam do deset dana. A kasnije se, prema dogovorenim vremenskim intervalima, može dolaziti na 'održavanje' postignutih rezultata.

U Poliklinici Bagatin nudimo široku paletu preparata za mezoterapiju koji pružaju raznoliku pomoć u rješavanju brojnih estetskih problema povezanih s kožom lica, tijela i glave.

Koristimo proizvode renomiranog proizvođača Aesthetic Dermal RRS.

RRS preparati su profesionalni mezoterapijski kokteli koji svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože.

U osnovi, ovi vrhunski kokteli stimuliraju dermis, pružaju idealan hidrobalans te biorevitaliziraju kožu.

Biorevitalizacijom se koža hidrira, njena struktura se obnavlja te se ostvaruje moćno antioksidativno djelovanje.

Dodatan mladenački i svjež izgled lica, nakon pomlađivanja mezoterapijom, može naglasiti trajna šminka sa svrhom decentnog uljepšavanja, a s trajnim učinkom.

Mezoterapija

Mezoterapija za vlasište i gubitak kose

Našim klijentima možemo ponuditi i mezoterapiju za tretiranje kose i vlasišta.

Ovaj tretman namijenjen je osobama koje zbog hormonalnog poremećaja ili genetike gube kosu.

Također, tretman je idealan za oslabljenu, oštećenu i umornu kosu, za masnu kosu ili za vlasište sklono seboreji i peruti.

Nakon samo nekoliko tretmana vlasište će biti duboko nahranjeno i hidrirano, perut trajno uklonjena, gubitak kose znatno usporen, a folikula dlake obnovljena i ojačana.

Zahvaljujući vitaminima B grupe, koji pojačavaju obnavljanje folikula dlake, ovaj tretman pojačava rast kose.

*Napomena: Rezultati zahvata mogu varirati od osobe do osobe zbog čega je iznimno važno na konzultacijama s doktorom i/ili medicinskim kozmetolozima, temeljem njihovih preporuka, postaviti realne ciljeve. U Poliklinici Bagatin konzultacije se rade pomoću Visia uređaja, profesionalne analize kože lica, koji daje detaljan i dubinski uvid u vašu kožu.

Nužno je pridržavati se svih uputa i preporuka dobivenih od strane medicinskog osoblja nakon tretmana, kako bi rezultati bili zadovoljavajući, odnosno, u skladu s očekivanjima koja su definirana tijekom konzultacija.

 

Saznajte cijenu mezoterapije za vlasište i kosu:

Kandidati

Mezoterapija ima dobre učinke kod osoba sa suhom i sivkastom kožom, osoba kod kojih su izraženi znakovi fotostarenja te osoba sa zrelijom kožom. Također, koristi se i kod gubitka kose.

Ovisno o problematici, svakom klijentu se pristupa individualno što znači da se omjeri sastojaka koktela prilagođavaju problematici i tipu kože.  

Kombiniraju se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva, koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima.

Savjetuje se započeti s mezoterapijom već u kasnim dvadesetim godinama života u svrhu pomlađivanja lica i prevencije starenja. No nikada nije kasno za ovaj 'serum mladosti' jer će uvijek, u bilo kojoj životnoj dobi, biti učinkovit za vašu kožu.

Opće je pravilo da mezoterapiju u Poliklinici Bagatin ne provodimo kod:

  • trudnica i dojilja
  • osoba koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože.

Priprema

Tjedan dana prije tretmana se preporučuje izbjegavati Aspirin i druge nesteroidne protuupalne lijekove, kako bi se smanjio rizik krvarenja i pojave modrica tijekom tretmana.

Mjesec dana prije potrebno je svakodnevno štiti kožu lica od sunca, minimalno zaštitnim faktorom 30. Zaštitni faktor potrebno je nanositi i nakon tretmana.

Prije tretmana (do 6 mjeseci) ne smijete ići na kemijski piling.

U Poliklinici Bagatin neposredno prije tretmana detaljno analiziramo stanje kože pacijenta i klijenta profesionalnom analizom kože lica, na temelju čega donosimo odluku koje će se supstance primijeniti.

Prije tretmana kožu ćemo dubinski očistiti od šminke i krema, dezinficira, nakon čega se može započeti s tretmanom mezoterapije. 

Tijek zahvata

Riječ je o blagom i sigurnom, neinvazivnom tretmanu koji se tijekom godina usavršavao i postao jedan od najtraženijih tretmana za regeneraciju kože.

Budući da je tretman u potpunosti individualan, koktel će biti prilagođen klijentu. Zrelijoj koži potrebna je veća količina hijaluronske kiseline u usporedbi s nekime u dvadesetim godinama života. S druge strane, suha koža treba skroz drugačiji omjer sastojaka u odnosu na masnu kožu. Koktel će definirati dermatolog.

Prilikom aplikacije se koristi najtanja igla, a cilj je da se površinskim ubodima aktivni sastojci ravnomjerno rasporede ispod kože.

Pri svakome ubodu u kožu se aplicira minimalna količina sastojaka veličine kapljice.

Kod osoba s već uznapredovalim znacima starenja kože potrebno je postupak intenzivirati kako bi se postigao željeni efekt, a najbolje rezultate daje u kombinaciji s drugim metodama poput Vistabel terapije bora lica, terapije dermalnim filerima ili pak s laserskim pomlađivanjem

Mezoterapija

Oporavak

Tretman je neinvazivan, potpuno siguran i gotovo bezbolan, budući da se prilikom aplikacije koristi i anestetska krema.

Dva tjedna nakon tretmana, na kontrolnom pregledu koji je uključen u cijenu tretmana, liječnik dermatolog pregledava kožu i predlaže sljedeće korake.

Ponekad je nakon tretmana moguća pojava crvenila kože, a vrlo su rijetke manje otekline od uboda koje spontano prođu nakon par sati.

Vrlo rijetko se mogu javiti alergijske reakcije, u slučaju kojih je potrebno obavezno kontaktirati liječnika i doći na pregled kako bi se stanje dovelo pod kontrolu.

Rijetko se javljaju mali podljevi koji vrlo brzo nestaju i mogu se prekriti šminkom.

U većini se slučajeva neposredno nakon tretmana možete posvetiti svojim obvezama i svakodnevnim aktivnostima.

Mjere opreza

Ne preporučuje se izlaganje suncu i umjetnim izvorima UV zračenja nakon mezoterapije.

Savjetujemo na lice ne nanositi šminku i kreme odmah nakon tretmana.

Najveću opasnost kod tretmana mezoterapije čini izvedba samog tretmana od strane nestručnih osoba s proizvodima upitne kvalitete. Stoga savjetujemo da prije odluke o dolasku na ovaj tretman temeljito provjerite Polikliniku/ustanovu kao i liječnika koji bi vam radio tretman.

U Poliklinici Bagatin tretman rade liječnici, specijalisti dermatovenerologije, koji su visoko educirani, besprijekorno znaju anatomiju lica i koji su prošli stručnu obuku za obavljanje tretmana od strane certificiranog proizvođača. Iza sebe imaju stotine zadovoljnih klijenata.

Cijena

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".