×

Gratis dental pregled

Naručite se

Lasersko pomlađivanje kože

Lasersko pomlađivanje kože nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere kako bi se smanjili efekti starenja na koži.

Poznata je i pod nazivom 'Skin Rejuvenation' jer uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži.

Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti i na bilo koje drugo područje kože.

Opis zahvata

Osobe se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kože kako bi smanjile učinke starenja i izlaganja suncu koji su vidljivi na licu i vratu.

Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera MeDioStar NeXT koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena i elastina uz očuvanje epiderme.

Laser stvara zraku visoko intenzivne svjetlosti koja prodire duboko u kožno tkivo gdje isporučuje kontroliranu količinu ciljane terapeutske topline.

Snažan svjetlosni impuls primjenjuje se na područje koje se tretira, dok površinu kože hladi kontaktni ručni aplikator.

Oštećeni melanin reapsorbira limfni sustav i stimulira fibroblaste u koži za stvaranje novog kolagena i elastina.

Novi kolagen i elastin zatežu kožu, poboljšavaju izgled kože i pora te omogućavaju mladoliki izgled.

Tretman laserskog pomlađivanja smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.

Naša Poliklinika u ponudi ima čak 9 lasera kojima se tretiraju gotovo svi estetski problemi, a detalje o njihovim specifikacijama i mogućnostima možete pročitati  OVDJE.

Lasersko pomlađivanje kože

U nastavku, također, preuzmite svoj besplatni primjerak Vodiča za pomlađivanje lica u kojem ćete pronaći sve detalje o nekirurškim i kirurškim metodama pomlađivanja u našoj Poliklinici.

Saznajte više o njima i odaberite jednu za sebe.

Vodič za pomlađivanje lica

Kandidati

Ako imate vidljive linije ili plitke bore, plitke ožiljke od akni ili kožu bez osjeta nakon podizanja lica, onda ste dobar kandidat za lasersko neinvazivno pomlađivanje kože.

Prilikom konzultacija s našim liječnicima i medicinskim kozmetolozima, preporuka je napraviti snimanje na VISIA uređaju kako bismo dobili profesionalnu analizu vaše kože lica i detaljan uvid u trenutno stanje (bore, pore, pigmentacije, bakterije, oštećenja).

Ako se nakon analize kože odlučite za lasersko pomlađivanje kože, VISIA profesionalna analiza kože će biti uključena u cijenu tretmana.

Priprema

Kožu je prije tretmana potrebno detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make up, kreme, ulja, topikalne anestetike i/ili proizvode za samotamnjenje.

Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije se izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti (ciljano sunčanje, npr. na plaži) ili solariju barem 2 tjedna prije tretmana. Također, preporuka je i u periodu prije tretmana svakodnevno koristiti zaštitni faktor na licu.

Korištenje lasera na osunčanoj koži ili koži oštećenoj od sunca može dovesti do oštećenja kože. 

Preporuka je u prethodnim dolascima u Polikliniku napraviti i Reviderm Skin Peeler mikrodermoabraziju kojom će se nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstraniti gornji sloj kože i mrtve stanice.

Tijek zahvata

Tretirano područje prvo se čisti hladnom vodom kako bi se uklonila površinska prljavština i make up.

Gel na bazi vode nanosi se u debljim slojevima na kožu te se stavlja zaštita za oči. Laseri se koriste u sistematskim sekvencama kako bi se tretirali različiti slojevi kože.

Na samom uređaju medicinski kozmetolog, odnosno, liječnik bira jedan od program koji želi raditi (u ovom slučaju Skin Rejuvenation), odabire tip kože klijenta i samu snagu lasera.

Na pojedinim dijelovima tijela osjetit će se blago peckanje kože, zbog čega se rade brzi pokreti aplikatorom.

Lasersko pomlađivanje kože

Kako je područje vrata i dekoltea manje osjetljivo od lica, s tretmanom se kreću uvijek od dekoltea pa prema gore, s ciljem da se klijenti priviknu na rad lasera i osjećaj.

Zatim se prelazi na vrat kako bi se zategnule horizontale bore i polako na zonu lica. Uvijek se radi prvo jedna strana tijela, od dekoltea do čela, pa druga.

Također, svaka zona se laserom prođe minimalno 5 puta što osigurava dobar efekt.

Rade se brzi pokreti aplikatorom, koji stvara snažne svjetlosne impulse. U isto vrijeme aplikator i hladi

Ako se tretira samo lice, tretman s pripremom traje oko sat vremena. Za tretiranje kože lica i vrata je potrebno izdvojiti sat i pol.

Na kraju tretmana gel se uklanja, koža se ponovno čisti hladnom vodom i lagano suši mekim papirnatim ručnikom.

Oporavak

Po završetku tretmana područje izloženo laseru bit će blago roskasto - crveno, no samo crvenilo će se povući unutar svega par minuta.

Većini pacijenata koža se potpuno smiri preko noći te već idući dan mogu nanositi standardne proizvode za njegu kože i make up.

Nakon tretmana potrebno je izbjegavati izravno izlaganje suncu najmanje 7 - 10 dana te trljanje lica prilikom čišćenja nekoliko dana.

U slučaju da se koža nije odmah umirila, ne smije se nanositi sapun izravno na tretirano područje.

Savjet je izbjegavati tonike, razne serume, pilinge i težak make up sve dok se koža potpuno ne smiri.

Za ugodniji i brži oporavak, moguće je nanijeti led, odnosno, hladan oblog na problematično područje.

Mjere opreza

Uobičajene nuspojave su crvenilo i oticanje koji ne traju dulje od 24 - 48 sati.

Rjeđe nuspojave su promjena pigmentacije, bubrenje i ožiljci. No, navedeno je veoma rijetko i obično traje svega par dana.

Nakon tretmana potrebno je izbjegavati sunce minimalno 7 - 10  dana te koristiti zaštitne kreme sa SPF 50+.

Cijena

PAKET ANTI AGE COLLAGEN

Kako bi svojoj koži vratili elastičnost, čvršći tonus i besprijekornu teksturu, ovaj mjesec, za vas smo osmislili poseban paket za lasersko pomlađivanje kože lica s uštedom od 10%!

Paket se sastoji od:

4x Mikrodermoabrazija

4x Lasersko pomlađivanje kože cijelog lica

3x Med Visage radiofrekvencija lica ili Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija lica 

1x GRATIS Med Visage ili Venus Legacy lica

Cijenu možete provjeriti u cjeniku Poliklinike Bagatin.

 

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Najčešća pitanja

Ovaj tretman koriste i muškarci i žene bilo koje dobi koji žele poboljšati izgled kože. Tretira se obješena, nezategnuta koža, koža s površinskim borama, crvenilom, tamnim mrljama ili proširenim porama.

Uobičajene nuspojave su crvenilo i oticanje koje ne traje dulje od 24 - 48 sati. Rjeđe nuspojave su promjena pigmentacije, bubrenje i ožiljci. Navedeno je veoma rijetko i obično traje par dana.

Nakon tretmana potrebno je izbjegavati direktno izlaganje suncu minimalno 7 - 10  dana te koristiti zaštitne kreme sa SPF 50+.

Većina osoba primijeti rezultate već neposredno nakon tretmana. U pravilu, rezultate ćete vidjeti za dva do četiri tjedna. Nekoliko mjeseci nakon tretmana koža će se nastaviti poboljšavati.

Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderme.

Nakon tretmana će tretirano područje biti blago crveno. Crvenilo će se povući unutar par minuta, a preko noći će se koža potpuno smiriti.

Ovisno o stanju kože, stručnjak preporučuje broj tretmana potrebnih za postizanje željenih rezultata.

Lasersko pomlađivanje kože radimo snažnim diodnim laserom MeDioStar NeXT, njemačke tvrtke Asclepion Laser Technologies koja nudi najsuvremenije i najmodernije lasere na tržištu.

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.