×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

VECTRA XT 3D konzultacije za nos

Danas prije same operacije u 3D simulaciji možete vidjeti kako biste izgledali nakon korekcije nosa. Taj uređaj se naziva VECTRA XT 3D i u regiji je dostupan samo u našoj Poliklinici. Na uređaju VECTRA XT 3D naši klijenti prvo vide realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, temeljene na zahvatu kojeg želi, dolazi do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata. 

Za vrijeme konzultacija razgovarat ćemo o vašim ciljevima te koje značajke zahvata vam se sviđaju, a koje ne. 

Dr. Bagatin će vas prije zahvata fotografirati koristeći Vectru XT 3D uz pomoć medicinskog osoblja naše Poliklinike. 

Doktor će potom kompjuterski izmijeniti obilježja vašeg nosa stvarajući na taj način simulaciju kako biste trebali izgledati nakon zahvata.

U ovom postupku istraživanja, Vectra XT 3D stvara fotografije koje pomažu vama i dr. Bagatinu otkriti krećete li se u željenom smjeru.

VECTRA XT 3D konzultacije za nos
Fotografije prikazuju stvarno stanje promjene prije i nakon izvođenja predmetnog zahvata. Rezultati svakog zahvata su individualni te se razlikuju od osobe do osobe, a slijedom čega Poliklinika Bagatin ne može jamčiti jednake rezultate kod svakog pojedinog klijenta.

 

Tijekom kontrola nakon zahvata ponovo ćemo vas fotografirati uz pomoć Vectre XT 3D kako bismo usporedili rezultate prije i poslije zahvata. 

Vectra XT 3D kompjuterski sustav je simulacijski alat koji vam omogućuje vizualnu prezentaciju vašeg potencijalnog izgleda nakon zahvata. Također pomaže u povećanju sigurnosti, vizualno vam potvrđujući da su vaše potrebe shvaćene.

VECTRA XT 3D ima izvanredne performanse. Visoka rezolucija snimanja osigurava realističnu verziju najsitnijih detalja, a stvarni rezultati bit će vrlo slični simulaciji koju je kirurg izradio.

Ne postoji bojazan od ponavljanja fotografiranja i gubljenja dragocjenog vremena jer je sustav imun na pokrete. Naime, vrijeme potrebno za snimanje je fascinantnih 3,5 milisekundi.

Vectra 3D konzultacije
Fotografije prikazuju stvarno stanje promjene prije i nakon izvođenja predmetnog zahvata. Rezultati svakog zahvata su individualni te se razlikuju od osobe do osobe, a slijedom čega Poliklinika Bagatin ne može jamčiti jednake rezultate kod svakog pojedinog klijenta.

 

Prednosti za klijente

 • Sada je moguće vizualizirati korekcije na vašem licu i tijelu za zahvate poput povećanja grudipodizanja smanjenja grudiliposukcijeabdominoplastikekorekcije podbratkakorekcije nosa ili apliciranje dermalnih filera i Vistabel terapije protiv bora kako bi uskladili proporcije vašeg tijela ili lica.
 • više mogućnosti - bolja edukacija o rezultatima, jasne informacije o ograničenjima i definirana realna očekivanja
 • mogućnost prikazivanja projekcije rezultata kod kombinacije nekoliko zahvata te paralelne usporedbe
 • automatizirano mjerenje opsega i volumena tijela uz vizualizaciju 360º  
 • mogućnost prikaza fotografija u sivim tonovima, odnosno, prikaz dobivenih fotografija koji otkriva konture te predstavlja bolje mogućnosti za korektivne postupke
 •  inovativna RBX tehnologija na jedinstven način odvaja prikaz crvenih i smeđih komponenti u koži i prikazuje ih svaku za sebe
 • jednim klikom omogućeno je automatsko mjerenje razlike u obujmu. Različitim bojama prikazuju se buduće promjene
 • mogućnošću konturiranja može se dobiti projekcija uklanjanja ili dodavanja volumena na vlastitom licu i tijelu (zahvat High definition sculpting tijela ili tretman hijaluronskim dermalnim filerima)
 • mogućnost odabira različitih veličina implantata koji se će se koristiti prilikom zahvata estetske korekcije povećanja grudi, a kako bi se dobila projekcija rezultata

 

Više o načinima plaćanja i cijenu konzultacija možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".