×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Humanitarni rad

Poliklinika Bagatin praktičnim primjerom pokazuje i dokazuje da je društveno odgovorna ustanova. Zapošljavamo četiri gluhe osoba na pozicijama u logistici, marketingu i računovodstvu te smo izrazito ponosni što u našem timu imamo kvalitetne mlade ljude. Za sve ono što smo uložili u obrazovanje gluhih članova našeg tima, kao i sve edukacije koje im trenutno pružamo kako bi stekli što više znanja i vještina, kako bi što bolje komunicirali i bili konkurentni na tržištu rada, oni nam svakodnevno uzvraćaju predanim trudom i velikim doprinosom u razvoju poslovanja naše Poliklinike.

U suradnji s hrvatskom udrugom „Pomaganje je uvijek IN“ svojim aktivnostima nastojimo pomoći svima kojima je potrebna pomoć, a posebice osobama s invaliditetom. Ova neprofitna udruga svojim nesebičnim radom nastoji izaći u susret pojedincima i zajednici te svojim djelovanjem potaknuti građane i čitavu zajednicu da se priključe ovim projektima pomaganja, jer Pomaganje je uvijek IN.

Naša Poliklinika je prepoznala važnost ove inicijative i svesrdno se  uključila u brojne prigodne humanitarne projekte, u sklopu kojih smo pomogli Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji gluhih, Klubu mladih Hrvatske verbotonalne udruge, kao i individualnim osobama koje trebaju našu pomoć kako bi mogli voditi dostojanstven život. Također, već duži niz godina organiziramo i sudjelujemo u akciji darivanja djece s poteškoćama u razvoju vrtića Poliklinike Suvag, kao i darivanja djece s poteškoćama u razvoju u Centru za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek" u Zagrebu. Želimo da svako dijete, neovisno o okolnostima u kojima se nalazi, ima blagdane ispunjene ljubavlju i darivanjem te da barem malo doprinesemo radosti darivanja koje bi svako dijete trebalo osjetit.

Humanitarni rad Poliklinike Bagatin

Također smo ponosni što svake godine doniramo i pomažemo Udruzi „SVE za NJU“ koja pruža pomoć ženama oboljelim od raka dojke i njihovim obiteljima.  Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ djeluje  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima. Udruga je pokrenula i sudjelovala u većem broju humanitarnih akcija s ciljem podizanja svijesti o ovoj opakoj bolesti, u sklopu kojih je svoju novčanu i moralnu podršku dala naša Poliklinika.

Humanitarni rad Poliklinike Bagatin

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".