×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Dermatologija

O Dermatologiji

Sve što oštećuje funkciju kože ili izgled može imati ozbiljne posljedice za zdravlje, a upravo kožom se bavi dermatologija kao posebna medicinska grana. Njega kože preduvjet je zdrave kože koja je, pak, preduvjet ljepote. Ovaj najveći ljudski organ nije samo zaštitni omotač, već i sustav koji regulira našu temperaturu, osjeća bol i podražaje, štiti od štetnog djelovanja sunca. Zahvaljujući svim njezinim ulogama, koža se mijenja, stari, oštećuje zbog čega su potrebne usluge dermatologa, odnosno estetske i medicinske dermatologije.

dermatologija

U Poliklinici Bagatin posvećeni smo svim problematikama kože lica i tijela, a veliki naglasak stavljamo i na pomlađivanje kože. Tragovi starenja tretiraju se najboljim anti age tretmanima na svijetu koje možete obaviti i u pazi za ručak. Dermatologija svakim danom napreduje i donosi puno noviteta u načinima njege i liječenja.

Usluge

Estetska dermatologija

Promjene na koži lica, vrata i dekoltea povezane s godinama su neizbježne. No, zahvaljujući inovacijama, neinvazivne opcije pomlađivanja i povećanja usana raznolike su i brojne. Uklanjanje bora izvodi se pomoću velikog broja anti age tretmana. Dermatolozi Poliklinike Bagatin, u timu s kirurzima i medicinskim kozmetolozima, popravljaju teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliraju stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju, brišu bore.

Medicinska dermatologija

Koža je najizloženiji organ ljudskog tijela, a njezina kompleksna građa i direktna izloženost okolišu čini je podložnom raznim pojavama i oboljenjima. Jedna od najučestalijih pojava su madeži koji bi se trebali redovito pregledavati i držati pod kontrolom. Dermatološki pregled vrši se digitalnim dermatoskopom, što je pouzdana metoda u dijagnostici madeža. Dermatologija tretira i problematike poput rozaceje, kapilara, hiperpigmentacija, gljivične infekcije, različitih osipa i alergija na koži.

Laser centar

Laserski tretmani u medicinske svrhe koriste se već dugi niz godina, a svoje mjesto pronašli su i među estetskim tretmanima kože lica i tijela. Laserom se mogu tretirati razne problematike kože - od prvih bora i staračkih pjega, do dubljih bora, kapilara i hiperpigmentacija, a mogu se ukloniti i promjene na koži poput madeža, bradavica, ožiljaka, strija i tetovaža. Tretmane karakteriziraju brzi rezultati, minimalna ili nikakva bol kao ni potrebno vrijeme za oporavak.

Više informacija o cijenama

Ekspertiza

Poliklinika Bagatin vodeća je dermatološka klinika u Europi u 2018. u konkurenciji čak 2.368 klinika, a prema GCR analizi - međunarodnog akreditacijskog tijela. Dermatološki tim, ujedno i najveći u regiji, čine specijalistice dermatovenerologije i opći kirurzi. Naša dva kirurga međunarodni su treneri i edukatori za aplikaciju dermalnih filera i Vistabela, referentni smo centar za 2 najveća svjetska proizvođača filera – Allergan i Merz te za firmu Asclepion, svjetski poznatog proizvođača lasera. Laser centar Poliklinike najmoderniji je u regiji, sa čak 9 različitih lasera za sve problematike na koži.

Certifikati

Naš tim stručnjaka

Dr. Snježana Kramarić

Stručnjak u laserskim tretmanima kožnih promjena

Snježana Kramarić, dr.med.

Specijalistica dermatovenerologije / Green Gold Tower
Adriana Maria Camino Varela, dr.med.

STRUČNJAK ZA DERMATOLOŠKU DIJAGNOSTIKU

Adriana Maria Camino Varela, dr.med.

Specijalistica dermatovenerologije / Green Gold Tower
Ina Novak

Stručnjak za Renew Lift

Ina Novak Hlebar, dr.med.

Doktorica medicine, specijalistica dermatovenerologije / Green Gold Tower

Izjave klijenata

Magdalena Divić
Magdalena Divić
Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža
"Oduvijek sam se htjela riješiti madeža koji su se nalazili na vratu i grudima te izazivali strahovitu neugodu, ali i bol. Zahvalna sam Poliklinici Bagatin što mi je ovaj problem riješila brzo i bezbolno te što napokon ne moram biti posebno oprezna i trpjeti bol pri oblačenju i stavljanju nakita."

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".