×

info telefon +385 1 46 10 225

U medijima

Ljepota zapisana u genima

Ljepota zapisana u genima Sensa, 07. rujan 2018.

Napredak tehnologije omogućio nam je otkrivanje genetskih predispozicija za starenje, čime doslovno možemo utjecati na budućnost svoje ljepote, pristupajući njezi kože krajnje presonalizirano i preventivno. U Poliklinici Bagatin pomoću inovativne SkinDNA analize otkrivaju predispozicije vaše kože i pružaju personaliziranu uslugu usklađenu s porukama vaše kože. 

Pročitajte članak
Novi Anti Age Koncept

Novi Anti Age Koncept Gloria, 06. rujan 2018.

Tehnologija ljepote napreduje impresivnom brzinom te, zahvaljujući našoj globalnoj fascinaciji u potrazi za vječnom mladošću, tretmani i procesi pomlađivanja danas su učinkovitiji nego ikada.

Pročitajte članak
Story

Novi Anti Age koncept Story, 05. rujan 2018.

Tehnologija ljepote napreduje impresivnom brzinom te, zahvaljujući našoj globalnoj fascinaciji u potrazi za vječnom mladošću, tretmani i procesi pomlađivanja danas su učinkovitiji nego ikada.

Pročitajte članak
Elle

ELLE Iz Poliklinike Bagatin dolazi novi anti-age koncept, 20. rujan 2018.

Iz Poliklinike Bagatin stiže novi anti-age koncept

Pročitajte članak
Story

Story Anti-age tretmani, 19. rujan 2018.

Anti-age tretmani koje možete obaviti u pauzi za ručak

Pročitajte članak
Storybook

Storybook Što je Vistabel?, 29. rujan 2018.

Što je Vistabel? Najpopularniji anti-age tretman u svijetu svakako je onaj botulinum toksinom tipa A, u svijetu poznatijem kao botoks, a u Hrvatskoj i Europi kao Vistabel.

Pročitajte članak
Story

Dentalni implantati - najbolja opcija za izgubljeni zub Story, 29. srpanj 2015.

Zubni implantati postali su prilično popularni među stomatolozima i pacijentima u potrazi za zamjenom za izgubljene zube. Prednost njihovog korištenja je da se oni ne oslanjanju na okolne zube, trajni su i čvrsti te predstavljaju najbolje rješenje kod gubitka zuba jer izgledaju i imaju osjet poput prirodnog zuba, a njihovo trajanje je doživotno. 

Pročitajte članak
Story

Anti Age recepti - Uklonite hiperpigmentaciju i staračke pjege s lica Story, 29. srpanj 2015.

U potrazi ste za Anti Age rješenjem koji ne zahtijeva odlazak „pod nož“? Postoje razne neinvazivne i veoma učinkovite metode reduciranja znakova starenja, a mikrodermoabrazija je sigurno jedan od najboljih izbora. Na tržištu ljepote se nude razne vrste mikrodermoabrazije, a naši stručnjaci uvjerili su se u rezultate kristalne REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazije, nakon više tisuća odrađenih tretmana. 

Pročitajte članak
Story

Predstavljanje treće "Beauty makeover" dobitnice Story, 04. kolovoz 2015.

Loredana Orešković dolazi iz Lovrana. Ima 47 godina, udana je i majka dvoje djece. Radi u Tisku već 27 godina, a njena najveća želja je zdrav i lijep osmijeh. U Loredaninom slučaju došlo je do velikog propadanja zubi te je bilo potrebno većinu zubi prekriti kvalitetnim metal-keramičkim krunicama. Ambasadorica Poliklinike Bagatin Ana Begić Tahiri odabrala je Loredanu zbog njene dirljive priče koje je pristiglo na našu adresu. 

Pročitajte članak
Story

Dentalnim laserima do zdravog i lijepog osmijeha Story, 04. kolovoz 2015.

Laserska tehnologija se kontinuirano razvija, a u posljednja dva desetljeća nalazi svoju široku primjenu i u dentalnoj medicini. Naša Poliklinike među prvima je prepoznala prednosti lasera u dentalnoj medicini te u svojoj ponudi stomatoloških usluga ima dva lasera renomiranog američkog proizvođača laserske tehnologije BIOLASE koji ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji uređaja za stomatologiju.

Pročitajte članak
Story

Anti Age recepti - Radiofrekventnim tretmanima zategnite opuštenu kožu lica Story, 04. kolovoz 2015.

U našoj Poliklinici za zatezanje opuštene kože lica najčešće se preporučuju tretmani čije se djelovanje zasniva na radiofrekvenciji koja je danas postala jedan od najmoćnijih alata za tretiranje opuštene kože lica. Riječ je o Med Visage RF ultrazvučnom tretmanu i Venus Legacy multipolarnoj radiofrekvenciji. 

Pročitajte članak
Story

Digitalno doba u stomatološkim ordinacijama Story, 12. kolovoz 2015.

Društvo u kojem živimo velikim je koracima ušetalo u digitalno doba, pa ni svijet dentalne medicine nije ostao imun na ovakve promjene. Digitalne tehnologije, u odnosu na dosadašnji klasični način rada stomatologa i dentalnih laboratorija, omogućuju daleko veću preciznost i brzinu rada te u određenoj mjeri jednostavniju uporabu. Mnoge su prednosti proizašle iz novih tehnologija, a najviše će profitirati klijenti.

Pročitajte članak

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberi datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Subota 09:00 - 14:00h
Donji grad - Centar
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Lokacije

Gdje parkirati

Parking Parkiranje u podzemnoj garaži Green Gold centra. Za detaljnije informacije preuzmite kartu

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.