×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Skinboosteri - vraćanje dubinske hidratacije, sjaja i svježine koži

NE PROPUSTITE

251€ POPUSTA NA PROFHILO SKINBOOSTER

Ako želite očuvati mladolik izgled i blistavost kože primjena skinboostera mogla bi vam značajno pomoći. Osim što dubinski hidratiziraju te dovode do značajnog poboljšanja kvalitete kože, skinboosteri potiču proizvodnju vlastitog kolagena zbog čega su jedan od omiljenih tretmana različitih dobnih skupina. Ako je vaš cilj vratiti koži lica mladenačku svježinu, skinboosteri su jedna od pouzdanih metoda.

Opis zahvata

Skinboosteri su injekcijska terapija koju apliciramo kako bismo koži osigurali dubinsku hidrataciju. Skinboosteri poboljšavaju kvalitetu kože jer nadoknađuju izgubljenu hijaluronsku kiselinu, djeluju na vezivno tkivo te potiču sintezu kolagena i elastina zbog čega ih često nazivamo biorevitalizatorima kože. Ovaj tretman savršen je za suhu i umornu kožu, a istovremeno joj daje prirodni sjaj i blistavost zbog čega je postao iznimno popularan diljem svijeta u posljednjih deset godina.

hidratacija kože

U Poliklinici Bagatin koristimo različite skinboostere ovisno o potrebama vaše kože:

Profhilo – skinbooster koji se sastoji od visoko koncentrirane hijaluronske kiseline različitih molekuralnih težina poboljšava kvalitetu samog tkiva. Aplicira se preporučenom injekcijskom tehnikom najčešće u nekoliko točaka na licu. Prilikom njegove aplikacije u kožu se unosi velika količina hijaluronske kiseline koja potiče proizvodnju vlastitog kolagena i elastina, no bez dodavanja volumena u području aplikacije. Profhilo je idealan za tretiranje lica i vrata, ali se njime mogu tretirati i različite regije tijela (koža dekoltea, šake, nadlaktice) – sve s ciljem bolje hidratacije.

Skinbooster Profhilo proizvod je talijanske farmaceutske tvrtke IBSA Farmaceutici Italia, a odobren je od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA).

Juvederm Volite – iz laboratorija svjetski poznatog proizvođača Allergan Aesthetics dolazi Juvederm Volite skinbooster VYCROSS tehnologije koja poboljšava teksturu, glatkoću i hidrataciju kože dajući prirodne rezultate. Ovaj skinbooster aplicira se u direktno u kožu, odnosno u dermis.

Belotero Revive – glavni cilj ovog skinboostera je osigurati koži hidrataciju i saj. Belotero Revive je preparat renomiranog njemačkog brenda Merz Aesthetics. Osim hijaluronske kiseline preparat sadrži i glicerol koji dodatno poboljšava hidrataciju i osigurava sjaj kože. 

Kandidati

Skinboosteri su namijenjeni svima onima koji žele prevenirati starenje kože, otkloniti umoran izgled lica i zadržati mladenački izgled. To znači da su skinboosteri prilagođeni i muškarcima i ženama bez obzira na tip kože i starost. Dubinsko osvježenje i hidratacija potrebna je svakoj koži neovisno o tome radi li se o osobi u ranim 30-ima ili 50-im godinama.

injekcijska terapija

Skinboosteri se najčešće primjenjuju za:

  • Vraćanje dubinske hidratacije, sjaja i svježine kože
  • Ublažavanje vidljivosti ožiljaka od akni
  • Poboljšanje i smanjenje sitnih linija i bora

Skinboostere možemo koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima.

Priprema

Prije samog tretmana potrebno je dobro očistiti lice i ukloniti šminku. Zatim se na lice stavlja anestetska krema kako bi se ublažila bol pri injekcijskim ubodima. Nakon 15 do 20 minuta anestetik se uklanja, lice se još jednom očisti i može se započeti s aplikacijom skinboostera.
Aplikacija sknboostera traje svega par minuta, a nakon tretmana možete odmah krenuti sa svakodnevnim aktivnostima. 

Tijek zahvata

Tretman se obavlja ambulantno u Poliklinici Bagatin. Nakon razgovora s vama, a s obzirom na postizanje željenog efekta, doktor će odabrati skinbooster koji će aplicirati.

Nakon navedene pripreme, skinbooster se ubrizgava u kožu pomoću malih, tankih igala.

pomlađivanje kože

Po završetku aplikacije dobit ćete liječnički nalaz uz podatak koji je preparat korišten tijekom zahvata te da je on originalan i ispravan skinbooster uz serijski broj proizvoda.

Oporavak

S obzirom na to da je za sam postupak aplikacije skinboostera potrebno, u većini slučajeva, i manje od 30 minuta, odlazak na takve tretmane postao je popularan jer iziskuje minimalan ili nikakav oporavak.

Nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim obvezama.

U nekim je slučajevima moguća pojava crvenila koje nestaje obično nakon nekoliko sati, a u slučaju nastanka podljeva on se obično povuče kroz nekoliko dana.

Nakon dva tjedna preparat će dati svoje puno djelovanje te pravi učinak.

Mjere opreza

Od nuspojava, može se pojaviti alergijska reakcija na proizvod koja je izrazito rijetka jer se radi o prirodnom sastojku.

U situaciji bilo kakve nuspojave, liječnici Poliklinike Bagatin su vam na raspolaganju te ih možete kontaktirati, savjetovati se telefonom i e-mailom ili doći na kontrolni pregled.

Nakon tretmana skinboosterima sljedećih nekoliko dana se ne preporučuje odlazak u saunu, izlaganje suncu, odlazak u solarij, pritiskanje dijela lica koje je tretirano.

Cijena

Tretman u Poliklinici Bagatin podrazumijeva cijenu samog preparata, pripremu te sam postupak tretmana i, ako je to potrebno, kontrolu nakon dva tjedna.

U našoj Poliklinici možete napraviti i dodatne tretmane koji će pospješiti rezultate i dugotrajnost apliciranih skinboostera.

Skinboosteri vrlo se često kombiniraju s dermalnim filerima i Vistabel terapijom protiv bora na licu jer je ponekad za idealan rezultat najbolja kombinacija ova tri anti-age tretmana.

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".