×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Med Contour

Andreja Horvatić

Andreja Horvatić

Specijalistica image consultinga

"Jako sam zadovoljna učinkom aparata Med 2 Contour. Način terapije ili izvođenje samog tretmana vrlo je ugodno, a rezultati su zapanjujući. Doći na tretman i izgubiti u samo jednom tretmanu nekoliko centimetara u obujmu za svaku ženu je san, a osobito, ako je moguće utjecati i na 'kritičnu zonu. Dobro je znati da takvi čudotvorni aparati postoje i da djeluju."
Vjekoslava Bach

Vjekoslava Bach

TV urednica i voditeljica

"Iako sam čest gost teretana, pa na taj način održavam vitku liniju koja je pomalo rezultat i dobrih gena, ipak u posljednje vrijeme nisam mogla riješiti onih par centimetara na trbuščiću koji se nakon 35 godina ipak vide. Konzultirajući se s Poliklinikom Bagatin o tom problemu čak sam bila spremna i na malu liposukciju, no kada me vodstvo Poliklinike upoznalo sa najnovijim dostignućem medicine i tehnike, aparatom Med 2 Contour, prihvatila sam prijedlog. I već nakon prvog tretmana koji je bio i podosta ugodan, ostala sam bez teksta od oduševljenja jer centimetar je pokazao čak 2 cm manje"
Ankica Dobrić

Ankica Dobrić

glumica

"Izuzetno sam zadovoljna učinkom tretmana Med Contour. Nakon samo jednog tretmana, izgubiti par centimetara u obujmu je san svake žene i to naročito na kritičnim područjima. I da, rezultati su zapanjujući. Dobro je znati da takvi tretmani postoje i da djeluju. Obožavam biti gošća Poliklinike Bagatin."
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

glumica

"Prije svega moram naglasiti da su Med Contour tretmani oblikovanja tijela bili vrlo ugodni. Zadovoljna sam iz razloga što se odmah nakon prvog tretmana vidio pomak. Međutim, nakon drugog tretmana sam shvatila da to doista ima smisla jer sam izgubila na 2 tretmana gotovo 3 cm, a to je praktički jedan konfekcijski broj. Ako nastavim takvim tempom do kraja svog ciklusa biti ću jedna potpuno nova žena."
Ana Begić

Ana Begić Tahiri

glumica

"Prije dva dana sam bila na svom prvom tretmanu Med Contour i oduševljena sam. Sve me se jako dojmilo od samog ulaska - ambijent, opuštena i prijateljska atmosfera i tretman… Sve je bilo tako opuštajuće i prekrasno. Cure su fenomenalne, kao da sam na kavici i brbljam, a onda rezultati… Nisam vjerovala dok me nisu fotografirali. Nakon prvog tretmana, a imam ih još četiri, nisam vjerovala. Moja opuštena stražnjica je odolila gravitaciji prvi put u životu! Jedva čekam konačni rezultat!"
Indira

Indira Levak

pjevačica

"Napokon sam pronašla način kako pobjeći od znojenja u teretani i opakog trenera koji je zasigurno u prošlom životu bio gonič robova. Napokon se pojavio ON… Med Contour!!!!! To je bila ljubav na prvo pipkanje!! Za razliku od napornih treninga sve što trebam napraviti jest opustiti se i uživati u ugodnoj, toploj masaži. Divno, zar ne? Nema boli, noža, oporavka, a učinkovitost je zajamčena. Riješiti se narančine kore i učvrstiti kožu trbuha san je svake žene, pa tako i mene. Moj san se ostvaruje u Poliklinici Bagatin! Oduševljena sam .. Med Contour je otkriće! S veseljem iščekujem nove tretmane."

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".