×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Naši kanali komunikacije

Komunikacija s našim klijentima od iznimne je važnosti kojoj posvećujemo veliku pozornost. Nastojimo biti dostupni na svim relevantnim komunikacije kanalima kako bismo na što bolji način informirali naše klijente i ostale zainteresirane o svim našim uslugama i novostima iz svijeta estetske kirurgije i dermatologije. Prisutni smo na našem blogu, kao i na raznim društvenim mrežama kao što je Facebook, LinkedIn, Instagram i Youtube kanal. Više o našim aktivnostima na društvenim mrežama i blogu možete pročitati u nastavku. 

Facebook

Za više informacija o svim našim uslugama, nagradnim igrama, promotivnim ponudama i ostalim aktivnostima pratite nas na našoj Facebook stranici. Imamo preko 100 tisuća fanova s kojima svakodnevno komuniciramo te ih obaviještavamo o svim zanimljivostima i novitetima. Preko Facebook  stranice nam možete postaviti bilo koje pitanje u vezi naših usluga i naručiti se. U roku od 24 sata odgovaramo na Vaše upite.

Blog

Na našem blogu možete pročitati zanimljiv sadržaj kojeg pišu naši doktori i specijalisti o različitim aktualnim temama iz svijeta estetske kirurgije, dermatologije, stomatologije i estetskih tretmana. Cilj nam je informirati naše klijente o svim novostima i uslugama Poliklinike Bagatin, kao i educirati o raznim estetskim i dermatološkim problemima te najboljim tretmanima i terapijama.

Instagram

Doživljaje iz naše Poliklinike od sada možete pratiti i na našoj Instagram stranici. Preko ove društvene mreže  možete zavirite u našu internu atmosferu i otkriti kako nastaju naše kampanje, "behind the scenes" doživljaji sa snimanja, doživjeti atmosferu naših edukacija, ali i dobiti uvid u detalje s naših mnogobrojnih tretmana.

Linkedin

Na LinkedIn stranicama naše Poliklinike možete saznati više o našoj poslovnoj strani, našim zaposlenicima i partnerima. Ako ste zainteresirani za novosti povezane s našim poslovanjem ili novootvorenim radnim mjestima u našoj Poliklinici, onda nas svakako pratite na našim LinkedIn stranicama.  Za više informacija kako postati dio stručnog tima Poliklinike Bagatin možete saznati na stranici Karijere ili nam poslati svoj CV i motivacijsko pismo na info@bagatin.hr

YouTube

Ako ste zainteresirani kako izgleda tretman kod nas ili želite više saznati o tretmanima koji najbolje odgovaraju našim  ambasadoricama Ani Begić Tahiri, Danieli Trbović, Eciji Ojdanić i Indiri Levak, tada svakako bacite pogled na naš Youtube kanal. Tu možete dobiti bolji uvid u postupke nekih naših korekcijskih zahvata, kao i bolje upoznati naše doktore i ostalo osoblje. Cilj nam je približiti Vam naše usluge kako biste donijeli informiranu odluku.  

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".