×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Edukacije i seminari

Poliklinika Bagatin je svojim sveobuhvatnim pristupom i kvalitetom usluge, te brizi o cjelokupnom zdravlju naših klijenata stekla status vrhunske poliklinike. Tome u prilog govore i naši mnogobrojni klijenti koji su nam pružili svoje povjerenje kada je riječ o njihovom zdravlju i estetskim željama, a to povjerenje smo prihvatili s najvećom odgovornošću kako bi našim klijentima omogućili još veće zadovoljstvo uslugom i viši standard života. 

Svoje iskustvo stekli smo kroz dugogodišnji rad sa klijentima, te nadograđivali svoje znanje kroz mnogobrojne edukacije na domaćim i međunarodnim kongresima i radionicama kojima naše osoblje kontinuirano prisustvuje. Takav pristup nam je omogućio da uvijek budemo u toku s najnovijim znanstvenim i tehnološkim dostignućima na području rekonstruktivne i estetske medicine, što se odrazilo i na najmoderniju tehnologiju koju koristimo u sklopu Poliklinike. Posebno smo ponosni da je takav standard rada prepoznat od strane domaće i internacionalne struke, te naših cijenjenih kolega, zbog čega su naši doktori postali redoviti govornici na mnogobrojnim radionicama, te imaju priliku svoje znanje stečeno kroz mnogobrojne slučajeve podijeliti sa ostalim sudionicima. 

O kvaliteti naših edukacija govori i činjenica da smo imali priliku surađivati s preko 100 doktora iz svih područja medicine u sklopu 20ak radionica koje smo imali priliku do sada organizirati. Ovakva suradnja pruža bogatu platformu za izmjenu znanja i iskustva koje doprinosi tome da se podigne standard i kvaliteta rada sviju prisutnih. 

Kao razultat našeg rada, postali smo ovlašteni edukatori od strane tvrtki:

  1. Allergan -  tretmani Vistabel i Juvéderm dermalnih filera
  2. Asclepion Laser Technologies - medicinski laseri
  3. My Cells - terapija matičnim stanicama
  4. REVIDERM - dermokozmetika 
Edukacije i seminari

Allergan

Tvrtka Allergan, poznati je proizvođač Vistabel i Juvéderm dermalnih filera, je prepoznala kvalitetu rada u Poliklinici Bagatin te smo službeno proglašeni Allergan Medical institutom, i tako se pridružili izazito malom i selektivnom klubu koje čini samo vrhunske Poliklinike. Uz to, naš dr. Tomica Bagatin jer postao jedan od rijetkih ovlaštenih Allergan trenera u regiji.  Kao sudionici Allergan Medical instituta dio smo globalne zajednice koja je fokusirana na razvijanje znanstvene prakse i tehnika kojima će doprinijeti budućem razvoju estetske medicine, te sudjelujemo u mnogobrojnim forumima i istraživanjima organiziranima od strane Allergana. A stečeno znanje, prenosimo dalje u suradnji s vrhunskim kolegama kroz radionice organizirane u prostorijama Poliklinike. 

Asclepion Laser Technologies - medicinski laseri

Poliklinika Bagatin je postala referentni centar za njemačku tvrtku Asclepion Laser Technologies, koja je glavni proizvođač najsuvremenijih madicinskih lasera čije uređaje koristimo u našim mnogobrojnim laserskim tretmanima i zahvatima. Kao referentni centar, imamo čast ugostiti vrhunske stručnjake u sklopu edukacija koje organiziramo na temu primjene laserske tehnologije u području medicine, u estetskim tretmanima i zahvatima,  kao i dermatološkim liječenjima. 

REVIDERM - dermokozmetika

Poliklinika Bagatin je također referentni centar za REVIDERM dermokozmetiku koju koristimo u mnogim našim tretmanima lica. Riječ je temeljito razrađenom sustavu za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije koji usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi postigli najvišu kvalitetu proizvoda u skladu s prirodnim mehanizmima kože. REVIDERM akademija organizira 3 stupnja edukacija u kojima se detaljno pokriva cjelovitog pristupa njezi kože: Basic, Expert I i Expert II.

   

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".