×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Vega – bipolarna radiofrekvencija lica

Tretmani radiofrekventnim valovima pokazali su se odličnim rješenjem u procesu sprječavanja starenja kože jer povećavaju volumen tkiva, stimuliraju proizvodnju kolagena te zateže kožu.

U tome je vodeći Vega uređaj koji koristi najsuvremeniju tehnologiji kako bi postigao najbolji efekt te uklonio umor i vratio svježinu vašem licu. 

Opis zahvata

Kako starimo primjećujemo brojne promjene na našoj koži, posebice na licu gdje dolazi do opuštanja kože i pada tonusa te pojave bora. Kako bismo vratili našem licu mladolik i odmoran izgled, stručnjaci u Poliklinici Bagatin preporučaju tretman radiofrekvencijskim valovima sa Vega uređajem.

polađivanje lica

Tretman radiofrekvencijskim valovima zagrijava granični sloj između dermisa i potkožnog tkiva, potiče regeneracijsku obnovu i vraća volumen kože. Prema najnovijim znanstvenim istraživanja, procesi koji se odvijaju u dermalno – hipodermalnom sloju kože odgovorni su za gubitak volumena i elastičnosti, zbog čega se Vega razlikuje od svih ostalih tretmana radiofrekvencijom.

Također, za razliku od drugih uređaja koji radiofrekvencijom postižu temperaturu preko 50 stupnjeva Celzijusa, Vega uređaj radi na temperaturi do 43 stupnja Celzijusa zbog čega ne dolazi do oštećenja kolagena, te je sam tretman znatno ugodniji. 

Kandidati

Ovaj tretman odličan je za sve one koji imaju rane i vidljive znakove starenja kože, za osobe kojima je potrebna regeneracija te su primijetili gubitak elasticiteta i kontura lica. Osim toga, Vega tretmanom uspješno se rješavaju sljedeće problematike:

 • Marionetske linije
 • Pureći vrat
 • Podočnjaci
 • Upali obrazi
 • Istaknute nazolabijalne bore
 • Gubitak jasnih kontura brade
zatezanje kože

Tretman je idealan za sve tipove kože. 

Priprema

Prije samog tretmana nije potrebna posebna priprema. Medicinski kozmetolog očistit će vam lice dermokozmetikom te enzimatskim pilingom.

Prije tretmana preporuka je napraviti individualnu analizu kože lica kako bi se utvrdilo i definiralo točno stanje kože, stupanj oštećenja od UV zraka te stanje kapilara i hiperpigmentacija. Analiza kože je početak cjelovitog pristupa kojeg zastupamo u Poliklinici Bagatin jer će nam ovi podaci pomoći da kreiramo najbolje tretmane za željene rezultate, u skladu s očekivanjima klijenata.

Tijek zahvata

Vega tretman minimalno je bolan.

Prije početka samog tretmana medicinski kozmetolog odabrat će elektrodnu kapicu te napraviti test kože.  

izvođenje tretmana
 • Najdublje prodiranje postiže se nastavkom idealnim za tretiranje deblje kože (obraza, podbratka i brade) gdje radiofrekvencija djeluje od 2 do 3 mm u kožu
 • Srednje prodiranje postiže se nastavkom namijenjenim za normalnu do srednje debelu kožu (vrat i dekolte, čeljust, obrazi te za čelo i vrat kod muškaraca) gdje radiofrekvencija djeluje od 1 do 2 mm u kožu
 • Najmanje prodiranje postiže se nastavkom koji se koristi za tretiranje tanke kože (čela te zone oko očiju) gdje radiofrekvencija djeluje od 0,5 do 1mm

Tretman se radi u kombinaciji s visoko koncentiranim peptidima koji sprječavaju pojavu novih bora na licu te poboljšavaju zategnutost i strukturu kože.

peptidi

U Poliklinici Bagatin Vega uređajem možete tretirati tri različite zone: lice, vrat i dekolte. Također,  ovaj tretman savršeno se kombinira s drugim tretmanima poput laserskog pomlađivanja lica.

U nastavku preuzmite svoj besplatni primjerak Vodiča za pomlađivanje lica u kojem ćete pronaći sve detalje o nekirurškim i kirurškim metodama pomlađivanja u našoj Poliklinici.

Vodič za pomlađivanje lica

Oporavak

Nakon tretmana ne postoji posebno vrijeme oporavka te odmah možete započeti obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Potencijalno može doći do blagog crvenila kože, no ono nestaje unutar 24 sata od tretmana. 

Mjere opreza

Vega tretman je bezbolan i siguran. Ako se pridržavate predloženih tretmana i njege kože, daje odlične rezultate i vidljivo poboljšanje stanja kože.

Prepustite se rukama vrhunskih stručnjaka Poliklinike Bagatin i uz pomoć napredne tehnologije upoznajte svoju kožu i stanite na kraj brojnim problematikama.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".