×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Stomatologija

O Stomatologiji

U stomatologiji se posljednjih godina odvija digitalna revolucija koja omogućava novu razinu liječenja pomoću naprednih i sofisticiranih sustava. Dental centar Poliklinike Bagatin jedan je od najmodernijih centara u zemlji i regiji.

Na usluzi vam je iskusan tim stomatoloških stručnjaka koji svojim znanjem i profesionalnim pristupom odgovaraju na sve vaše zahtjeve. Kontinuiranim edukacijama u stomatologiji usavršavaju vještine te uvode svjetske novitete i metode u svakodnevni rad s pacijentima.

Dental

Takav pristup, pogotovo kad je u pitanju ugradnja zubnih implantata te zubne proteze, omogućio nam je i nekoliko prestižnim međunarodnih nagrada kao i titule najdoktora u Hrvatskoj.

Široka paleta usluga obuhvaća opću i estetsku stomatologiju, ugradnju zubnih implantata (implantologiju) i protetiku, oralnu kirurgiju, svu potrebnu dijagnostiku te najnovije metode laserskog liječenja.

Usluge

Implantološki centar

Gubitak jednog ili više zubi može uzrokovati i ozbiljnije zdravstvene tegobe, pa njihov nadomjestak nije samo pitanje estetike, već i zdravlja. Zubni implantati predstavljaju najbolje rješenje za konačan rezultat zuba koji će izgledati prirodno i zdravo. Izrađeni su od titanija i titanskih slitina koje odlikuju velika čvrstoća, mala težina te izvanredna otpornost na koroziju, što doprinosi širokoj i raznovrsnoj upotrebi zubnih implantata.

Estetska stomatologija

Suvremena estetska stomatologija teži postizanju prirodnog i skladnog osmijeha na bezbolan i brz način, ali s dugotrajnim rezultatima. Savršen osmijeh podrazumijeva bijele i simetrične prednje zube te maksimalno 2 milimetra vidljivog zubnog mesa, često nazivan i 'hollywoodskim' osmijehom. Ispuni odnosno plombe rješenje su za sitne nedostatke, a nepravilnosti će brzo nestati sinergijom metoda – izbjeljivanje zubi i keramičke ljuskice savršen su par.

Laser centar

Laseri se u stomatologiji koriste kao nadopuna standardnim stomatološkim zahvatima ili zamjena za tradicionalne metode. Odlikuje ih nježnija i manje invazivna terapija, kraće liječenje, brži i ugodniji oporavak te štede zubno tkivo. Zdravi i bijeli zubi nešto je čemu svi težimo, za što je najbolja metoda lasersko izbjeljivanje zubi. A jednako su učinkoviti kod liječenja karijesa i bolesti parodonta.

Protetika

Poseban naglasak u radu stavljamo na protetske nadomjestke, odnosno, na nadogradnju zuba. Zubni most, zubne proteze te umjetni zubi, poznatiji kao keramičke krunice, ujedno su najčešće i najbolje rješenje. Cilj je očuvati funkcionalnost, estetiku, govor i zdravlje pacijenata kojima nedostaje jedan ili više zubi. Danas su se, kod nadogradnje zuba, zubne krunice nametnule kao zlatni standard u dentalnoj protetici zbog niza pozitivnih svojstava i karakteristika koje ostali materijali nemaju.

Opća stomatologija

Brigu o zdravlju i ljepoti vaših zuba uvijek stavljamo na prvo mjesto. Pored vlastite pravilne oralne higijene, koja je najbolja zaštita zubi i preventiva od većine bolesti, potrebno je i redovito odlaziti stomatologu na preglede te profesionalno pristupiti čišćenju i poliranju zubi. Uz najnovije metode i tehnologije, briga o vašim zubima postala je preciznija i puno jednostavnija, kako za liječnike tako i za pacijente.

Više informacija o cijenama

Ekspertiza

Cjelovita stomatološka usluga Poliklinike Bagatin praćena je najmodernijom tehnologijom na tržištu koju odlikuju izvrsnost, sigurnost i inovacije. I jedinstvenost u Hrvatskoj!

Kvalitetu prati i zavidna kvantiteta koja govori o iskustvu naših specijalista koji na godišnjoj razini ugrade gotovo 2500 krunica i 500 implantata inozemnim i domaćim pacijentima. Priznanja za odličan rad dobivaju kroz nove osmijehe, a nagrade stižu i od struke poput one međunarodne za najbolju rekonstrukciju čeljusti američke platforme Dental Implant Friends.

Certifikati

Naš tim stručnjaka

Marin Radić, dr.med.dent.

Stručnjak za estetska i funkcijska rješenja u protetici

Marin Radić, dr.med.dent

Doktor dentalne medicine / Green Gold Tower
Matea Bogdanić dr.med.dent.

Matea Bogdanić dr.med.dent.

Doktorica dentalne medicine / Green Gold Tower
Kristina Pilipović, dr.med.dent.

Kristina Pilipović, dr.med.dent.

Doktor dentalne medicine / Green Gold Tower
Iva Japundžić, dr.med.dent

Stručnjak za savršeno bijeli osmijeh

Dr.sc. Iva Japundžić Rapić, dr.med.dent.

Doktorica dentalne medicine / Green Gold Tower
Nastja Asanović , univ.mag.med.dent.

Stručnjak za estetska i funkcijska rješenja u protetici

Nastja Asanović, univ.mag.med.dent.

Doktorica dentalne medicine / Split

Izjave klijenata

Branka*
Branka*
Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantati
„Konačno se mogu slobodno smijati, bez imalo srama i bez prikrivanja! Presretna sam s rezultatom i neopisivo sam zahvalna stručnjacima Poliklinike Bagatin koji su mi omogućili ovu predivnu transformaciju jer od sada mogu samopouzdano koračati kroz život i uživati u svakom njegovom trenutku.“

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta, te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Indira Levak
Indira Levak
pjevačica
"Prepoznatljiva sam po svojoj energiji i kako mi u Poliklinici kažu, po zaraznom osmijehu. Stoga on mora biti savršen i besprijekoran, a u Poliklinici Bagatin to je i moguće. Sama sam se uvjerila u vrhunsku kvalitetu Straumann implantata koji izgleda jednako kao i moji prirodni zubi, a omogućava mi da se bezbrižno smijem, pričam i da radim ono čemu sam posvetila svoj život – da pjevam."
Ecija Ojdanić
Ecija Ojdanić
glumica
"Moja glumačka karijera zahtjeva konstantnu brigu o oralnom zdravlju i lijepom osmijehu. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka Dental centra Poliklinike Bagatin i postavljanjem keramičkih ljuskica, dobila sam u potpunosti pravilan, holivudski blistavo bijel osmijeh koji sam oduvijek željela."
Nenad*
Nenad*
Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantat
„Poliklinika Bagatin ispunila je sva moja očekivanja. Oduševljen sam rezultatom, stručnim i ljubaznim osobljem i u potpunosti prijateljskim pristupom. Beskrajno sam zahvalan na potpuno novom izgledu i pogledu na život. Konačno mogu uživati u smijehu sa svojom djecom bez osjećaja srama i krivnje.“

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta, te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Martina Grabovac
Martina Grabovac
Bezmetalne keramičke krunice
„Moj najveći problem oduvijek je bio moj osmijeh. Obožavam se smijati, a morala sam ga skrivati u javnosti jer nisam htjela da ga itko vidi i primijeti. San mi je bio da se slobodno smijem i uživam u vlastitoj sreći bez razmišljanja. Beskrajno sam vam zahvalna na tome i sve bih opet ponovila!“
Loredana Orešković
Loredana Orešković
Metal keramičke krunice
„Cijeli život osmijeh mi je rušio samopouzdanje. Vidjela sam da Poliklinika Bagatin organizira makeover, poslala sam pismo i nakon par dana poziv je uslijedio, a mojoj sreći nije bilo kraja. Oduševili su me svojim pristupom, brigom i odnosom prema pacijentu. Ispunili su sve moje želje i ja se ponovno bezbrižno smijem!“

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".