×

info telefon +385 1 46 10 225

O nama

Utemeljena 1995. godine kao ordinacija od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kiruga, naša Poliklinika danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj.  Doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, i doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom i ravnateljem Poliklinike, Ognjenom Bagatinom, 2006. godine preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili put koji je započeo njihov otac.

grupna

Danas je Poliklinika Bagatin inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinom takvom medicinskom ustanovom u regiji. Naš najveći cilj je shvatiti Vaše potrebe, a nakon toga ih ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja.

Svoje djelatnosti smo podijelili na dvije lokacije gdje nudimo preko 250 usluga u ukupno 7 područja specijalnosti. Odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije smješteni su u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji te vrhunski dentalni centar. Na istoj adresi nalaze se i centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika, od neželjenih dlačica, kapilara, bora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka.

U želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju i 3D dijagnostiku.

U samom centru grada Zagreba nalazi se druga Poliklinika koja već dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije. Kao jedina poliklinika u regiji u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima uvelike pomaže pri donošenju odluke. 

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad - Centar

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.