×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

VECTRA XT 3D konzultacije za grudi

Specijalizirani smo za prilagodbu svakog zahvata na grudima prema pojedincu, no nije uvijek lako zamisliti kako biste mogli izgledati s različitim oblicima ili položajem grudi. Sada vam možemo pomoći da budete sigurni da ste donijeli odluku koja vam se sviđa. VECTRA XT 3D trodimenzionalne fotografije pomažu vam pri odluci o određenom zahvatu. Vrlo lako možemo vizualizirati različite izglede, tako da možete razbistriti svoja očekivanja i biti sigurni u ono što želite.

Danas prije same operacije u 3D simulaciji možete vidjeti kako biste izgledali nakon zahvata povećanja grudismanjenja grudi ili podizanja grudi. Taj uređaj se naziva VECTRA XT 3D fotosimulator i u regiji je dostupan samo u našoj poliklinici.

Na uređaju Vectra XT 3D pacijent prvo vidi realno, postojeće stanje na određenom dijelu tijela, a zatim se mapiranjem anatomije te stvaranjem simulirane fotografije, temeljene na zahvatu kojeg pacijent želi, dolazi do krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon estetskog zahvata.  

VECTRA XT 3D konzultacije za grudi

Vectra XT 3D ima izvanredne performanse. Visoka rezolucija snimanja osigurava realističnu verziju najsitnijih detalja, a stvarni rezultati bit će vrlo slični simulaciji koju je kirurg izradio.

Ne postoji bojazan od ponavljanja fotografiranja i gubljenja dragocjenog vremena jer je sustav imun na pokrete. Naime, vrijeme potrebno za snimanje je fascinantnih 3,5 milisekundi.

Kod operacije grudi simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje dr. Dinko Bagatin koristi za vrijeme estetskog zahvata.

Vectra XT 3D fotosimulator pruža pacijentu određenu sigurnost u rezultat zahvata, a našem doktoru sjajan je pokazatelj onog što pacijent želi te uvelike pridonosi međusobnoj komunikaciji.

Svjetska praksa pokazala je kako se ovakva, predoperativna simulacija, kroz ruke profesionalnog kirurga, u najvećem postotku do sad, uspjela približiti krajnjem rezultatu.

VECTRA XT 3D konzultacije za grudi
Konzultacije s VECTRA 3D
Fotografije prikazuju stvarno stanje promjene prije i nakon izvođenja predmetnog zahvata. Rezultati svakog zahvata su individualni te se razlikuju od osobe do osobe, a slijedom čega Poliklinika Bagatin ne može jamčiti jednake rezultate kod svakog pojedinog klijenta.

 

Na primjer, možda niste sigurni u kojoj mjeri želite povećati svoje grudi veličine A. Upotrebom posljednjeg dostignuća poput Vectre XT 3D dr. Bagatin može vam pomoći da usporedite različite veličine implantata za grudi te vidite kako bi izgledali nakon zahvata.

Mi ćemo raditi s vama, simulirajući različite opcije sve dok ne nađemo onu koja će izmamiti osmijeh na vaše lice.

VECTRA XT 3D konzultacije za grudi

Prednosti za klijente

 • Sada je moguće vizualizirati korekcije na vašem licu i tijelu za zahvate poput povećanja grudipodizanja i smanjenja grudiliposukcije, abdominoplastikekorekcije podbratka, korekcije nosa ili apliciranje dermalnih filera i Vistabel terapije protiv bora kako bi uskladili proporcije vašeg tijela ili lica.
 • više mogućnosti - bolja edukacija o rezultatima, jasne informacije o ograničenjima i definirana realna očekivanja
 • mogućnost prikazivanja projekcije rezultata kod kombinacije nekoliko zahvata te paralelne usporedbe
 • automatizirano mjerenje opsega i volumena tijela uz vizualizaciju 360º  
 • mogućnost prikaza fotografija u sivim tonovima, odnosno, prikaz dobivenih fotografija koji otkriva konture te predstavlja bolje mogućnosti za korektivne postupke
 •  inovativna RBX tehnologija na jedinstven način odvaja prikaz crvenih i smeđih komponenti u koži i prikazuje ih svaku za sebe
 • jednim klikom omogućeno je automatsko mjerenje razlike u obujmu. Različitim bojama prikazuju se buduće promjene
 • mogućnošću konturiranja može se dobiti projekcija uklanjanja ili dodavanja volumena na vlastitom licu i tijelu (zahvat High definition sculpting tijela ili tretman hijaluronskim dermalnim filerima)
 • mogućnost odabira različitih veličina implantata koji se će se koristiti prilikom zahvata estetske korekcije povećanja grudi, a kako bi se dobila projekcija rezultata

 

Više o načinima plaćanja i cijenu konzultacija možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".