×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Estetska kirurgija

O Estetskoj kirurgiji

Zadovoljstvo vlastitim, dobrim izgledom reflektira se i na dobro raspoloženje, samouvjerenost, sigurnost, nasmiješenost… jednostavno smo sretniji u životu. S druge strane, nismo li zadovoljni nama samima, i naš osobni, društveni i poslovni život poprimaju istu konotaciju. Izvor nezadovoljstva može imati različite uzroke u vidu ozljeda, urođene anomalije ili samo drugačijeg detalja na licu ili tijelu koji nam se ne sviđa. Estetska kirurgija može vam promijeniti život na način da vam omogući da se osjećate bolje u vlastitom tijelu.

Sala

Prema definiciji, plastična kirurgija obuhvaća kirurške zahvate pri kojima se mijenja fizički izgled osobe te ima rekonstruktivnu ili estetsku svrhu. Estetska kirurgija najstarija je specijalnost Poliklinike Bagatin, s tradicijom i iskustvom od gotovo 25 godina. Kirurški zahvati koje radimo obuhvaćaju cijelo tijelo i lice, a izvode ih prepoznatljiv i renomiran dvojac Bagatin, braća Dinko i Tomica, koji se kontinuirano usavršavaju, educiraju, prate trendove, ali ostaju vjerni svojim uvjerenjima kako je uvijek prioritet zadržati postići prirodan izgled.  

Usluge

Lice

U svijetu današnjice, broj estetsko-kirurških zahvata na licu, kao i raznolikih tretmana u području pomlađivanja, progresivno raste. Starenje se odražava na licu i na mnoge negativno utječe. Narušava izgled, uzrokuje čak i neke zdravstvene poteškoće te se odražava na raspoloženje. A život je prekratak da bi prošao u sjeni nezadovoljstva vlastitim izgledom, zar ne? Jedan od svakako najizvođenijih zahvata na svijetu je rinoplastika, odnosno korekcija nosa.

Tijelo

Cilj estetske kirurgije nije savršeno tijelo, već ukloniti ili korigirati izvor nelagode i nezadovoljstva kod naših pacijenata. Danas su želja za boljom kvalitetom življenja i općenito bolji standard doprinijeli dostupnosti estetske kirurgije široj populaciji, te zahtjev za estetskim kirurškim zahvatom treba shvatiti kao normalnu potrebu suvremenog čovjeka. 

Kosa

Gubitak kose estetski je problem muškaraca, ali i žena zbog kojeg mnogi mogu osjećati veliki stres, nelagodu i frustraciju. Narušeno samopouzdanje i zadovoljstvo često je, stoga, povezano s našim izgledom i ćelavosti. Najbolje, a često i jedino rješenje za izgubljenu kosu, je presađivanje kose FUE metodom koja je minimalno invazivna, bez vidljivih ožiljaka i šavova, a rezultira novom kosom na željenom području i prirodnim izgledom. 

Grudi

Estetska korekcija grudi jedan je od najčešćih zahvata zbog kojeg žene svakodnevno ulaze u ordinacije estetskih kirurga. Kako bismo ostvarili vašu želju za boljim izgledom, ali i vraćanjem osjećaja samopouzdanja, nezadovoljstvo grudima danas možemo riješiti brzo i lako, bilo da je riječ o smanjenju, povećanju ili korekciji podizanja njihovog izgleda nakon poroda i dojenja. Još jedan od vrlo čestih zahvata je i ginekomastija – korekcija muških grudi. 

Mali kirurški zahvati

Dobroćudne kožne promjene, poput madeža i bradavica na licu i tijelu, uklanjaju se najčešće iz estetskih razloga, ponekad laserom, a ponekad je potrebno kirurško odstranjivanje. Isto tako, pažnju i znanje kirurga zahtijevaju ožiljci koji, također, mogu biti estetski problem, no mogu i uzrokovati ograničenja kretanja zbog napetosti kože. Jednako kao i neželjene tetovaže koje isto tako uklanjamo laserom. U male kirurške zahvate ubrajamo i sindrom karpalnog kanala koji izvodi naš tim općih kirurga.

Laser centar

Konzultacije

Ono što našu Polikliniku izdvaja od drugih jesu VECTRA XT 3D konzultacije pomoću jedinstvenog simulatora koji vam može pokazati kako ćete izgledati nakon operacije. Kod povećanja grudi simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje koristimo za vrijeme zahvata. Vrlo lako, uz pomoć VECTRA uređaja, možemo na vašem tijelu vizualizirati i novi nos, uši, korekciju podbratka, abdominoplastiku, liposukciju. Već na konzultacijama saznajte kako ćete izgledati nakon željenog zahvata!

Više informacija o cijenama

Ekspertiza

Poliklinika Bagatin najbolja je međunarodna klinika za estetsku kirurgiju u 2019. godini, uz status finalista u istoj kategoriji već dvije godine zaredom, prema IMTJ organizaciji koja je vodeće tijelo u industriji turizma i zdravstva. Kirurški tim posjeduje brojne certifikate i potvrde o usavršavanju znanja i vještina na seminarima i kongresima diljem svijeta, članovi su brojnih međunarodnih i domaćih udruženja poput prestižnog American Association of Plastic Surgeons te Hrvatskog kirurškog društva. Također, u procesu smo dobivanja internacionalne Temos akreditacije koja je sinonim za garanciju kvalitete usluge i sigurnosti pacijenata.

Estetska kirurgija

Certifikati

Naš tim stručnjaka

Dr. Dinko Bagatin

Vodeći stručnjak za estetsku kirurgiju grudi

Doc.dr.sc. Dinko Bagatin, prim.dr.med.

Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije / Frana Folnegovića
Dr. Tomica Bagatin

Allergan trener za dermalne filere

Tomica Bagatin, dr.med.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata / Frana Folnegovića
Johann Nemrava

Stručnjak za male kirurške zahvate

Doc.dr.sc. Johann Nemrava, dr.med.

Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije / Frana Folnegovića
Judith Adrianne Deutsch, dr.med.

Nagrađivani anesteziolog te certificirani instruktor za pružanje hitnih medicinskih vještina

prim. Judith Adrianne Deutsch, dr.med.

Specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine / Frana Folnegovića

Izjave klijenata

Jelena Begić
Jelena Begić
Kirurška korekcija nosa i povećanje usana dermalnim filerima
„Od školskih dana mučio me manjak samopouzdanja uzrokovan prevelikim nosom i premalim usnicama. Lice mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi omogućili poboljšala je kvalitetu mog života, postala sam samopouzdana osoba koja uživa u svome izgledu!“
Ines Fot
Ines Fot
Kirurška korekcija nosa, korekcija ušiju i oblikovanje brade dermalnim filerima
„Već u nižim razredima osnovne škole doživjela sam neugodnosti zbog svog izgleda. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim nosom koji je bio grbav i velik, te svojim ušima koje su stršale. Nikada nisam voljela svoj izgled. Korekcije koje sam napravila su mi olakšale život, ne bježim od drugih ljudi, ne skrivam se. Konačno sam sretna osoba!“
Ankica Asanović
Ankica Asanović
VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, povećanje i podizanje grudi
„Dugih 11 godina mučile su me posljedice trudnoće. Grudi i trbuh nikad se nisu vratili u prvobitno stanje, a osjećaj da to tijelo ne pripada meni bio je grozan. Nakon transformacije ponovo se osjećam sretno, samouvjereno i privlačno. Dani prekrivanja i srama na plaži su za mene prošlost!”
Marina Rubin
Marina Rubin
Kirurška korekcija nosa, podizanje i povećanje grudi, Zerona lasersko oblikovanje tijela
„Trebalo mi je puno hrabrosti da se javim, ali sam pomislila sada ili nikada! Imala sam velikih poteškoća s disanjem na nos, ali naravno i s izgledom koji me mučio od srednjoškolskih dana. Doživjela sam puno žalosnih i neugodnih trenutaka u životu što je utjecalo na moje samopouzdanje. Moja transformacija je nešto najljepše što mi se dogodilo i moja životna želja je ostvarena. Beskrajno vam hvala!”
Slavica Lučić
Slavica Lučić
VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, podizanje i povećanje grudi i kirurška korekcija nosa
„Izrazito sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Smršavila sam 30 kilograma nakon trudnoće, ali višak kože i masno tkivo na trbuhu bili su moja noćna mora. Uvijek sam se zamišljala u uskoj haljini i na plaži bez srama i pokrivanja. Moj san se konačno i ostvario! Riječima vam ne mogu opisati sreću i zadovoljstvo koje osjećam. Ja sam nova i sretnija osoba!”
Branka Pupovac
Branka Pupovac
Smanjenje grudi, Zoom izbjeljivanje zubi i lasersko uklanjanje dlačica
„Na sebi sam oduvijek htjela promijeniti grudi koje su me sputavale u mnogočemu jer su bile prevelike. Godinama sam u glavi imala viziju svog idealnog tijela o kojem sam samo maštala. Sada nakon moje velike promjene konačno sam zadovoljna svojim izgledom i osjećam se kao nova osoba. Prije sam sanjala o tome da mogu kupiti bilo koju haljinu u dućanu, a sada je to stvarnost!”
Mirta Grabić
Mirta Grabić
Kirurška korekcija ušiju, VaserLipo ultrazvučna liposukcija i Zoom izbjeljivanje zubi
„Cijeli život imam problem s ušima koje su mi u djetinjstvu stvarale velike prepreke da se uklopim u sredinu. S godinama zubi su se pokvarili, a koža na trbuhu nakon trudnoće nikad se nije vratila u prvobitno stanje. Kako sam starija tako mi moje mane i nedostaci još više smetaju zbog kojih sam se upravo i prijavila na ovaj makeover! Nakon svega, osjećaj je fantastičan! Presretna sam zbog promjena, a najdraže od svega mi je što mogu obući sve što poželim i nositi podignutu kosu bez imalo srama.”
Gabrijela Mitić
Gabrijela Mitić
Korekcija očnih kapaka i VaserLipo ultrazvučna liposukcija
„Svaka žena tijekom svog života sanja o prilici da nešto promijeni na sebi. Godine nose svoje i došlo je vrijeme za ozbiljne odluke, promjene i zahvate. Nisam imala nikakvih komplikacija, nakon dva tjedna sam se vratila „normalnom“ životu, a tu prvenstveno mislim da sam nakon dva tjedna počela raditi i obavljati sve poslove kao i prije izvedenih zahvata. Sve bih ponovila, jako sam zadovoljna s rezultatima izvedenih zahvata i nije mi žao ni zbog čega. Želim se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin, posebno mojim doktorima Dr.med. Tomici Bagatin, dr.med. Dinku Bagatinu te dr.med. Josipu Lovriću.“
Tea Pavković Katić
Tea Pavković Katić
Kirurška korekcija nosa, Zerona lasersko oblikovanje tijela i Med Contour ultrazvučna terapija
„Kao i svaka žena, volim svoje tijelo, no dosta sam samokritična po pitanju nekih stvari na sebi koje sam htjela promijeniti. Oduvijek, otkada znam za sebe želim se pokrenuti i promijeniti barem dio tih svojih kritičnih stavki na sebi, ali nikako da skupim hrabrosti i odlučnosti da se ohrabrim na taj potez. Isto tako, uskoro slavim svoj okrugli 40. rođendan i ovo mi je bila idealan prilika da se prijavim i da napravim nešto na sebi i za sebe, zahvaljujući ovom “Beauty makeoveru”.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".