×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zerona hladni laser za oblikovanje tijela

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava. Mnogobrojna istraživanja dokazala su djelotvornost neinvazivne procedure  hladnih lasera po pitanju preoblikovanja tijela, a kao takvi jedini su odobreni od strane FDA.

Opis zahvata

Zerona hladni laser prvi je u kategoriji neinvazivnog oblikovanja tijela osvojio tržište svojim izuzetnim djelovanjem i zavidnim rezultatima.

Zerona koristi takozvani Erchonia® Green Laser Scanner, odnosno, emulizificira masnoću stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje putem limfnog sustava. 

Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima. 

Skidanje trbuha

Našim klijentima pruža alternativu kirurškim metodama. Ako klijent nije siguran je li spreman za kirurški zahvat poput liposukcije, Zerona hladni laser je sigurna alternativa za bezbolno uklanjanje masnih naslaga zbog čega se popularno naziva i neinvazivna liposukcija. Tretmani su 100% neinvazivni, ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine.

Budući da je riječ o hladnom laseru, za vrijeme tretmana nema osjećaja nelagode niti boli, a odmah po završetku može se nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Medicinski kozmetolozi naše Poliklinike često preporučuju i kombinaciju tretmana, a sve s ciljem postizanja najboljih rezultata i zadovoljstva klijenata.

Često se uz Zerona tretmane preporučuje i Med Contour Multipower ili Venus Legacy radiofrekvencija.

Med Contour tretman vidno će reducirati celulit i oblikovati kritična područja, dok Venus Legacy radiofrekvencija može zategnuti vašu kožu i razbiti masne naslage.

Uvjerili smo se da upravo kombinacija naših tretmana donosi najbolje i najdugotrajnije rezultate.

Naša Poliklinika u ponudi ima čak 9 lasera kojima se tretiraju gotovo svi estetski problemi. 

  

ISKUSTVO KLIJENATA

B.Z.
Zerona Emerald laser
Vrlo draga i simpatična kozmetologinja Daniela Šestan!

Kandidati

Ako vas muči višak masnih naslaga na nekom dijelu tijela kojeg ne možete ukloniti raznim dijetama i vježbanjem, Zerona hladni laser je idealan  tretman za vas.

Kandidat ste i ukoliko želite izgubiti veći broj centimetara u obujmu.

Za osobe čiji je BMI (indeks tjelesne mase) iznad 30 ili osobe koje imaju problem s pretilošću, preporuka je kombinacija različitih tretmana ili možda kirurška metoda poput liposukcije.

Prije svakog tretmana u Poliklinici Bagatin naši specijalisti će s vama napraviti konzultacije na kojima ćete saznati sve potrebne informacije poput broja tretmana koji vam je potreban ili da li je možda za vas idealna neka od kombinacija naših tretmana.

Besplatne konzultacije za neinvazivno oblikovanje tijela dogovorite već danas

Priprema

Na konzultacijama s našim stručnjacima ili prije prvog tretmana oblikovanja tijela, mjerimo vas pomoću Seca mBCA 15 medicinske analize i Styku 3D skeniranja obujma na kojima ćete saznati sve potrebne informacije kako smanjiti trbuh, suziti bokove i bedra ili pak reducirati jastučiće na leđima.

Osim pregleda trenutnog stanja, procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata te zdravstveno stanje klijenta. 

Broj tretmana varira od osobe do osobe, a najbolji rezultati postižu se redovitim dolascima.

Tijek zahvata

Za vrijeme svakog tretmana specijalist u Poliklinici Bagatin postavit će vam laserske diode na željena područja.

Tijekom trajanja tretmana kao niti po završetku nema nikakvih simptoma osim gubljenja centimetara. 

Web_848x364px_166

Nakon laserskog tretmana slijedi 30 minuta limfne drenaže kako bi se masnoća što bolje eliminirala iz tijela.

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma zahvaljujući radu limfe.

Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica.

Njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da pročišćavaju limfu od bakterija. 

Kada završite s tretmanom možete se vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima. 

Zerona Emerald hladni laser

Oporavak

Zerona hladni laser ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Za najbolje rezultate, nakon svakog tretmana potrebno je piti 2 litre vode dnevno, vježbati ili barem svakodnevno hodati 30 minuta.

Što se tiče prehrane, u periodu redovnog dolaska na tretmane Zerona hladnog lasera preporuka je izbaciti ugljikohidrate, kavu i alkohol.

Naime, alkohol i kofein usporavaju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat.

Potrebno je jesti manje porcije 5 puta na dan, cjelovite namirnice, nikada ne preskakati obrok, imati zdrav doručak, a posljednji obrok trebao bi biti barem 2 sata prije spavanja.

Kod skidanja trbuha ili širokih bokova te stražnjice, iznimno je važno paziti na sve navedeno inače postoji velika mogućnost da rezultati ne budu u skladu s očekivanjima.

Mjere opreza

Tretmani Zerona hladnim laserom ne preporučaju se osobama koje imaju bolesti srca ili krvožilnog sustava, koje imaju ugrađen Pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantaciju organa, trudnicama i dojiljama te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću.

Također, osobama koje uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove ovaj tretman nije za preporuku.

Tretmani se također ne preporučaju osobama koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), kardiovaskularne bolesti, bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti te Hepatitis A, B, C.

Cijena

Uz svaki tretman unutar paketa Zerona hladnog lasera uključena je GRATIS limfna drenaža u vrijednosti 26,54 € / 200 kn.

Navedene cijene izražene su sa PDV-om. Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €. 

U suradnji s bankama, Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. 

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Naručite se na BESPLATNE konzultacije i osjetite na svojoj koži blagodati Zerona tretmana

Naručite se već danas telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Najčešća pitanja

U mnogobrojnim kliničkim studijama prikazano je kako Zerona laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani, u limfni sustav. Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje smanjenje obujma trbuha, bokova i bedra. 

Vrijeme provedeno na Zerona tretmanu možete iskoristiti za opuštanje. Tretmani su u potpunosti bezbolni, što znači da nema zagrijavanja niti ćete bilo što osjećati za vrijeme tretmana. 

Ne preporuča se preskakanje tretmana jer to može jako utjecati na rezultat. Prilikom početka odlaska na tretmane sa Zerona laserom važno je da se posvetite preporučenom protokolu koji uključuje najmanje 6 tretmana jednom do dva puta tjedno u trajanju od 30-45 minuta i ne dostižu više od 8 dana između tretmana.

Liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože. Liposukcija može biti provedena koristeći opću ili lokalnu anesteziju. Zerona tretmani su 100% neinvazivni jer se provode s „low level“ laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Za vrijeme tretmana ne osjećate ništa.

Ne. Tijekom 2 tjedna tretmana možete obavljati sve svoje normalne aktivnosti. Preporučljivo je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), nastaviti jesti zdravo i vježbati (hodati najmanje 30 minuta dnevno), ne konzumirati alkohol i kofein. Alkohol i kofein usporavaju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat. Preporuča se što više fizičke aktivnosti kako bi rezultati bili što bolji. Rezultati isključivo ovise o pravilnoj prehrani i vježbanju.

Zerona tretmani su dokazano efektivni u kliničkim studijama na trbuhu, bokovima i bedrima.

Zerona tretmani su u potpunosti neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tijekom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Da, iako postoje dvije iznimke. Ako ste trudni ili mislite da biste mogli biti trudni, ne preporuča se odlazak na tretmane. Također, ako imate pacemaker, ovaj tretman nije za vas. Nema poznatih rizika, ali potencijalni nepoznatni rizik može postojati. Zerona laser može biti neefikasan kod pacijenata sa dijabetesom ili poremećajem gdje je metabolički sustav potencijalno oslabljen.

Ne. Proces tretmana je u potpunosti neinvazivan i zasigurno nema nuspojava osim gubitka centimetara i masnoća.

Zdravom prehranom i vježbanjem možete očekivati dugotrajne rezultate. Zerona tretmani su idealni za 2 tipa ljudi: oni koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života. Zerona je idealan tretman i terapija kod osoba s prekomjernom tjelesnom masom, kao i kod pretilih osoba. Uz pomoć naše nutricionistice i redovitog dolaska na tretmane, možemo ostvariti sjajne rezultate.

S dodatnim tretmanima možete očekivati poboljšane rezultate. Sljedeću seriju tretmana možete započeti čim završite prvu seriju. 

Preporučeno je da pričekate prvi pregled kod ginekologa nakon poroda (obično nakon 6 tjedana) te da tada krenete sa Zerona tretmanima. Tretmani nisu preporučljivi ukoliko dojite.

Neke osobe već prve rezultate primijete nakon 3 tretmana, a najveći broj klijenata vidi razliku nakon 6 tretmana.  

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".