×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Liposukcija

Jesu li rezultati liposukcije trajni?

Jednom kad ga odstranite, masno tkivo se u pravilu ne bi trebalo ponovno pojaviti na tom mjestu. Međutim, liposukcija ne sprječava debljanje zbog nezdravog načina života. Jedite zdravo i redovito vježbajte kako biste izbjegli taloženje neželjenog masnog tkiva.

Je li liposukcija sigurna metoda?

Liposukcija kao i svaka druga operacija povezana je s određenim rizicima i komplikacijama. No, korištenje najmodernije tehnologije u rukama vrhunskog stručnjaka i cijelog tima rizici su minimalni. Doktor Dinko Bagatin će vam za vrijeme konzultacija objasniti sve moguće rizike liposukcije.

Jesam li kandidat za liposukciju?

Dobri kandidati za liposukciju su muškarac ili žena iznad 18 godina starosti, normalne tjelesne težine, elastične kože, sa džepovima nakupljenog masnog tkiva na specifičnim dijelovima tijela. Vrlo je važno gajiti realna očekivanja o tome kako nam sam postupak može pomoći. Kod donošenja odluke trebate li se podvrgnuti liposukciji ili ne, važno je biti upoznat sa svim činjenicama, kako biste kao dobro informirana osoba mogli donijeti zdravu odluku.

Koliko dugo traje oporavak i kad se može započeti sa normalnim aktivnostima?

Kod manjih liposukcija (mršavije osobe) ili liposukcija manjeg broja regija oporavak je u pravilu kraći i traje u prosjeku tjedan dana. Zahvat je umjereno bolan i bolovi se mogu kontrolirati običnim analgeticima. U području tretiranih regija prisutni su krvni podljevi koji nestanu nakon nekoliko tjedana. Također, postoji jedan osjećaj utrnulosti koji nestaje nakon određenog vremena. Korisno je da pacijenti nakon desetak dana budu što više fizički aktivni (vožnja biciklom, steper, teretana). Također se preporučuje i primjena limfne drenaže.

Kako se izvodi liposukcija?

Liposukcija je vrlo sigurna metoda, s vrlo niskim postotkom mogućih komplikacija. Prvo se napravi mali rez kako bi se stavila kanila te se može dodati tekućina radi smanjenja krvarenja i osjećaja nelagode. Suvišno masno tkivo se odstranjuje kroz kanile, pokretima naprijed - natrag aparatom za usisavanje masti - liposuktorom. Liposukcija se u Poliklinici Bagatin izvodi pod općom anestezijom.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".