×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu, Monaco 09. travanj 2014.

Novosti

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu, Monaco

Skup međunarodnih stručnjaka iz anti-aging medicine, estetske kirurgije i dermatologije

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu

Svjetski anti-aging liječnički kongres (AMWC 2014) u Monte Carlu, Monaco, najveći je međunarodni skup dermatologa, plastičnih i estetskih kirurga i anti-aging liječnika.Također, bio je to prvi međunarodni kongres koji je spojio dva pogleda na sprečavanje i tretiranje unutrašnjeg i vanjskog starenja s konceptom globalnog upravljanja starenjem. Znanstveni odbor pozvao je istaknute međunarodne stručnjake iz anti-aging medicine, estetske kirurgije i dermatologije kako bi u tri dana podijelili novosti iz tih područja.

Za vrijeme trajanja kongresa odvijala su se specijalna predavanja na kojima su doktori i stručnjaci iz prakse svojim kolegama predstavljali rezultate svojih istraživanja, razmjenjivala su se mišljenja te se zajedno radilo na unapređenju već postojećih metoda, bilo da je riječ o estetskoj kirurgiji ili dermatologiji. Bilo da su u pitanju koža, lice ili tijelo, kao i obično, posjetioci kongresa su mogli računati na raznovrstan program iz kojeg se jako puno moglo naučiti i primijeniti u praksi.

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu

Na kongresu su predstavljeni i noviteti naših partnera, renomiranih tvrtki poput Allergana, Asclepiona i Canfielda.

Allergan je predstavio svoju novu paletu proizvoda Vycross tehnologije, novih dermalnih filera s izvanrednim i dugotrajnijim rezultatima te širokom mogućnošću primjene. Također, predstavljen je i Vistabel, poznat u našoj Poliklinici i kao Baby Vistabel te njegovo novo FDA odobrenje za primjenu na području oko očiju (bore smijalice). Sve navedene usluge i proizvode možete već pronaći u našoj Poliklinici.

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu

Jedan od glavnih noviteta na kongresu je bio žuti laser QuadroStarPRO renomirane tvrtke Asclepion, kojeg od nedavno možete pronaći i u našoj Poliklinici. Žuti laser je danas najmodernija tehnologija i najbolji izbor kada su u pitanju uklanjanje pigmentnih promjena, crvenila i kapilara. Zahvaljujući visokoj energiji  u trenutku najveće koncentracije hemoglobina, moguće je tretirat sve navedene promjene brzo, nježno i efikasno. 

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu

Na Asclepion izložbenom prostoru pažnju je privukao i frakscijski laser za obnovu kože koji je trenutno najprodavaniji laser na svijetu, a na ovom kongresu predstavljena je najnovija generacija uređaja. MCL31 Dermablate idealan je za uklanjanje bora i ožiljaka (Skin Resurfacing), tretiranje većih ožiljaka te uklanjanje dermalnih ili epidermalnih promjena. Također, ovaj jedinstveni laser posjeduje i nastavak za tretman vaginalnog pomlađivanja, što po nekim pokazateljima postaje sve traženiji postupak. Ovaj zahvat se pretežno preporuča ženama koje su rodile. Prema nekim podacima, oko 40 posto žena iznad 35 godina pati od nekog vida nelagode pri spolnom odnosu ili neželjenog otjecanja mokraće kao posljedice rastezanja rodnice. Većina žena, nažalost, misli da će se vagina vratiti u prijašnje stanje tijekom vremena ili smatraju da je nevoljno otjecanje urina pri kašljanju, kihanju, trčanju ili plesanju „normalna“ pojava u koju ne treba zadirati. Frakcijski laser idealno je rješenje za ovaj problem od kojeg pati sve veći broj žena.

Još jedan zanimljivi preparat koji je predstavljen na ovom kongresu je Revitacare Haircare koktel za mezoterapiju kojim se rješavaju problemi kose i vlasišta poput gubitka kose, dehidracije vlasišta i pojave peruti.

Tvrtka Canfield predstavila je novi softver za VECTRA 3D fotosimulator uz pomoć kojeg se od sada mogu napraviti i konzultacije za podizanje grudi, kao i za liposukciju i dermalne filere. Kako je novi softver već unesen u naš VECTRA 3D fotoimulator, od sada našim klijentima možemo ponuditi ove jedinstvene konzultacije i za veći broj zahvata. Također, novi softver nudi naprednije opcije kod operacije povećanja grudi, poput poboljšanog izbora različitih oblika implantata.

Dr. Tomica Bagatin na svjetskom liječničkom kongresu u Monte Carlu

Posao doktora zahtijeva veliko povjerenje naših klijenata da ćemo im pružiti vrhunsku uslugu i željene rezultate uz najmanji rizik. Imajući to na umu, naši doktori Dinko i Tomica Bagatin svoju edukaciju dalje nastavljaju prateći najnovija znanstvena i medicinska dostignuća u području plastične, rekonstruktivne i opće kirurgije te aktivno sudjeluju na raznim seminarima i kongresima.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".