×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi Juvéderm dermalni fileri u Poliklinici Bagatin 21. ožujak 2014.

Novosti

Novi Juvéderm dermalni fileri u Poliklinici Bagatin

Vycross tehnologija – Voluma, Volbella, Volift

Stigla je nova generacija dermalnih filera – blaži, ugodniji i prirodnijeg izgleda te najbolje od svega, dugotrajniji nego ikad. Željeli bismo vam predstaviti novi Juvederm Vycross asortiman:

 • Voluma – obnavlja punoću brade, obraza i jagodica. Traje do 18 mjeseci.
 • Volbella – oblikovan posebno za osjetljiva područja na licu. Traje do 12 mjeseci.
 • Volift – za usne te perioralne i nazolabijalne bore. Traje do 15 mjeseci.
Novi Juvéderm fileri u Poliklinici Bagatin

Vodeći estetski specijalisti u Allerganu – isti oni koji stoje iza čuvenih Juvederm filera i Vistabela – ponovno su uspjeli, stvorivši revolucionarni novi proizvod koji će promijeniti način na koji razmišljate o dermalnim hijaluronskim filerima.

Drukčiji i bolji

Vycross je najnovija tehnologija – sve se svodi na molekularni sastav dermalnih filera. Ovi novi proizvodi sačinjeni su od 90% hijaluronske kiseline male molekularne težine te 10% hijaluronske kiseline veće molekularne težine (HMWHA). Za usporedbu, uobičajeni dermalni fileri sastoje se u potpunosti od hijaluronske kiseline veće molekularne težine. Vycross tehnologiju karakterizira viša viskoznost koja omogućava fileru da održi svoju molekularnu strukturu nakon tretmana što rezultira dugotrajnošću zahvaljujući većoj otpornosti na razgradnju uzrokovanu slobodnim radikalima i enzimima.

No što to vama znači?

 • Dermalni filer je blag i ugodan prilikom tretmana.
 • Masnice i oticanja svedena su na minimum što skraćuje vrijeme oporavka.
 • Rezultati su nevjerojatno prirodni – nitko neće naslutiti da ste se malo pomogli tretmanom!
 • Dermalni fileri se prilagođavaju vašem obliku lica čime se ostvaruje najprirodnije oblikovanje lica.
 • Odlični rezultati traju puno duže od uobičajenih dermalnih filera.

Detaljnije o samim filerima Vycross tehnologije

Juvederm Voluma dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Voluma dermalni fileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati Voluma dermalnih filera traju i do 18 mjeseci.

Novi Juvéderm fileri u Poliklinici Bagatin

Juvederm Volbella dermalni fileri najviše odgovaraju osjetljivim područjima poput usana, području oko usana i osjetljivom području oko očiju. Sama struktura ovog filera je toliko mekana i kada ga aplicira stručnjak, on može pružiti prekrasan, prirodan izgled lica i prirodnu punoću i svježinu vaših usnica. Rezultati traju do 12 mjeseci.

Novi Juvéderm fileri u Poliklinici Bagatin

Juvederm Volift dermalni fileri namijenjeni su popunjavanju dubokih, do srednje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore, pušačke bore i bore koje nastaju od rubova usnica prema bradi (perioralne bore). Također, ovaj dermalni filer pokazao se i kao izvrstan filer za povećanje usana jer im može vratiti izgubljeni ili pružiti novi volumen. Rezultati s Volift dermalnim filerima traju do 15 mjeseci.

Novi Juvéderm fileri u Poliklinici Bagatin

Gotovo  bezbolan tretman

Još jedna od odličnih osobina Vycross asortimana, izuzev blažeg sastava za lakše ubrizgavanje, je formula koja sadrži anestetik - lidokain. Kombinacija anestetika i sastava dermalnih filera omogućava puno ugodnije iskustvo. Asortiman uzrokuje manje oticanja i masnica što je veoma bitno ukoliko vas brinu bolne injekcije ili potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana. To znači da se klijenti puno brže mogu vratiti dnevnoj rutini nakon tretmana.

Prirodni rezultati

Blagost ovog tretmana ogleda se u tome da dermalni filer lagano izlazi prilikom ubrizgavanja te se potom u potpunosti povezuje s kožom, tako da nema grudica i nabora što rezultira veoma prirodnim izgledom.

Siguran, testiran i reguliran

Juvederm Voluma, Volbella i Volift su premium proizvodi, potpuno odobreni od strane europskog zakona o medicinskim proizvodima. To znači da su u skladu s standardima EU u pogledu sigurnosti i učinkovitosti te su odobreni za uporabu. Povrh toga, Allergan je kao proizvođač s 25-godišnjim iskustvom proveo niz istraživanja koja su potvrdila sigurnost, djelotvornost, trajnost, posljedice te zadovoljstvo klijenata, sve navedeno s izvrsnim rezultatima.

Na tretmanu kod stručnjaka

Kada izaberete Polikliniku Bagatin za Vycross Juvederm asortiman dermalnih filera, dobijete puno više od premium proizvoda.  Zahvaljujući golemom iskustvu i rezultatima u estetici lica, naš maksilofacijalni kirurg dr. med. Tomica Bagatin ove je godine postao licencirani trener i edukator tvrtke Allergan za tretmane dermalnim filerima Juvederm. To izvanredno usavršavanje i impresivna priznanja svrstavaju dr. Bagatina među najuspješnije maksilofacijalne kirurge u državi.

Želite li saznati koji od tri navedena dermalna filera Vycross tehnologije je idealan za vas i koji je najprimjereniji vašoj dobi i stanju kože, naručite se na konzultacije s našim doktorima telefonski na 01/46 10 225, mailom na info@bagatin.hr ili putem naše aplikacije na web stranici

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".