×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Što je sve radila dobitnica Story makeovera? 09. kolovoz 2017.

Novosti

Što je sve radila dobitnica Story makeovera?

Dobitnica velikog makeovera vrijednog velikih 100.000 kuna kojeg smo organizirali u suradnji s časopisom Story, uspješno se oporavlja od estetskih zahvata. Na pola puta svoje transformacije na red je došlo i lice.

Svakom planu terapi­je lica na odjelu dermatologije i kozmetologije Poliklinike Bagatin prethodi profesionalna ana­liza kože lica. VISIA je moderan i sofisticiran uređaj koji liječnicima i medicinskim kozmeto­lozima omogućuje analizu svakog detalja kože u dermisu i epidermisu.

Web-novosti_PB_848x364px_514

Visia otkriva i pravu starost kože lica, što je odličan faktor u kreiranju individualnog plana terapije.

Kako bi nje­zinu licu vratila svjež i odmoran izgled, kozme­tologica Ana Mogulić, nakon Visia analize, Anamariji je preporučila mini anti-age paket koji se sastoji od mikrodermoabrazije, ultrazvuč­nog Med Visage tretmana i laserskog pomlađi­vanja.

Web-novosti_PB_848x364px_510

Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazi­jom očistila je njezinu kožu, uklonila rožnati sloj i reducirala hiper­pigmentaciju. Njome se stimulira rast novih kožnih stanica, obnavlja se oštećeno tkivo i dolazi do trenutnog lifting efekta, a odlično se nadopunjuje s ultrazvučnim Med Visage tretmanom.

Web-novosti_PB_848x364px_511

Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije omogućila je dubinski tretman koji uklanja bore, zateže opuštenu kožu te vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. Na kraju slijedi tretman laserskog pomlađivanja koji laserskom zrakom vidljivo smanjuje učinke starenja na koži lica.

Završnu notu pomlađivanju lica dao je doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, kirurg glave i vrata te službeni edukator firme Allergan za aplikaciju dermalnih filera i botoksa.

Doktor je hijaluronskim dermalnim filerima popunio nazolabijalne bore koje su se nazirale oko usana i dodatno hidratizirao Anamarijinu kožu. Dermalni fileri idealni su za popunjavanje područja na licu kojima nedostaje volumena. A osim što ublažavaju bore i borice, revitaliziraju kožu te joj vraćaju vlažnost i punoću.

Svoju makeover avanturu Anamarija je nastavila na odjelu stomatologije. Trudnoća je, naime, ostavila traga i na njezinim zubima. Pojačana osjetljivost zubi i desni u trudnoći te nekontrolirani strah od stomatologa (od malih nogu), rezultirali su nedostatkom nekoliko prednjih zubi te vrlo lošim stanjem preostalih zuba u usnoj šupljini.

Prvi inicijalni stomatološki pregled pratio je ugodan razgovor s dr. med. dent. Mirnom Munitić, specijalisticom stomatološke protetike, prilikom kojega se Anamarija već pomalo počela oslobađati straha.

Prilikom sljedećeg posjeta obavila je dijagnostiku - snimanje zubi 3D ortopanom koji je pružio detaljan uvid u oralno zdravlje te izradu simulacije savršenog osmjeha s Planmeca Romexis Smile Design sustavom.

Web-novosti_PB_848x364px_519

Na temelju dobivenih podataka, dentalni tim Poliklinike Bagatin odredio je optimalnu, u potpunosti individualiziranu terapiju.

Web-novosti_PB_848x364px_516

Nakon vađenja zubi i potrebnog endodontskog liječenja, doktorica Munitić odlučila se za sustav rekonstrukcije pomoću vrhunskih Straumann implantata. Straumann zubni implantati ugrađuju se u čeljusnu kost na mjestu gdje nedostaju zubi, a na njih se naknadno stavljaju zubne krunice, most ili odvojiva protetska nadoknada.

Njihova je najveća prednost što pacijentima omogućavaju da se opušteno smiju, razgovaraju i uživaju u svakodnevnim aktivnostima.

Kada implantat sraste s kosti, prelazi se na sljedeću fazu. U suradnji s Keser dental studijom, a pomoću njihove najnovije CAD/CAM tehnologije koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravit će se potpuna rekonstrukcija zubi.

Web-novosti_PB_848x364px_518

Većina oštećenih zuba, kao i mjesta na kojima nedostaju, nadoknadit će se s čak 13 keramičkih krunica koje će u potpunosti imitiraju boju zuba, štititi ih od daljnjih oštećenja te spriječiti moguće propadanje.

Krunice se odlikuju velikom čvrstoćom, podnose visoke temperaturne promjene, otporne su na kemijske utjecaje i koroziju te, ono najvažnije, biokompatibilne su što znači da ne uzrokuju alergije.

Na kraju preostaje još zube koje su zdravi i čitavi izbijeliti Zoom metodom koja koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla, a sve kako bi Anamarija dobila savršeno bijel i ujednačen osmijeh koji ćemo vam otkriti u rujnu!

Web-novosti_PB_848x364px_523

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.