×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Predstavljamo dobitnicu vrijednog makeovera časopisa Story i Poliklinike Bagatin 05. srpanj 2017.

Novosti

Predstavljamo dobitnicu vrijednog makeovera časopisa Story i Poliklinike Bagatin

Tijekom mjeseca svibnja zajedno smo sa časopisom Story krenuli u potragu za dobitnicom velikog makeovera u vrijednosti od fantastičnih 100.000 kuna.

Nakon stotina pristiglih prijava, detaljnog čitanja vaših životnih priča i želja te vijećanja našeg žirija, pronašli smo idealnu kandidatkinju.

Stručni žiri, točnije, liječnici Dinko i Tomica Bagatin, stomatologinja Mirna Munitić i voditeljica odjela kozmetologije Kristina Ukalović te ambasadorice Poliklinike Bagatin - pjevačice Indira Levak i Ivana Husar Mlinac, jednoglasno su odlučili da je dobitnica makovera Anamarija Lozer Knapić, sretno udana majka troje djece iz zagrebačkih Sesveta.

 

Web-novosti_PB_848x364px_483

Zasigurno jedan od najvažnijih trenutaka u njezinu životu bio je ulazak u prostore Poliklinike Bagatin kako bi, u razgovoru s našim profesionalnim osobljem i ponajboljim stručnjacima iz svijeta estetske i korektivne kirurgije, poboljšala svoj izgled, ispravila neke tjelesne mane i definitivno podigla razinu samopouzdanja. Njezina priča vrlo je inspirativna.

Prije godinu dana skinula je nevjerojatnih tridesetak kilograma i time pokazala snagu volje i odlučnost. Kako sama kaže, zbog debljine je osjećala manjak samopouzdanja, ali sa svime se nosila s osmijehom na licu te pošalicama na vlastiti račun. No gubitak kilograma te čak tri trudnoće na njezinom su tijelu ostavile traga.

Višak kože na trbuhu ni jedna 'dijeta' ne može skinuti stoga je  potpuno jasno zašto je htjela završiti svoju transformaciju u rukama stručnjaka Poliklinike Bagatin.

Web-novosti_PB_848x364px_487

Prvi korak bio je razgovor i konzultacije s doktorom Dinkom Bagatinom, plastičnim i rekonstruktivnim kirurgom. Konzultacije su podrazumijevale obavezno snimanje na novom uređaju Vectra XT 3D kako bi se vidjelo trenutno stanje te se napravila projekcija finalnog izgleda nakon planiranih i potrebnih zahvata.

Anamarija je, zbog izuzetno velike količine viška kože na području trbuha, idealan kandidatkinja za zahvat abdominoplastike, kojim se tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu.

Kombinirat će se sa Vaserlipo ultrazvučnom liposukcijom koja će otopiti i ukloniti suvišne masne naslage, a potom će se zahvatom High definition sculpting tijela te iste masne stanice raspodijeliti na drugo područje tijela koje se želi oblikovati i dodati mu volumena.

Web-novosti_PB_848x364px_488

Potom su uslijedile konzultacije kod doktora Tomice Bagatina, maksilofacijalnog kirurga te plastičnog kirurga glave i vrata, kako bi, također na Vectra uređaju, fotografirali lice i razmotrili mogućnosti aplikacije hijaluronskih dermalnih filera kojima bi se dobio dodatni volumen na određenim dijelovima lica.  

Ubrzo je Anamarija pristigla i na razgovor kod dr.med.dent. Mirne Munitić, specijalistice stomatološke protetike. Liječnica je odlučila kako će biti potrebno prvenstveno liječenje zuba, a nakon toga ugradnja Straumann implantata i protetskih nadomjestaka u obliku krunica koje ćemo izraditi u suradnji s našim partnerom, Keser Dental studijom.

Web-novosti_PB_848x364px_486

Posljednji korak priprema za makeover bio je odlazak na konzultacije kod voditeljice Poliklinike u Green Gold Toweru te odjela kozmetologije, naše Kristine Ukalović.

Obradom na Visia uređaju za profesionalnu analizu kože utvrdilo se pravo stanje kože lica te se definirao personalizirani plan terapije kojom će se Anamariji povratiti mladenački sjaj i blistavost kože.

Udružit ćemo Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijuMed Visage ultrazvuk s radiofrekvencijom te lasersko pomlađivanje i njihovom sinergijom djelovanja postići željeni rezultat.

Snimanje na Seca medicinskoj analiza sastava tijela i Styku 3D skeniranju obujma tijela dalo je pak detaljan uvid u sastav tijela i točne mjere. A konzultacije s nutricionisticom Petrom Pažin bile su ‘točka na i’ pri određivanju detaljnog plana tretmana za oblikovanje tijela koji će uslijediti nakon operacije.

Web-novosti_PB_848x364px_485

Anamarijina preobrazba, u spretnim rukama našeg tima, ovih je dana već započela. Njezino oduševljenje i reakciju na avanturu koja je čeka pogledajte u videu:

 

U sljedećim brojevima časopisa Story saznat ćete više o njezinoj transformaciji, a detaljne korake možete pratiti i na našim kanalima. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".