×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Otvorili smo novu sezonu Bagatin Akademije 19. listopad 2017.

Novosti

Otvorili smo novu sezonu Bagatin Akademije

Započela je nova sezona Bagatin Akademije kojom ćemo liječnike i drugo medicinsko osoblje usmjeriti u bolje i cjelovitije pružanje vrhunske usluge.

Proteklog vikenda Poliklinika Bagatin započela je s edukacijom svojih zaposlenika koja kao glavnu temu ove sezone ima cjeloviti pristup.

Web-novosti_PB_848x364px_563

U trećoj sezoni Bagatin Akademije osmislili smo novi program „Uspjeh kroz 7 razina“ u kojem će svi sudionici tijekom 7 mjeseci imati priliku trenirati svoje komunikacijske vještine, rad u zahtjevnim timovima i timski rad, organizaciju, planiranje i upravljanje vremenom.

Radit će se na delegiranju, vođenju i praćenju učinka, rješavanju reklamacija i prigovora s pacijentima, empatiji i upravljanju stresom. Nadalje, kod voditelja medicinskih timova, predstojnika klinika i visoko pozicioniranih menadžera u zdravstvu potrebno je razvijati menadžerske i voditeljske vještine. Kod liječnika koji su krenuli putem poduzetništva potrebno je razvijati i poduzetničke talente.  

Web-novosti_PB_848x364px_565

Sve navedene vještine pomoći će nam u pružanju uistinu vrhunske usluge na razini hotela s  zvjezdica. Ove edukacije ujedno služe i kao mali edukacijski team building u kojem svi zaposlenici zajedno provode dan u zajedničkom razvoju, a za kraj svakog takvog dana zajedničkim ručkom stavljamo točku na i.

 

Kako je to izgledalo u prvoj suboti zajedničkih druženja?

Doktori Dinko i Tomica Bagatin zajedno s ravnateljem Ognjenom Bagatinom otvorili su novu sezonu edukacije inspirativnim uvodnim govorom koji nas je odveo u njihovo djetinjstvo, odnosno, na početak puta do današnjeg uspjeha.

Ognjen

Kako Poliklinika Bagatin podržava rad udruge „Crveni nosovi – doktori klaunovi“ kao gost iznenađenja pridružio nam se gospodin Zoran Vukić, poznatiji kao Klaun Ludek. Osvijestio je važnost humor u zdravstvu i pokazao nam nekoliko lakih trikova kojima se možemo služiti da bismo ponekad atmosferu straha pretvorili u ugodnu i zabavnu situaciju za sve prisutne.

Web-novosti_PB_848x364px_562

Psihologinja Ivana Hanzec ukratko nam je približila pojam emocionalne inteligencije, što ona točno znači i može li se naučiti, a u kratkom upitniku mogli smo procijeniti kako sami stojimo s emocionalnom inteligencijom.

Web-novosti_PB_848x364px_567

Veliko finale ovog prvog edukacijskog dana bilo je rezervirano da dinamično predavanje našeg ravnatelja Ognjena Bagatina u suradnji s trenerom Franom Mikuličićem. Tema je bila vrhunska usluga kojoj prvenstveno težimo, a kroz samo izlaganje dobili smo važne smjernice kojim putem kao organizacija trebamo ići i kako se diverzificirati od konkurencije. Sitnice doista čine razliku!

Web-novosti_PB_848x364px_568

Bagatin Akademija otvara svoja vrata i za vanjske sudionike već od sljedećeg mjeseca. Prvi modul kreće 25. studenoga od 09.00 do 13.30h u hotelu Sheraton, a druženja nastavljamo sve do lipnja 2018. Prva tema koju ponosno najavljujemo je „Komunikacija u timu, primanje i davanje kritika“.

I u ovoj sezoni, također, surađujemo s izvrsnim trenerima koje ćete upoznati kroz module, poput Jasmina Ibrahimovića, Saše Karlovčana, Gordane Bauer, Marije Kalinić, Ana-Marije Vidjak i Mateja Sakomana.

Više o njima možete pronaći na webu Bagatin Akademije kao i na službenoj Facebook stranici. 

Web-novosti_PB_848x364px_566

Prijavite se na program „Uspjeh kroz 7 razina“ putem web stranice Bagatin Akademije i rezervirajte svoje mjesto uz druge kolege stručnjake u zdravstvenom sektoru.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".