×

Black Friday smo produžili do 28.11.!

Saznajte više

Otvorili smo novu sezonu Bagatin Akademije 19. listopad 2017.

Novosti

Otvorili smo novu sezonu Bagatin Akademije

Započela je nova sezona Bagatin Akademije kojom ćemo liječnike i drugo medicinsko osoblje usmjeriti u bolje i cjelovitije pružanje vrhunske usluge.

Proteklog vikenda Poliklinika Bagatin započela je s edukacijom svojih zaposlenika koja kao glavnu temu ove sezone ima cjeloviti pristup.

Web-novosti_PB_848x364px_563

U trećoj sezoni Bagatin Akademije osmislili smo novi program „Uspjeh kroz 7 razina“ u kojem će svi sudionici tijekom 7 mjeseci imati priliku trenirati svoje komunikacijske vještine, rad u zahtjevnim timovima i timski rad, organizaciju, planiranje i upravljanje vremenom.

Radit će se na delegiranju, vođenju i praćenju učinka, rješavanju reklamacija i prigovora s pacijentima, empatiji i upravljanju stresom. Nadalje, kod voditelja medicinskih timova, predstojnika klinika i visoko pozicioniranih menadžera u zdravstvu potrebno je razvijati menadžerske i voditeljske vještine. Kod liječnika koji su krenuli putem poduzetništva potrebno je razvijati i poduzetničke talente.  

Web-novosti_PB_848x364px_565

Sve navedene vještine pomoći će nam u pružanju uistinu vrhunske usluge na razini hotela s  zvjezdica. Ove edukacije ujedno služe i kao mali edukacijski team building u kojem svi zaposlenici zajedno provode dan u zajedničkom razvoju, a za kraj svakog takvog dana zajedničkim ručkom stavljamo točku na i.

 

Kako je to izgledalo u prvoj suboti zajedničkih druženja?

Doktori Dinko i Tomica Bagatin zajedno s ravnateljem Ognjenom Bagatinom otvorili su novu sezonu edukacije inspirativnim uvodnim govorom koji nas je odveo u njihovo djetinjstvo, odnosno, na početak puta do današnjeg uspjeha.

Ognjen

Kako Poliklinika Bagatin podržava rad udruge „Crveni nosovi – doktori klaunovi“ kao gost iznenađenja pridružio nam se gospodin Zoran Vukić, poznatiji kao Klaun Ludek. Osvijestio je važnost humor u zdravstvu i pokazao nam nekoliko lakih trikova kojima se možemo služiti da bismo ponekad atmosferu straha pretvorili u ugodnu i zabavnu situaciju za sve prisutne.

Web-novosti_PB_848x364px_562

Psihologinja Ivana Hanzec ukratko nam je približila pojam emocionalne inteligencije, što ona točno znači i može li se naučiti, a u kratkom upitniku mogli smo procijeniti kako sami stojimo s emocionalnom inteligencijom.

Web-novosti_PB_848x364px_567

Veliko finale ovog prvog edukacijskog dana bilo je rezervirano da dinamično predavanje našeg ravnatelja Ognjena Bagatina u suradnji s trenerom Franom Mikuličićem. Tema je bila vrhunska usluga kojoj prvenstveno težimo, a kroz samo izlaganje dobili smo važne smjernice kojim putem kao organizacija trebamo ići i kako se diverzificirati od konkurencije. Sitnice doista čine razliku!

Web-novosti_PB_848x364px_568

Bagatin Akademija otvara svoja vrata i za vanjske sudionike već od sljedećeg mjeseca. Prvi modul kreće 25. studenoga od 09.00 do 13.30h u hotelu Sheraton, a druženja nastavljamo sve do lipnja 2018. Prva tema koju ponosno najavljujemo je „Komunikacija u timu, primanje i davanje kritika“.

I u ovoj sezoni, također, surađujemo s izvrsnim trenerima koje ćete upoznati kroz module, poput Jasmina Ibrahimovića, Saše Karlovčana, Gordane Bauer, Marije Kalinić, Ana-Marije Vidjak i Mateja Sakomana.

Više o njima možete pronaći na webu Bagatin Akademije kao i na službenoj Facebook stranici. 

Web-novosti_PB_848x364px_566

Prijavite se na program „Uspjeh kroz 7 razina“ putem web stranice Bagatin Akademije i rezervirajte svoje mjesto uz druge kolege stručnjake u zdravstvenom sektoru.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.