×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

NOVE MJERE SIGURNOSTI KOJE SMO UVELI U SVAKODNEVNO POSLOVANJE 24. travanj 2020.

Novosti

NOVE MJERE SIGURNOSTI KOJE SMO UVELI U SVAKODNEVNO POSLOVANJE

Sigurnost i zdravlje vas - naših klijenata i pacijenata te svih naših medicinskih i nemedicinskih djelatnika, oduvijek je naša prva briga.

Nastavno na taj prioritet, još od siječnja aktivno djeluje naš posebno sastavljen Stručni odbor koji pomno prati situaciju s koronavirusom (COVID-19), svakodnevno komunicira s nadležnim tijelima Republike Hrvatske i temeljito provodi upute Svjetske zdravstvene organizacije.

mjere sigurnosti

Transparentnost informacija unutar Poliklinike, dodatne edukacije i, prvenstveno, vlastita odgovornost naših djelatnika, rezultirala je spremnošću na sve izazove koji su proteklih mjeseci bili pred nama, ali i na one koji nas tek čekaju.

Iz sigurnosnih razloga, a na preporuku nadležnih tijela, Polikliniku Bagatin smo zatvorili na mjesec dana. Bila je to vrlo teška odluka, no znam da je prvenstveno bila ispravna odluka.

Poliklinika Bagatin

A sada, s popuštanjem mjera i s vrlo optimističnom zdravstvenom situacijom u Lijepoj našoj, s velikim osmjehom na licu mogu najaviti ponovno otvorenje i rad Poliklinike.

 

Od 4. svibnja naša su vrata ponovno otvorena!

Naravno, prostora za opuštanje u borbi s ovim nevidljivim neprijateljem jednostavno nema. I dalje moramo prvenstveno misliti na vašu i našu sigurnost, stoga smo donijeli nova pravila poslovanja i propisali osnovne mjere po kojima ćemo postupiti u svakodnevnom radu. A na suradnju i odgovornost pozivam i sve vas!

dental centar

Pratimo i dalje sve preporuke Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Dopustite da vas u nastavku teksta upoznam s dodatnim sigurnosnim mjerama i higijenskim protokolima u Poliklinici Bagatin, a sa svrhom zaštite od bolesti uzrokovane COVID-19.

 

 • Naš kontaktni centar prilikom naručivanja, a potom i prilikom potvrde termina, sa svakim klijentom i pacijentom prolazi određeni set pitanja kako bismo time utvrdili potencijalne zdravstvene tegobe i/ili opasnosti od zaraze. Ta se pitanja odnose na putovanja u rizična područja u zadnjih 14 dana, kontakte s osobama koje su zaražene s COVID-19, jesu li bili u samoizolaciji ili karanteni u zadnjih 14 dana te jesu li u zadnjih 14 dana imali povišenu temperaturu ili respiratorne probleme.
 • Prije dolaska, pacijenta telefonski informiramo o protokolima potrebnima za dolazak na lokacije Poliklinike Bagatin, te se klijente/pacijente upućuje da dolaze bez pratnje i s vlastitom maskom na licu.
 • Na ulaznim vratima svake lokacije pacijentima i klijentima su osigurane informacije o preventivnim mjerama zaštite od COVID-19.
 • Na ulazu u prostor Poliklinike osigurana je baktericidna i virucidna barijera za obuću pacijenata (tkanina natopljena dezinficijensom koja se mijenja svaka 3 sata).
 • Na ulazu je obavezna dezinfekciju ruku s posebnim sredstvima koja su pripremljena. Sredstvo je dostupno i u svim toaletima te se pacijente i klijente potiče na dezinfekciju ruku nakon svakog novog kontakta s različitim površinama.
 • Redovito i kontinuirano održavamo naše prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pažnju pridajemo površinama s kojima su zaposlenici i klijenti najčešće u kontaktu: kvake, radne površine, POS uređaji, toalet za klijente, pipe, rukohvati, prostor čekaonice. 
 • Također, osigurava se dovoljan vremenski razmak između termina za pacijente kako bismo imali dovoljno vremena za dodatnu dezinfekciju i sterilizaciju prostora, a samo kretanje klijenata i zdravstvenog osoblja po prostorima Poliklinike svedeno je na najmanju moguću mjeru.  
 • Razmak između termina osigurava i smanjenu fluktuaciju klijenata i pacijenata u čekaonici te omogućava poštivanje pravila socijalnog distanciranja, odnosno izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra.
 • Recepcijski prostor odijeljen je pregradom od pleksiglasa, a recepcijsko osoblje dodatno je zaštićeno jednokratnim rukavicama i zaštitnim maskama.
 • Naši zdravstveni djelatnici u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu te su prošli dodatnu edukaciju o pravilnoj primjeni osobne zaštitne opreme: FFP3/N95 maske, jednokratne sterilne ili nesterilne rukavice (ovisno o vrsti zahvata), prozirne zaštitne naočale ili vizire za osoblje koje nosi dioptrijske naočale, kiruršku kapu i jednokratni mantil.
 • Nakon svakog klijenta i pacijenta pribor, uređaji i instrumenti se detaljno dezinficiraju i steriliziraju ili primjenjuju jednokratno, a prostorije i ordinacije se redovito provjetravaju.  
 • Operacijske sale i stomatološke ordinacije opremljene su UV lampama s ozonom adekvatne jačine prema kvadraturi prostora koje osiguravaju dezinfekciju i sterilizaciju cijele površine.

 

Mi ćemo učiniti apsolutno sve što je u našoj moći kako bismo vam osigurali ugodan i siguran boravak u Poliklinici Bagatin uz, naravno, vrhunsku uslugu na kakvu ste navikli. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, savjete, čak i strahove ili bojazni…

sala

Vas pozivamo da budete odgovorni prema sebi i prema drugima, da imate razumijevanja prema novonastaloj situaciji te da poštujete mjere koje su tu kako bismo zaštitili zdravlje sviju nas. A to možemo samo zajedničkim snagama!

Vrata vaših omiljenih destinacija za ljepotu u Zagrebu i Splitu su otvorena od 04. svibnja.

Veselim Vam se!
 

Ognjen Bagatin,

ravnatelj Poliklinike Bagatin

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.