×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novosti

Tim Poliklinike Bagatin na Kongresu estetske medicine u Dubrovniku

Ponosni smo što smo i ove godine bili dio međunarodnog Kongresa estetske medicine (TAMC 2019). Tim Poliklinike Bagatin našao se i u ulozi sudionika, ali i cijenjenih predavača. Kroz predavanja, svoj stručni doprinos dali su dr. Tomica Bagatin, dr. Josip Lovrić,  Kristina Ukalović te ravnatelj Ognjen Bagatin.

Sinergija Anti age tretmana opravdala je moje povjerenje u Polikliniku

Lijepa Splićanka Maja (46) uspješna je poslovna žena, majka i supruga. Uz sve obveze prema obitelji i karijeri uvijek je pronašla vrijeme za sebe kako bi sačuvala svoju prirodnu, mladenačku ljepotu.

Poliklinika Bagatin ponovo je nominirana za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Već treću godinu za redom Poliklinika Bagatin našla se u prestižnom društvu najboljih poliklinika na svijetu prema IMTJ-u, a ovoga puta nominirani smo u dvije kategorije.

Rezultati brisanja tragova starenja na mome licu su me očarali

Zanosna Stanka (57) je liječnica, majka troje djece, uspješna žena i supruga. A uza sve to izgleda sjajno i odiše energijom osobe koja život živi punim plućima.

Trinity facial - cjelovit anti-age tretman u samo jednom dolasku

Osjećate kako vaše lice treba dubinsku hidrataciju, lifting i uklanjanje mrlja i pigmentacija - ali želite rezultate čim prije, idealno u jednom dolasku? Za vas smo osmislili Trinity Facial, set tretmana koji će vaše lice dubinski nahraniti, blago zategnuti i osvježiti.

Press event povodom predstavljanja nove anti-age kampanje

Nova kampanja uvijek je i nova prilika za omiljeno druženje s prijateljima i ambasadorima Poliklinike te cijenjenim predstavnicima hrvatskih medija, nešto čemu težimo barem jednom godišnje. A upravo je anti-age kampanja 'Povezani iskustvom' bila povod za još jedan opušteni press event

Black peel – novi tretman za čišćenje lica i uklanjanje mitesera

Bezbolno čišćenje lica pomoću laserskog tretmana i crne maske od ugljena novi je tretman u ponudi naše Poliklinike. Ovom kombinacijom postiže se porculanski izgled kože, smanjuje se količina pora, mitesera i nepravilnosti te se dobiva mlađi i zdraviji izgled kože.

Novi Z Field Dual za elektrostimulaciju mišića

Poliklinika Bagatin sinonim je za oblikovano tijelo i najbolje neinvazivne tretmane na tržištu. U veliku obitelj već dobropoznatih uređaja kojima se reduciraju celulit, masne naslage i zateže opuštena koža, stigao je novi igrač kojim se ciljano potiče brzi rast mišića – Z Field Dual!

Poliklinika Bagatin certificirana kao prva klinika u svijetu s titulom Run Friendly poslodavac!

Trčanje nije trčanje, nego pokret i način života – ova istina promiče se i u kolektivu Poliklinike Bagatin, koja kroz svoje HR programe aktivno promiče zdravi stil života, posvećujući pažnju zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu.

Ljetno radno vrijeme Poliklinike Bagatin

Stiglo je ljeto, a s njim i godišnji odmori kada se svi želimo opustiti, uživati i zaboraviti na sve poslovne obveze. Odmaknuti se od svakodnevice, odmoriti tijelo i um te napuniti baterije za buduće izazove i zadatke.

Nova REVIDERM Neuro Sensitive linija - za dehidriranu i suhu kožu

Svaka koža je jedinstvena te joj tako treba i pristupiti! Uz novu REVIDERM Neuro liniju budite sigurni da će vaša koža dobiti točno ono što joj je potrebno i što zaslužuje.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.