×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novosti

Novi zahvat presađivanja kose FUE metodom u našoj ponudi

Nova usluga dostupna u Poliklinikama Bagatin u Zagrebu i Splitu je presađivanje kose pomoću FUE metode što podrazumijeva presađivanje folikula iz područja bujne kose na područja u kojima nedostaje vlasi.

U Centru za oblikovanje tijela u najboljim ste rukama

Moderne i sofisticirane tehnologije doprinijele su razvoju neinvazivnih tretmana koji će rezultirati onim što želite – zategnutom kožom, redukcijom celulita, smanjenjem obujma struka pa i istaknutim mišićima, bezbolno i lako, u našim Centrima za oblikovanje tijela u Zagrebu i Splitu

Ponosno najavljujemo European Patient Experience & Innovation Congress – EPIC

Od 19. - 21. ožujka u Dubrovniku, Poliklinika Bagatin organizira kongres pod nazivom European Patient Experience & Innovation Congress – EPIC, u suradnji s Cleveland Clinic, svjetski poznatom klinikom u pružanju najviše razine zdravstvene skrbi o pacijentima. 

Poliklinika Bagatin primila dvije međunarodne akreditacije za izvrsnost i kvalitetu u medicinskom turizmu

Poliklinika Bagatin uspješno je prošla TEMOS akreditacijski proces te službeno primila dva certifikata – Quality in International Patient Care i Excellence in Medical Tourism.

Novi automobil za SOS Dječje selo

Kao 'točka na i' još jednoj godini iza nas, vrhunac naših brojnih božićnih aktivnosti nanovo je došao u obliku novog automobila kojeg smo poklonili SOS Dječjem selu Hrvatska.

I ovog prosinca dijelili smo zajedništvo, prijateljstvo i ljubav

S najvećim osmjehom na licu započeo je najveseliji mjesec u godini za Polikliniku Bagatin. Ova dugogodišnja tradicija ne veseli samo naše male i velike prijatelje, već i nas same.

Najbolji liječnici su u Poliklinici Bagatin

Čak 11 liječnika Poliklinike Bagatin i ove je godine ponijelo laskavu titulu najboljih liječnika u Republici Hrvatskoj i to prema odluci najstrožeg žirija – samih pacijenata.

Poliklinika Bagatin proglašena najboljom klinikom za estetsku kirurgiju na svijetu

Poliklinika Bagatin po drugi put je osvojila nagradu i veliko priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju u 2019. godini, prema vodećoj organizaciji za zdravstveni turizam.

Uvjerila sam se u stručnost svog tima za pomlađivanje

Tanja je šarmantna ekonomistica, koja svakodnevno bira 'zdraviji izbor', bilo da je riječ o prehrani, odlukama koje mogu utjecati na njezino zdravlje ili o njezi kože lica te očuvanju mladenačkog izgleda.

Pripreme za ljeto počinju zimi

Dopustite da vam otkrijemo jednu malu tajnu. Kad vani zahladi, vrijeme je zapravo savršeno za posvetiti se sebi i svojoj koži. Što sve devet vrhunskih lasera iz laser centra Poliklinike Bagatin može učiniti za vas? Laserskom preciznošću do mladolikog izgleda, vitke figure i čiste i sjajne kože.

Novi paket za smanjenje pretilosti

O pretilosti često razgovaramo kao o estetskom problemu. Nažalost, pretilost je puno više od toga  - riječ je o bolesti koja je jedan od glavnih javnozdravstvenih problema današnjice. U Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin kreirali smo cjeloviti paket kojim pretilost postaje prošlost, a očuvanje zdravlja  prioritet.

Hijaluronski dermalni filer, skin booster i mezoterapija u jednom proizvodu

Profhilo je inovativni '3 u 1 proizvod', kojeg od ovog tjedna možete pronaći u ponudi Poliklinike Bagatin.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.