×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Splitski tim Poliklinike Bagatin dobio pojačanje 30. prosinac 2022.

Novosti

Splitski tim Poliklinike Bagatin dobio pojačanje

Upoznajte dr. Harisa Varupu, specijalista dermatovenerologije i novo pojačanje Poliklinike Bagatin u Splitu

Zahvaljujući predanom radu i stalnim upitima naših klijenata, Poliklinika Bagatin u Splitu u 2023. godinu ulazi s dodatnim pojačanjem – dr. Harisom Varupom. 

Dr. Varupa diplomirao je na Vojno-medicinskoj akademiji u Republici Turskoj, a specijalizaciju završio na Sveučilišnom kliničkom centru Sarajevo gdje stječe zvanje specijalista dermatovenerologije.

dr. Haris Varupa

Dermatologija je široka grana medicine, a samim time i posebno zanimljiva jer podrazumijeva prevenciju, otkrivanje i liječenje brojnih istraženih i neistraženih oboljenja, ali i drugu stranu brige za kožu – onu estetsku kojom možemo postići odmorniji, ljepši i svježiji izgled kože.“, objašnjava dr. Varupa. 

Također, u dosadašnjoj karijeri dr. Varupa radio je u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine te je aktivni član Gorske službe spašavanja u Sarajevu. 

 

Detaljan pregled kože i madeža

Doktor je stručnjak kada je dijagnostike kože u pitanju, a na dermatološkom pregledu postavit će vam dijagnozu te prema njoj napraviti plan terapije za odgovarajuće liječenje ovisno o tome mučite li se s rozaceom, hiperpigmentacijskim mrljama, osipima i ostalim problemima kože.

dermatološki pregled

Briga o koži iznimno je važna. Stoga je jako bitno ne zanemarivati promjene na koži te se naručiti na dermatološki pregled na vrijeme.“, govori dr. Varupa.

Dr. Haris radit će i dermatoskopske preglede, odnosno preglede madeža koji su brzi i bezbolni. Dermatoskop omogućuje dijagnosticiranje tipa promjene te određivanje je li promjenu potrebno ukloniti ili ne. 

  

NARUČITE SE

  

Zdrava i sjajna kosa

Ako imate oslabljenu, oštećenu i umornu kosu sklonu ispadanju, dr. Varupa pregledat će vam vlasište te složiti plan terapije kako biste kosi vratili izgubljen sjaj.

pregled vlasišta

U tome su vodeći tretmani terapija prorijeđene kose vlastitom krvlju te mezoterapija koja pojačava obnavljanje folikula dlake.

  

NARUČITE SE

  

Uklanjanje promjena na koži

U fokusu dr. Varupe svakako je i radiofrekvencijsko uklanjanje kožnih promjena – od različitih benignih tvorbi bradavica, keratoze te drugih izraslina. Prednosti radiofrekvencije su brojne, a spomenimo one najvažnije: minimalan je rizik nastanka ožiljka kao i samog oštećenja okolne kože te nema krvarenja.

  

NARUČITE SE

  

Naručite se na pregled na broj telefona 01/4610-225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na link i pružite koži vrhunski pregled kakav zaslužuje.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".