×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Dermatološki pregled dostupan u Splitu 23. svibanj 2022.

Novosti

Dermatološki pregled dostupan u Splitu

S ciljem da klijentima u Splitu omogućimo kvalitetan dermatološki pregled, ponosno predstavljamo specijalisticu, dr. Mateju Jelaču Cicović!

Zahvaljujući predanom radu i stalnim upitima naših klijenata, Poliklinika Bagatin u Splitu proširila je svoju ponudu i na dermatologiju. Briga o koži nikada nije bila važnija, a s ciljem da klijentima u Splitu omogućimo kvalitetan dermatološki pregled, ponosno predstavljamo specijalisticu dermatovenerologije, dr. Mateju Jelaču Cicović.

Dr. Mateja

Dr. Jelača Cicović završila je Medicinski fakultet u Rijeci, a specijalistički ispit položila je u Kliničkom bolničkom centru „Zagreb“, nakon čega je završila i stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

 

Detaljan pregled kože i madeža

Doktorica je stručnjakinja kada je dijagnostike kože u pitanju, a na dermatološkom pregledu postavit će vam dijagnozu te prema njoj napraviti plan terapije za odgovarajuće liječenje ovisno o tome mučite li se s rozaceom, hiperpigmentacijskim mrljama, osipima i ostalim problemima kože.

Pregled madeza

U susret ljetnim mjesecima, dr. Jelača Cicović poseban naglasak stavlja na pregled madeža te poziva sve one koji se još uvijek nisu naručili na dermatoskopiju da to naprave. Dermatoskopijom se može odrediti je li madež potrebno odstraniti ili ne, a zbog toga se nerijetko kaže kako je dermatološki pregled prva linija obrane od raka kože.

  

NARUČITE SE

  

Zdrava i sjajna kosa

Također, ukoliko imate oslabljenu, oštećenu i umornu kosu sklonu ispadanju, dr. Jelača Cicović ekspertica je i za pregled vlasišta te će vam složiti plan terapije kako biste vratili kosi izgubljeni sjaj.

  

Pregled

U tome su vodeći tretmani terapija prorijeđene kose vlastitom krvlju te mezoterapija koja pojačava obnavljanje folikula dlake.

  

NARUČITE SE

  

Recite zbogom borama

Osim dermatoloških pregleda, dr. Jelača Cicović kontinuirano se usavršava na području estetske medicine, pohađajući mnoge dermatološke kongrese i edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posebnu pažnju posvećujem individualnosti svakog pacijenta, što u sferi estetike znači primjenu raznolikih metoda pomlađivanja uz zadržavanje osobnih karakteristika lica poput Vistabel tretmana protiv bora ili hijaluronskim dermalnim filerima.“, kaže dr. Jelača Cicović.

  

NARUČITE SE

  

Osim navedenih, doktorica je iskusna i u područjima dermatokirurgije i laserske medicine. 

Naručite se na pregled na broj telefona 01/4610-225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na link i pružite koži vrhunski pregled kakav zaslužuje.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.