×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Najjači mezoterapijski koktel na svijetu dostupan u Poliklinici Bagatin 25. kolovoz 2023.

Novosti

Najjači mezoterapijski koktel na svijetu dostupan u Poliklinici Bagatin

U Polikliniku Bagatin stigao je jedan od najjačih biorevitalizacijskih boostera na svijetu – NCTF 135 HA

Zahvaljujući svojem sastavu pruža dugotrajnu i dubinsku hidrataciju kože, a osim hijaluronske kiseline, sadrži više od sto drugih komponenata koje ga čine kraljem mezoterapije. Veoma je popularan u cijelom svijetu, a posebno u Aziji gdje je dobio naziv „Chanel koktel“. 

mezoterapija

Ako imate suhu i dehidriranu kožu koja je izgubila sjaj, elastičnost i tonus, primijetili ste prve znakove starenja, želite smanjiti fine linije i bore ili poboljšati teksturu i kvalitetu kože, NCTF 135 HA mezoterapijski koktel savršeni je odabir za vas. 

 

Po čemu je poseban NCTF 135 HA mezoterapijski koktel?

NCTF 135 HA je savršena kombinacija 135 bioaktivnih komponenata što ga čini najjačim staničnim aktivatorom i mezoterapijskim koktelom do sada proizvedenim.

Glavni sastojak je hijaluronska kiselina koja veže vlagu i osigurava dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože kao i njezinu punoću. No, posebnost i moć ovom koktelu daju ostali aktivni sastojci koji se nalaze u našem tijelu kao što su:

  • vitamini (A, B, C i E) koji stimuliraju vitalne funkcije stanica,
  • oligoelementi (aminokiseline) zaslužni za proizvodnju kolagena i elastina,
  • nukleinske kiseline za aktivaciju stanica,
  • koenzimi koji omogućuju biokemijsku reakciju,
  • minerali kojima nadoknađujemo prirodni gubitak minerala,
  • drugi antioksidansi (glutation). 

Upravo ovi aktivni sastojci čine NCTF 135 HA savršenim injektibilnim anti-age preparatom koji vraća blistavost i hidrataciju kože te zaglađuje bore, što su potvrdila i brojna istraživanja.

To je preparat koji spada u skupinu polikomponentnih mezoterapijskih otopina, a s ciljem kreiranja pogodnog mikrookoliša za povećanu biosintetsku aktivnost fibroblasta, odnosno proizvodnje kolagena.  

 

Koja područja možemo tretirati?

Ovim mezoterapijskim koktelom možemo tretirati cijelo lice, ali i veoma osjetljiva i problematična područja poput periokularnog područja (područja oko očiju), perioralne regije (područja oko usana), vrata i dekoltea. To je optimalan tretman za osobe već u ranim tridesetim godinama, iako se može provoditi u svakoj životnoj dobi.

U Poliklinici Bagatin NCTF 135 HA mezoterapijski koktel dolazi u dva tretmana, kao Periocular Biorevitalizacijski Booster NCTF 135 HA i Full Face Biorevitalizacijski Booster NCTF 135 HA.

dehidrirana koža

Ako se ne možete riješiti podočnjaka i konstantno izgledate umorno, ovim tretmanom možete tretirati isključivo periokularnu (okoloočnu) regiju. Nakon tri tretmana primijetit ćete kako podočnjaci nestaju, a vaše će lice dobiti odmoran i svjež izgled.

Ukoliko želite popraviti pad tonusa kože i zagladiti fine linije i bore, dermatolozi u Poliklinici Bagatin preporučaju primjenu ovog biorevitalizacijskog boostera na područje cijelog lica, vrata i dekoltea. Tretman se radi jednokratno, a odmah nakon aplikacije vidjet ćete hidrataciju  i blistavost svoje kože.

 

Je li tretman bolan?

Aplikacija NCTF 135 HA mezoterapijskog koktela izvodi se pomoću Nanosoft iglica koje su u potpunosti bezbolne. Nanosoft iglice čak su tri puta manje od injekcijske igle, ne stvaraju hematome i daju 46%  jaču sintezu kolagena u području oko očiju, vrata i dekoltea.

koža lica

Zahvaljujući Nanosoft iglicama, prije samog tretmana nije potrebno nanošenje anestetske kreme, a cijeli postupak je brz, bezbolan i siguran.

 

Koliko se često mora ponavljati tretman?

Za održavanje postignutih rezultata preporuča se tretman mezoterapijskim koktelom raditi svakih 6 mjeseci. Dermatolozi u Poliklinici Bagatin detaljno će vam objasniti aplikaciju i odgovoriti na sva vaša pitanja prije samog tretmana.

 

Vratite sjaj, hidrataciju i čvrstoću kože te isprobajte moć NCTF 135 HA mezoterapijskog koktela. Naručite se na 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".