×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Uklanjanje celulita uz Med Contour

UŠTEDITE VIŠE OD 300 € POPUSTA

NA PAKET 'SPAS U ZADNJI ČAS'

Med Contour jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela.

Nakon samo 45 minuta tretmana Med Contourom, rezultati su vidljivi.

Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo.

Opis zahvata

Med Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog Med2Contour tretmana, koji zahvaljujući ultrazvuku, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela.

Naša Poliklinika jedna je od prvih u svijetu koja je u svoju ponudu uvela najnoviju generaciju ovog tretmana. 

Inovativni Med Contour posjeduje 4 aplikatora:

 • Body shape - za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita 
 • Body shape & tight - za zatezanje i učvršćivanje kože
 • Za limfnu drenažu 
 • Face lifting - poseban aplikator za tretiranje kože lica 

Patentirani Med Contour aplikator posjeduje 2 ultrazvučne glave.

Novi aplikator “Body shape” odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina.

Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

 

Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran što mogu potvrditi brojna iskustva klijentica i klijenata.

Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela.

Za vidljive rezultate potrebno je napraviti 6 tretmana. 

Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak nakon 6 tretmana, iza kojeg osobe bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. 

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na ukupnom području tijela.

I ono najvažnije, rezultati dobiveni s Med Contour tretmanom su dugotrajni ako se dalje nastavite brinuti o svojoj prehrani i tijelu. 

Fotografije prikazuju stvarno stanje promjene prije i nakon izvođenja predmetnog zahvata. Rezultati svakog zahvata su individualni te se razlikuju od osobe do osobe, a slijedom čega Poliklinika Bagatin ne može jamčiti jednake rezultate kod svakog pojedinog klijenta.

 

Prednosti tretmana Med Contour:

 • Siguran, djelotvoran, ugodan
 • Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
 • Gubitak obujma mjeri se u centimetrima 
 • Potpuno siguran - odobren od strane FDA
 • Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima
uklanjanje celulita

Kako djeluje tretman Med Contour?

S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita na rukama, celulita na nogama, tzv. jahačkih hlačica i masnih nakupina, Med Contour Multipower pravi je izbor za rješavanje ovih problema.

Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnovno i nužno da se ukloni celulit na nogama ili celulit na rukama.

Za vrijeme tretmana na tkivo i masne stanice se djeluje s dvije ultrazvučne glave. 

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride.

Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela, a limfna drenaža također olakšava proces eliminacije.

  

ISKUSTVO KLIJENATA

F.V.
Med Contour
Gospodična Anamarija (kozmetologica) izrazito ljubazna, draga i komunikativna.

Kandidati

Tretman Med Contour razvijen je kako bi pomogao umjereno pretilim muškarcima i ženama koji žude za boljom tjelesnom formom, bez celulita na kritičnim područjima poput, prema dosadašnjim iskustvima, najučestalijeg celulita na nogama.

Tretman nije zamjena redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

Priprema

Na svakom prvom tretmanu u Poliklinici Bagatin detaljno se pregledava kritično područje, fotografira i mjeri, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak.

Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. 

Broj tretmana varira od osobe do osobe te uvelike ovisi o trenutnom stanju i željenim rezultatima.

Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana.

Općenito preporučujemo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma tvrdoglava područja masnih nakupina i celulita potrebno je i do dvanaest tretmana.

Svakog klijenta u Poliklinici Bagatin  detaljno upućujemo u tijek zahvata i savjetujemo kako načinom prehrane, tjelovježbom te unosom tekućine može dodatno pripomoći u bržem postizanju još boljih rezultata.

Tijek zahvata

Tretman Med Contour započinje otvaranjem limfnih čvorova.

Nakon što smo potaknuli rad limfnog sustava, krećemo u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora.

Lokalno djelujemo na masne stanice te tako ne oštećujemo okolno tkivo, a u dubini stvaramo sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu.

Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.

Zbog ovih jedinstvenih kombinacija tretman Med Contour Multipower osim što je ugodan i efikasan, je svakako i siguran.

Med Contour tretman

Oporavak

Nakon tretmana, povratak svakodnevnoj rutini je trenutačan.

Period oporavka nije potreban. Ne osjećate bol niti nelagodu.

Uz dosta sna i vježbanja, prehrana je vrlo bitna stoga obratite pažnju na sljedeće: važno je da tri dana u prehrani izbjegavate sve kratkolančane ugljikohidrate.

Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu.

Mjere opreza

Tretman se ne preporučuje osobama s bolesnom jetrom kao i svima onima koji imaju neka kožna oboljenja.

Također se ne preporuča ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

Cijena

U suradnji s bankama Poliklinika Bagatin osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. 

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Naručite se na BESPLATNE konzultacije i osjetite na svojoj koži blagodati Med Contour Multipower tretmana

Naručite se već danas telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Najčešća pitanja

Med Contour tretmani su neinvazivni te smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i/ili anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini veoma sigurnim. To je vrlo primamljivo ljudima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga bez operacije. Dodatak svemu je činjenica da se u svoju svakodnevnicu možete vratiti bez potrebe za oporavkom nakon tretmana!

Ova je metoda isključivo namijenjena osobama koje nemaju veliku prekomjernu težinu i žele ukloniti samo lokalne nakupine masnih stanica, popraviti tonus vezivnog tkiva ili ukloniti celulit.

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit. 

Prosječan tretman traje oko 60 minuta. Preporuča se samo jedan tretman tjedno, a kako bi se ubrzali rezultati, jako je preporučljiva limfna drenaža između tretmana. Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je i do 12 tretmana.

Tretmani se provode svakih 7-10 dana, i to barem 6 puta kako bi se postigao mjerljiv učinak. Ovisno o veličini masnih nakupina, ciklus se može i ponoviti.

Neinvazivna metoda znači da nema posjekotina, nema rezova, nema rane koja treba zacijeliti, odnosno nema operacije. Neinvazivni tretmani obično nemaju vrijeme oporavka ili je ono jako kratko uz minimum nuspojava. Rezultati koji se postižu neinvazivnim tehnikama ne mogu se mjeriti s rezultatima koji se postižu manjim i većim kirurškim zahvatima.

Ukoliko se slijedi procedura sa svojim svakodnevnim aktivnostima možete nastaviti odmah. Vaša koža može biti blago roza i topla nakon postupka zbog povećane cirkulacije krvi u tom području. To bi trebalo nestati unutar nekoliko sati nakon tretmana.

Vježbanje je nužno i potrebno, fizička aktivnost barem 30 minuta dnevno. Dovoljan je brzi hod i li trčanje. Što veća fizička aktivnost to su osigurani bolji rezultati.

Dugotrajnost postignutih rezultata ovise o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.

Osobama s kroničnim bolestima jetre i bubrega ovaj tretman kao ni svi ostali se ne preporučuju! 

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".