×

Black Friday smo produžili do 28.11.!

Saznajte više

Održana Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Vistabela 12. studeni 2014.

Novosti

Održana Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Vistabela

Posjet najpoznatije dermatologice iz jugoistočne Europe 

Krajem prošlog tjedna naša Poliklinika ugostila je jednu od najuspješnijih dermatologica u jugoistočnoj Europi, kao i najpoznatiju dermatologicu za aplikaciju dermalnih filera i Vistabela u Bugarskoj, dr. Radinu Denkovu. Ova iznimna doktorica trener je za tvrtku Allergan, baš kao i naš doktor Tomica Bagatin u Hrvatskoj, koji je u ova dva dana također održao predavanja te prezentirao svoje slučajeve iz prakse. Tvrtka Allergan poznati je proizvođač Vistabel i Juvéderm dermalnih filera, a ističe je činjenica da je među prvima počela razvoj estetsko - medicinskih tretmana još prije više od 35 godina. Svoje slučajeve na radionici prezentirala je i prim. Sanja Gregurić, također Allerganov trener, a tema ove dvodnevne radionice je bila: pomlađivanje periorbitalne regije (regije oko očiju).

Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa
Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa

S obzirom na to da je naša Poliklinika sada službeno proglašena Allergan Medical institutom, ova velika radionica, održana je u prostorijama naše Poliklinike u Green Gold Toweru. Ovo je najveće Allerganovo događanje u ovoj godini i bila nam je iznimna čast što smo izabrani za domaćina. 

Na radionicu su stigli renomirani doktori iz Hrvatske i regije, a izdvojit ćemo dr. Ivanu Nolu iz Poliklinike Nola, prim. Sanju Gregurić iz Ordinacije Gregurić, dr. Jasenku Čandrlić iz Poliklinike Lege Artis, dr. Larisu Stojanović iz Slovenije, dr. Jelenu Jakić iz Poliklinike Provena, dr. Mirka Ivkića iz UniMedic Centra te naše doktore medicine Dinka i Tomicu Bagatina, Josipa Lovrića i doktorice dermatologije Jolandu Kanižaj Rajković i Snježanu Kramarić.

Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa
Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa
Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa

2014. - „Godina oka“

Godinu 2014. tvrtka Allergan prozvala je „godinom oka“ jer je u njoj predstavila nove, jedinstvene upute za tretiranje za periorbitalnog područje. Stvorena za pomlađivanje čitavog područja, sigurna, učinkovita i temeljena na znanstveno dokazanim tehnologijama, ova kombinacija pristupa s Vistabelom i tretmanima dermalnim filerima, razvijena je uz savjetovanje s vodećim zdravstvenim estetskim kirurzima diljem Europe. Donosi holistički, individualizirani i postepeni pristup revitalizaciji najosjetljivijih, najizraženijih i najvažnijih dijelova lica.

Zašto ovakav pristup?

Postoji jasna potražnja za pomlađivanjem oko očiju. U nedavnoj anketi koju je provela tvrtka Allergan, linije poznate kao "vranine noge" našle su se na mjestu najpoželjnijeg područja za tretman lica, dok su se vrećice ispod očiju i linije mrštenja našle odmah iza, u top šest područja koja ljude najviše zabrinjavaju starenjem.

Allergan radionica za aplikaciju dermalnih filera i Botoxa

Obzirom na tanku kožu, složenu anatomiju i zamršene živčane strukture, periokularno područje može biti prilično osjetljivo za bilo koje tretmane. Kao dio treninga u sklopu novog pravilnika, Allergan uz pomoć svojih renomiranih doktora – trenera nastoji  liječnicima pokazati siguran i učinkovit način pomlađivanja ovog osjetljivog područja. To uključuje stručno upoznavanje s periorbitalnom anatomijom, procjenu klijenata, ukazivanje na načine kako izbjeći komplikacije te Vistabel tretman i Juvéderm Vycross kolekcijom dermalnih filera koja uključuju tri različita filera, od kojih svaki ima svoju namjenu – Volift, Volbella i Voluma.

Juvéderm Volift dermalni fileri idealni su za srednje duboke i duboke bore na području lica, kao i za povećanje usana, dok su Juvéderm Volbella fileri najbolji za osjetljivo područje oko očiju, za horizontalne bore na čelu, kao i za vertikalne bore iznad gornje usne. Juvéderm Voluma fileri koriste se za podizanje lica na jagodicama, kao i za oblikovanje cijele donje trećine lica i oblikovanje donje čeljusti.

Ako vas zanima više informacija o ovim edukacijama ili nam se sljedeći put želite pridružiti, obratite nam se mailom na info@bagatain.hr. Ove edukacije održavaju se samo za doktore medicine ili stomatologije. Ako vas zanima tretman i želite se naručiti slobodno nam se javite telefonski na 01/46 10 225, mailom ili putem naše web aplikacije Naruči se. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.