×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Juvederm dermalni fileri

Kako starimo postajemo sve iskusniji i samopouzdaniji, no pritom možemo izgubiti samo jednu stvar: mladolik izgled naše kože. Tada ono što vidite izvana ne odgovara poletnoj osobi kakvom se osjećate iznutra. Juvederm je lepeza dermalnih filera za lice koji nježno ublažavaju znakove starenja ili suptilno poboljšavaju ono što vam je priroda dala. Juvederm lepeza ima formulacije za svako područje lica i nakon što se savjetuje s doktorom Bagatinom, Juvederm može optimalno naglasiti vaše najbolje crte lica i pružiti vam prirodan izgled.

Juvederm su blagi, obnavljajući ubrizgavajući dermalni fileri koji se mogu koristiti za razne potrebe, no posebno za ispunjavanje linija i nabora. Također se može rabiti za obnovu punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana.

Juvederm je proizveo Allergan, kompanija koja brine o zdravlju i koja je među prvima počela razvoj estetsko - medicinskih tretmana još prije više od 35 godina. Njihova lepeza Juvederm dermalnih filera proizvedena je korištenjem napredne tehnologije. Ti tretmani imaju dobar sigurnosni profil i pružaju prirodan izgled i dugotrajne rezultate. Allergan je također proizveo i Vistabel. 

Juvederm

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm dermalnim filerima su brzi, jednostavni, ugodni i nekirurški. Tretmanom se obnavljaju i poboljšavaju karakteristike lice na način da se bezbolne injekcije postave na strateška mjesta ispod kože. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedinstveni sastav Juvederm dermalnih filera uključuje hijaluronsku kiselinu, prirodni šećer koji se nalazi u ljudskom tijelu. U kombinaciji s vodom, u vašoj koži, trenutačno izglađuje linije i bore, poboljšava izgled usana te obnavlja izgubljeni obujam obraza i vilice. Također, fileri za lice s hijaluronskom kiselinom mogu prirodno stimulirati stvaranje kolagena u koži.

Juvederm dermalni filer sastoji se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u tijelu te zadržava vodu pod kožom kako bi izgladila linije, vratila izgubljenu punoću i održavala kožu hidratiziranom. Poput spužve, primarna joj je funkcija da veže i apsorbira vodu što daje punoću licu. Naime, hijaluronska kiselina može apsorbirati tekućinu u 1.000 puta većem obujmu od vlastitog te tako djeluje kao odlična „spužva“ ispod vaše kože. Hijaluronska kiselina može se smatrati unutarnjim ovlaživačem tijela. Kako koža stari i što je izloženija onečišćenju iz okoliša te ultraljubičastim zrakama, tako i stanice gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline. Radi toga koža počinje gubiti punoću, što često dovodi do stvaranja bora i nabora na licu.

Juvederm

Juvederm dermalnim filerima se pomlađivanje lica postiže nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme, izglađivanjem linija, obnovom izgubljene punoće lica te održavanjem kože hidratiziranom. Najbolje od svega, rezultati su trenutačni, izgled prirodan te može trajati do 18 mjeseci, bez potrebnog vremena oporavka.

Kako se koriste dermalni fileri?
Pomlađivanje kože Juvederm dermalnim filerima je brzo i jednostavno. Ovim postupkom trenutačno ćete izgledati i osjećati se osvježeno. Tretman izvodi doktor Bagatin na način da injekcijom ubrizga filer na strateška mjesta kako bi poboljšao individualni izgled lica.

Tretman dermalnim filerima

Vaše lice će dobiti na punoći i obliku, a pritom će zadržati prirodan, simetričan i uravnotežen izgled. Bilo da ste zainteresirani za poboljšanje izgleda lica ili pak osvježavanje i pomlađivanje izgleda, Juvederm fileri se mogu koristiti za:

 • Ublažavanje linija osmijeha
 • Obnavljanje izgubljene punoće u obrazima
 • Naglašavanje usana
 • Oblikovanje linije vilice

Tretman je ugodan zahvaljujući patentiranom sastavu Juvederma XC (extra comfort) koji uključuje lidokain – lokalni anestetik. Nakon tretmana smanjit će se naglašenost linija vašeg lica, usne će vam biti punije i oblikovanije, a obrazi puniji. Izgledat ćete prirodno osvježeni tako da će svi primjetiti, no nitko neće znati kako!

Prednosti
Ovaj jednostavan tretman može se koristiti u više različitih svrha, ovisno o tome što želite postići. Može poslužiti kao filer za bore, smanjujući vidljivost bora i nabora. Može se koristiti i za obnavljanje punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana i obraza.

Osvježenje i pomlađivanje
Juvederm trenutačno osvježava i pomlađuje vaš izgled na način da izglađuje neželjene linije, obnavlja prirodan oblik lica te nadomješta izgubljenu punoću obraza. Juvederm dermalni fileri se ubrizgavaju ispod bora i brazdi kako bi ispunio ili popunilo ulegnuće. Linije koje su najpogodnije za tretman Juvedermom su tzv. statičke linije koje su vidljive kad se lice ne miče (poput linija osmijeha). Najčešće se tretiraju područja linija osmijeha ili nazolabijalne brazde, linija usta ili marionetske linije, pušačkih linija ili vertikalne usne linije te obraza i brade.

Juvederm dermalni fileri

Poboljšanje
Injekcije Juvederma se mogu koristiti i kao fileri za lice kojima se poboljšavaju određene karakteristike vašeg lica poput usana i obraza. Neprimjetnim i strateškim ubrizgavanjem, Juvederm hijaluronski fileri oblikuju usne i obraze te istovremeno održavaju vaš izgled prirodnim, simetričnim i uravnoteženim.

Paleta Juvederm proizvoda u Poliklinici Bagatin:
U Poliklinici Bagatin koristimo raznovrsne Juvederm proizvode za razne potrebe, od povećanja usana pa do vraćanja volumena u obrazima i na bradi.

 • Juvederm Voluma dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Voluma dermalni fileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati Voluma dermalnih filera traju i do 18 mjeseci.
 • Juvederm Volbella dermalni fileri najviše odgovaraju osjetljivim područjima poput usana, području oko usana i osjetljivom području oko očiju. Sama struktura ovog filera je toliko mekana i kada ga aplicira stručnjak, on može pružiti prekrasan, prirodan izgled lica i prirodnu punoću i svježinu vaših usnica. Rezultati traju do 12 mjeseci.
 • Juvederm Volift dermalni fileri namijenjeni su popunjavanju dubokih, do srednje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore, pušačke bore i bore koje nastaju od rubova usnica prema bradi (perioralne bore). Također, ovaj dermalni filer pokazao se i kao izvrstan filer za povećanje usana jer im može vratiti izgubljeni ili pružiti novi volumen. Rezultati s Volift dermalnim filerima traju do 15 mjeseci.
 • Juvederm Ultra 2  dermalni fileri namijenjeni su za suptilne korekcije srednje dubokih bora na licu. Jedini dolaze u količini od 0,55ml, a njihovo trajanje je od 9 do 12 mjeseci. Također se može koristiti i za oblikovanje kontura usnica.
 • Juvederm Ultra 3 dermalni fileri imaju širu mogućnost primjene, a mogu se koristiti za smanjenje srednje dobokih do dubokih bora te za vraćanje volumena na licu. Idealan je za nazolabijalne bore, a može se koristiti i za oblikovanje usnica, kao i za povećanje njihovog volumena. Rezultati traju od 9 do 12 mjeseci.
 • Juvederm Ultra 4 dermalni fileri sastavljeni su od iznimno čvrsto i križno povezane formulacije za popunjavanjei ispravljanje dubljih nabora i bora, uključujući poboljšavanje punoće obraza i brade. Rezultati traju od 9 do 12 mjeseci.

Na tretmanu kod stručnjaka
Kada izaberete Polikliniku Bagatin za Vycross Juvederm asortiman dermalnih filera, dobijete puno više od premium proizvoda. Zahvaljujući golemom iskustvu i rezultatima u estetici lica, naš maksilofacijalni kirurg dr. med. Tomica Bagatin ove je godine postao licencirani trener i edukator tvrtke Allergan za tretmane dermalnim filerima Juvederm. To izvanredno usavršavanje i impresivna priznanja svrstavaju dr. Bagatina među najuspješnije maksilofacijalne kirurge u državi.

Želite li saznati koji od tri navedena dermalna filera Vycross tehnologije je idealan za vas i koji je najprimjereniji vašoj dobi i stanju kože, naručite se na konzultacije s našim doktorima telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".