• Početna
  • Anti-Age
  • Kako smo pomladili našu pacijenticu s Volite dermalnim filerom

Kako smo pomladili našu pacijenticu s Volite dermalnim filerom


Pomoću dermalnih filera našoj smo klijentici pomladili kožu lica, vrata i dekoltea za nekoliko godina! Kako smo izbrisali neželjene tragove starenja, poboljšali teksturu i pospješili dubinsku hidrataciju kože u samo jednom posjetu našoj Poliklinici – pročitajte u nastavku.

Dehidrirana koža, manjak elastičnosti i zategnutosti te izraženiji znakovi starenja na području lica, vrata i dekoltea najčešće su promjene koje naše klijentice uočavaju u četrdesetim godinama života. Ubrzan stil života, stres i izlaganje suncu najčešći su krivci za neželjene tragove starenja na koži.

Srećom, danas za povećanje kvalitete kože nije potreban odlazak na operaciju i dugotrajan oporavak. Odmoran i svjež izgled moguće je ostvariti pomoću vrhunskog Juvederm Volite dermalnog filera i to u samo jednom dolasku.

Upravo s ovim preparatom našoj sam klijentici Jeleni vratio elastičnost i sjaj kako na područje lica, tako i na regije vrata i dekoltea koje su jednako bile zahvaćene procesom starenja.

Idealno rješenje

Nakon dugotrajnih izlaganja suncu, ali i prolaskom godina, Jelena je primijetila kako koža ubrzano gubi svoju elastičnost. Njezino lice žudilo je za vlažnošću koje kreme više nikako nisu uspijevale nadoknaditi.

Nakon konzultacija i detaljnog uvida u stanje njezine kože, odlučio sam se za Volite dermalni filer kao idealno rješenje za vrlo dehidriranu i umornu kože bez sjaja kojoj je potrebna revitalizacija.

Riječ je o inovativnom injekcijskom preparatu oblikovanom tako da uz samo jedan tretman poboljša kvalitetu kože u trajanju do čak devet mjeseci. Osim što njegova svojstva pospješuju hidrataciju i teksturu kože, također poboljšavaju i njezinu glatkoću.

Tretirana područja

Kako bih osvježio Jelenino lice i povratio joj željeni sjaj, odlučio sam se za aplikaciju ukupno 4 mililitra Juvederm Volite dermalnog filera koje sam rasporedio na područje lica, vrata i dekoltea. Kako? Naime, vodeći se Jeleninom velikom željom za brisanjem umornog izgleda lica za tu sam regiju koristio 2 mililitra preparata zbog izraženijih znakova starenja oko očiju, usana te isušenosti kože na obrazima.

Također, na područje vrata i dekoltea rasporedio sam preostala 2 mililitra proizvoda kako bi se, uz osvježeno lice, postigla i što bolja cjelokupna slika i dojam mladolikosti.

Pomlađena, ujednačena i blistava koža

Nakon aplikacije Volite dermalnog filera, lice je odmah poprimilo zdraviji, puniji i svježiji izgled. Osim toga, znakovi starenja na licu, vratu i dekolteu vidno su smanjeni. Minimalnom količinom preparata, osim vidljivih promjena, potaknuti su procesi i pod kožom koji će usporiti nastanak novih znakova starenja.

Za Jelenin dubinski hidratiziran i svjež izgled koristio sam Volite hijaluronske dermalne filere koje još nazivamo i skin boosterom. Volite svojom posebnom tehnologijom prvenstveno djeluje na   umrežavanje hijaluronske kiseline koja će nastaviti s poboljšanjem kvalitete kože još dugo nakon apliciranja.

Za dubinski hidratiziran i svjež izgled po regijama iskorištena su tek 4 mililitara Volite skin boostera, a oduševljenje klijentice rezultatom samo je potvrda da za fenomenalne rezultate nije uvijek potreban odlazak pod nož.

Važno je napomenuti da nije svako lice jednako i da je naš pristup svakoj klijentici ili klijentu individualan, a sjajni rezultati su ono što definitivno možete očekivati u našoj Poliklinici!

Za sva dodatna pitanja o ovom vrhunskom preparatu obratite se našem call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr te rezervirajte svoj termin!

Dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici „Merkur“, a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici „Dubrava“. U Poliklinici Bagatin radi od njenog otvaranja 2002. godine. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Član je i međunarodnih udruženja – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS) te svake godine aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima.

Meni