×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Edukacija o novitetima među laserskim tretmanima i liječenjima 12. ožujak 2014.

Novosti

Edukacija o novitetima među laserskim tretmanima i liječenjima

Dr.med. Snježana Kramarić na Asclepion edukaciji

Asclepion edukacija

Naša dermatologinja, doktorica Snježana Kramarić, krajem prošlog mjeseca sudjelovala je na edukaciji tvrtke Asclepion o primjeni lasera koja se održala u njemačkom gradu Jena. 

Polaznici edukacije su bili dermatolozi iz cijelog svijeta - gđa dr. Valeria Minchenko iz Ukrajine, gđa.dr. Eleni Koullapi, kao i dr. George Koullapi s Cipra te nekoliko predstavnika tvrtke Asclepion. Predavači su bili dr.sc. Gabi Zimmerman, Senior Product Manager  i dr. Andre Steps, Clinical Educator iz Jene te gospodin Igor Dernovšek, Area Sales Manager tvrtke Asclepion.

Asclepion edukacija

Predavanja su započela razmatranjem fizikalnih i bioloških djelovanja laserske zrake na tkivo, a nastavila su se iscrpnim predstavljanjem diodnog lasera MeDioStar NeXT, čije tretmane nudimo i u Poliklinici Bagatin.

Nakon uvodnog teoretskog dijela odrađeni su tretmani na nekoliko osoba koji su željeli ukloniti neželjene dlačice na različitim dijelovima tijela, od lica do leđa, te su predstavljene najuspješnije tehnike primjene tog lasera u laserskoj epilaciji. Osobita pozornost obraćena je na smanjenje nelagode pri tretmanu uz istu učinkovitost laserske epilacije.

Na ovoj poučnom seminaru predstavljeni su i drugi laseri tvrtke Asclepion, primjerice Q switch rubby laseri te se na nekoliko osoba pokazalo kako se tretiraju neželjene tetovaže, ali i lentiginozne promjene na šakama. Uz to predstavljeni su i Nd:Yag laseri, ali i frakcijski Er:Yag laser kojim je pokazana metoda laserskog pomlađivanja lica, a  koja se  često koristi u kombinaciji s drugim metodama za postizanje izvrsnog terapijskog učinka.

Asclepion edukacija

Također na seminaru je bilo i nekoliko osoba kojima su tretirane vaskularne lezije i to novitetom tvtke Asclepion, HOPSL laserom 577 nm QuadroStarPRO kojemu je osnovna namjena liječenje vaskularnih lezija, od difuznog crvenila lica do vidljivih teleangiektazija lica. Ovaj jedinstveni laserski tretman također možete pronaći u našoj Poliklinici.  

Asclepion edukacija

Dr. Kramarić po završetku seminara nam je rekla: „Edukacija je bila izuzetno profesionalno organizirana i sve pokazano na edukaciji biti će od velike koristi u svakodnevnom radu. Druženje i profesionalna interakcija s ljudima iz različitih dijelova svijeta bila je jedna od važnih kvaliteta ovog sastanka u Jeni.“

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za laserske tretmane u našoj Poliklinici ili se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".