×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zadnjih 5 kongresa i seminara dr. Dinka i Tomice Bagatina 27. studeni 2013.

Novosti

Zadnjih 5 kongresa i seminara dr. Dinka i Tomice Bagatina

126.764 kilometra, 9 zemalja i 3 kontinenta prijeđenih u svrhu edukacije

Doktor Dinko Bagatin je naš cijenjeni opći i plastični kirurg koji svojim radom omogućava klijentima naše Poliklinike da postignu zadovoljstvo svojim izgledom, a time i bolji život. U svrhu edukacije je prošao 73.768 kilometara, a ovdje Vam donosimo kratki pregled seminara i kongresa koje je posjetio. 

„17th IPRAS World Congress“ je 17. svjetski kongres održan 2013.u Santiagu, glavnom gradu Čilea. IPRAS je međunarodna konfederacija koja za cilj ima podizanje svijesti o najnovijim postignućima u području plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. S 3000 stručnjaka, i preko 350 vrhunskih govornika iz 95 zemalja jedna je od najcjenjenijih konferencija iz ovog polja medicine.

ezembed

„Challenging Complications in Plastic Surgery: Successful Management Strategies” je simpozij održan 2012. u Washington D.C, SAD-u. Dvodnevni simpozij se bavi najvećim komplikacija koje se pojavljuju u plastičnoj kirurgiji te pruža uvid u najbolje medicinske slučajeve koji rješavaju komplikacije u kirurškim zahvatima.

IMCAS Paris 14th Annual Congress“ se održao u Parizu u Francuskoj. Kongres je posvećen plastičnim kirurzima i dermatolozima. Teme kongresa su bile usmjerene tome da se premosti praznina između znanja iz plastične i rekonstruktivne kirurgije na jednoj strani i dermatologije posvećene starenju kože na drugoj strani, i tako stvori sinergija između ta dva područja.

„5th Annual Oculoplastic Symposium“ je simpozij održan u Atlanti, SAD. Fokus simpozija je postizanje prirodnih rezultata kod operacije podizanja očnih kapaka. Vodeći kirurg dr. Jelks je s 200 gostujućih kirurga razgovarao o modernih tehnikama i dostignućima oblikovanja očnih kapaka.

„28th Annual Atlanta Breast Surgery Symposium“ je godišnji simpozij održan 2012. u Atlanti, SAD-u. Simpozij je objedinio najnovija medicinska dostignuća u operacijama podizanja grudi i povećanja grudi te operaciji smanjivanja grudi.

Doktor Tomica Bagatin je naš renomirani maksilofacijalni kirurg koji svojim radom pridonosi da naši klijenti riješe probleme koji im otežavaju život i postignu željeni izgled, a time i vode sretniji i ispunjeniji život. Doktor Tomica Bagatin je prešao 52.996 kilometara i iako u prijeđenim kilometrima nešto zaostaje za bratom Dinkom, u broju posjećenih seminara i konferencija ni najmanje ne zaostaje. U nastavku možete više pročitati o zadnjih 5 seminara i kongresa na kojima je sudjelovao.

Na konferenciji u Minhenu u listopadu 2013. održan je "Medical Beauty" gdje je naš doktor Tomica Bagatin predstavio našu jedinstvenu R² Anti-Age uslugu koja kombinira Restylane dermalne filere i Reviderm tretmane lica. Tretman je minimalno invazivan ali pruža dugotrajan Anti-age efekt koji briše godine i usporava znakove starenja a vraća koži vlagu, elastičnost i glatkoću.

ezembed

Simpozij "The Cutting Edge 2012 - Advanced sculpting of the nose" održao se 2012. u New Yorku, SAD-u. Tema ovog međunarodnog simpozija je korekcija nosa. Na simpoziju su najvećim brojem sudjelovali predavači iz Sjedinjenih Američkih Država. Također su sudjelovali i vodeći predavači iz Italije, Njemačke, Turske i  Brazila. Na predavanjima su se dotakle sve teme u vezi korekcije nosa, od minimalno invazivnih i nekirurških korekcija, preko usavršavanja balansiranog estetskog izgleda, naprednog oblikovanja vrška i kontrole oblika, projekcije i dužine nosa kod primarnih korekcija, do problema kod sekundarnih korekcije nosa kao i problema funkcija nosa.

ezembed

Dr. Tomica Bagatin je prisustvovao tečaju "Portland Rhinoplasty Course 2012". Tijekom tečaja su se dotaknule osnovne i napredne tehnike i najnovijih dostignuća u suvremenoj korekciji nosa. Brojna predavanja i prikazi slučajeva iz iskustva predavača kao i izravna komunikacija sudionika tečaja s predavačkim kadrom je pridonijela izvrsnosti ovog tečaja.

The Dallas Rhinoplasty Symposium  je vodeći svjetski simpozij  za rihoplastiku (korekciju nosa), koji 2012. po 29-ti put održavao u Dallas, SAD-u. Sudionici simpozija su mogli naučiti kako analizirati nos, dijagnosticirati uobičajene i rijetke probleme koji se javljaju pri rinoplastici, te kako razviti individualizirani operativni plan za različite deformitete nosa. 

19th International Course in Modern Rhinoplasty techniques je održan u Amsterdamu, Nizozemska. Svrha tečaja je trajna medicinska edukacija medicinskih stručnjaka u vezi svih aspekata zahtjevnog postupka rinplastike.

Za više informacija o našim doktorima i ostalom osoblju možete saznati ovdje

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".