×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Edukacija o najsuvremenijim laserima u našoj Poliklinici 11. rujan 2014.

Novosti

Edukacija o najsuvremenijim laserima u našoj Poliklinici

Predstavljanje lasera njemačke tvrtke Asclepion Laser Technologies

Edukacija o laserskim tretmanima

U našoj Poliklinici, koja je postala referentni centar za tvrtku Asclepion Laser Technologies, održana je edukacija za najsuvremenije i najmodernije lasere na tržištu. U sklopu edukacije koja je trajala dva dana održane su razne prezentacije na temu laserske tehnologije kao i predstavljanje nasljednika najprodavanijeg Erbium lasera na svijetu – MCL31 Dermablate.

Prije više od godinu dana naša Poliklinika otvorila je vrata svog laser centra u sklopu kojeg je počela nuditi razne laserske tretmane za lice i tijelo. Zbog jedinstvenih specifikacija i izvanrednih performansi odlučili smo se za lasere njemačke tvrtke Asclepion Laser Technologies koja je lider na tržištu medicinskih lasera već više od 25 godina (od 1986.) zahvaljujući kontinuiranom razvoju novih tehnologija. Danas, više od 60 zemalja diljem svijeta vjeruju tehnologiji ove renomirane tvrtke i njihovoj dokazanoj stručnosti.

Edukacija o laserskim tretmanima
Edukacija o laserskim tretmanima

Široka paleta suvremenih laserskih tretmana

U našoj ponudi mogu se pronaći najsuvremeniji laseri koji rješavaju gotovo sve problematike kože, a možemo izdvojiti: diodni laser MeDioStar NeXT za dugotrajno uklanjanje dlačica, za uklanjanje vena i kapilara i za lasersko pomlađivanje kože. Također u ponudi imamo i žuti laser QuadroStarPRO za uklanjanje kapilara, crvenila kože i pigmentnih promjena te Zerona hladni laser za neinvazivno oblikovanje tijela. 

Od sada u ponudi Poliklinike Bagatin i Erbium YAG laser - MCL31 Dermablate

U sklopu nove ponude laserskih tretmana od sada u našu Polikliniku možete doći i na lasersko uklanjanje madeža, ksantilazmi, milija, bradavica i ostalih dermalnih lezija. Također, u ponudi se mogu naći i Anti Age tretmani poput laserskog Skin Resurfacinga i frakcijskog tretmana pomlađivanja. Među prvima na tržištu naša Poliklinika odlučila je svojim klijenticama ponuditi i lasersko intravaginalno pomlađivanje s kojim se postižu nevjerojatni rezultati kod oblikovanja vagine, a tretman je idealan za žene koje su rodile. Ovaj tretman daje izuzetne rezultate kod osoba s opuštenom i proširenom vaginom, a rezultati se odražavaju i u fizičkom, i psihičkom obliku, jer nakon tretmana žene i njihovi muževi mogu ponovno imati optimalne seksualne odnose na obostrano zadovoljstvo. MCL31 Dermablate laser tvrtke Asclepion najprodavaniji je Erbium laser na svijetu jer se može pohvaliti najmodernijim sustavom i izvrsnim rezultatima, a naša Poliklinika jedna je od prvih Poliklinika u regiji koja se može pohvaliti da u svojoj ponudi ima najnoviji model ovog lasera.

Polaznici edukacije

Na edukaciju o laserima u našoj Poliklinici došli su renomirani doktori, specijalisti s područja dermatologije te opće i plastične kirurgije, a možemo izdvojiti  dr. Ivanu Nolu iz Poliklinike Nola, doc. dr. sci Jurisic iz Rijeke, dr. Spela Slana iz Ljubljane, dr. Homolak iz Zagreba, dr. Maja Cekovic iz Poliklinike Dermangio i dr. Olga Kosor iz Splita. Također, naši veliki tim doktora još jednom je sudjelovao na edukaciji gdje su se upoznali i s novim Erbium YAG laserom.

Edukacija o laserskim tretmanima
Edukacija o laserskim tretmanima

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za laserske tretmane u našoj Poliklinici ili se želite odmah naručiti na tretman ili konzultacije slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".