×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Nova premium Anti-Age usluga u Poliklinici Bagatin 14. ožujak 2013.

Novosti

Nova premium Anti-Age usluga u Poliklinici Bagatin

Magična formula za usporavanje znakova starenja

Kako starimo, tako i naša koža prolazi kroz brojne promjene koje utječu na njen sastav, obujam i izgled. Naša koža postepeno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i vlakana elastina, kao i promjena u masnim jastučićima ispod naše kože do kojih dolazi s godinama. Većinu uništavanja stanica uzrokuje sunce, ali i faktori životnog stila poput pušenja i ostalih loših navika. Starenje je najuočljivije na licu i vratu, na kojima osobni i okolišni čimbenici mogu ubrzati te promjene dajući stariji izgled zbog boranja i atrofije kože.

U Poliklinici Bagatin doktori su u suradnji sa specijalistima za njegu lica razvili novi, minimalno invazivni, ali dugotrajniji,  Anti-Age tretman koji briše godine i usporava znakove starenja.  Nova luksuzna usluga kombinira RESTYLANE dermalne filere i REVIDERM mikrodermoabraziju u kombinaciji s premium linijom dermokozmetike. Pokazalo se, naime, da nije dovoljno tek popuniti bore, već treba i revitalizirati cijelo lice. Glavna funkcija takvog procesa jest vratiti koži vlagu, elastičnost i glatkoću.

Cijeli tretman započet će konzultacijama s doktorom Tomicom Bagatinom, maksilofacijalnim kirurgom i REVIDERM specijalisticom koja će napraviti profesionalnu analizu kože lica. Zatim slijedi regeneracija lica uz dodir dermokozmetike REVIDERM koja započinje nježnim čišćenjem. Na to se nadovezuje enzimatski piling koji će započeti uklanjanje mrtvih stanica kože te omogućiti da tretman mikrodermoabrazije bude još učinkovitiji. Ova nova dimenzija pilinga potaknut će diobu novih stanica te omogućiti bolje prodiranje aktivnih sastojaka u ampulama i serumima koji se stavljaju odmah nakon tretmana mikrodermoabrazije. Mikrodermoabrazijom lica uklonit će se rožnati sloj kože i omogućiti rast novih, zdravih stanica te time povećati i sama funkcija kože.

Nakon mikrodermoabrazije lice se tretira ultrazvučnom terapijom koja će očistiti pore, otkloniti sloj odumrlih stanica i istovremeno pospješiti staničnu obnovu kisikom. Cijeli Anti-Age tretman lica završit će injiciranjem RESTYLANE dermalnih filera. Tretmani poput dermalnih filera namijenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraćaju mladenački izgled i svježina. Hijaluronski fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Hijaluronska kiselina ključna je molekula u procesu starenja kože. Odgovorna je za elastičnost i potpornu funkciju, odnosno viskoelastična svojstva kože.

Za kraj ovog luksuznog tretmana, osjećaj regeneracije i dubinsko pohranjivanje vlage pobrinut će se kolagenska maska iz REVIDERM Premium Skindesign 4D linije. Osim što njeguje, REVIDERM Premium Skindesign 4D linija regenerira i zaustavlja proces starenja kože. Cjelovit pristup njezi kože lica upotpuniti će i serumi koji će osigurati da se potrebna njega pruža i kod kuće. Postoji mogućnost biranja između dvije vrste seruma. Pre Infuse serum svojom viskokoncetriranom supstancom osigurava dugotrajnu vlažnost potkožja te uz pomoć posebne formule koja sprječava prodiranje šećera u stanicu onemogućuje propadanje stanica. Kako bi sve vrste kože dobile posebnu njegu, REVIDERM je razvio ideju i individualnog seruma. Nakon profesionalne analize kože lica, individualni serum može se, dodavanjem dragocjenih sastojaka, sastaviti prema potrebama kože svakog klijenta. Naša REVIDERM specijalistica složit će individualni serum prilagođen samo vašem tipu kože, koji će se potom izraditi u REVIDERM laboratoriju.

Spoj RESTYLANE dermalnih filera i REVIDERM mikrodermoabrazije uz korištenje vrhunskih preparata za njegu kože pruža:

  • Dubinsko čišćenje lica
  • Poticanje rasta novih stanica
  • Stimulaciju kolagenskih vlakana
  • Jače prodiranje preparata u kožu
  • Dugotrajnije rezultate
  • Svježu, sjajnu i baršunastu kožu
  • „Wow“ efekt odmah nakon tretmana

Starenje lica proces je koji traje cijeli život, a počinje već u 20-ima i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Ova nova Anti-Age usluga u Poliklinici Bagatin zaista pruža iznimne rezultate koji će uz kućnu njegu i svakodnevnu brigu o svojoj koži biti još dugotrajniji.

Nemojte dugo čekati i naručite se odmah za ovu posebnu limitiranu ponudu u Poliklinici Bagatin. Za više informacija nazovite nas na 01/4610 225, rezervirajte vaš termin online ili putem Emaila info@bagatin.hr. Recite STOP starenju!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".