×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Press Event predstavljanja našeg Dental centra 27. veljača 2015.

Novosti

Press Event predstavljanja našeg Dental centra

Druženje s medijima, prijateljima Poliklinike i našim dragim ambasadoricama

Na 10. katu Green Gold Towera u sklopu naše Poliklinike, iz koje se pruža prekrasan pogled na grad Zagreb, predstavili smo novi, najmoderniji Dental centar u kojem ćemo vam pružati vrhunske stomatološke usluge i u sklopu kojih ćemo se brinuti o zdravlju zubi i ljepoti vašeg osmijeha.

Na događanje su stigli predstavnici vodećih medija u Hrvatskoj te poznata lica i ambasadorice naše Poliklinike Ecija Ojdanić, Indira Vladić, Ana Begić Tahiri i Daniela Trbović, a koja je i vodila cijelo događanje. Uz renomirane kirurge dr. Dinka i Tomicu Bagatin, događanju je prisustvovao i počasni gost, ambasador Finske, gospodin Timo Rajakangas,  koji je rekao i nekoliko riječi o suradnji Poliklinike Bagatin i finske tvrtke Planmeca, svjetskom lideru u proizvodnji stomatološke opreme. Planmeca je specijalizirana za visokotehnološka rješenja u dentalnoj medicini i dijagnostici, a možemo s ponosom reći da je našu Polikliniku proglasila svojim referentnim centrom za cijelu Hrvatsku. 

Press Event predstavljanja našeg Dental centra
Press Event predstavljanja našeg Dental centra

Na ovom događanju predstavili smo i pojačanje naše doktorskog tima, doktora dentalne medicine Krešimira Doblanovića, specijalista oralne kirurgije i dentalne implantologije te vrhunskog stručnjaka za implantologiju s dugogodišnjim iskustvom u oralnoj kirurgiji, a koji u svom radu posebnu pozornost posvećuje vraćanju zdravlja i funkcionalnosti zagriza raznim implanto-protetskim rješenjima. Također, predstavili smo i doktoricu dentalne medicine Mirnu Munitić, specijalisticu dentalne protetike s dugogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj dentalnoj medicini.

U sklopu stomatološkog odjela naše Poliklinike u ponudi se mogu naći usluge opće stomatologije te usluge iz područja oralne kirurgije i implantologije. Novoformirani, ali iskusni stomatološki tim naših stručnjaka od sada vam može podariti i ljepši osmijeh te zdrave zube, a sve to uz najkvalitetnije preparate i opremu s naglaskom na vašu sigurnost i dobrobit. 

Press Event predstavljanja našeg Dental centra

Druženje s našim prijateljima iz medija i ambasadoricama je bilo zanimljivo i zabavno. Doktorica Mirna Munitić održala je jako informativnu prezentaciju o ponudi stomatoloških usluga, a nakon su naši gosti pogledali kako izgledaju naše nove, najmodernije opremljene stomatološke ordinacije. 

Pripazili smo i na prostor te ga uredili u bojama stomatologije i ukrasili prekrasnim cvijećem, vazama i malim detaljima koji su omogućili ugodan i topli ambijent za naše goste. Uz neformalno druženje i finu zakusku završili smo događanje, a kako smo se proveli moći ćete uskoro pogledati u našoj galeriji.

Press Event predstavljanja našeg Dental centra
Press Event predstavljanja našeg Dental centra

Za više informacija o našoj ponudi stomatoloških usluga nazovite nas na 01/4610 225 ili nam se obratite mailom na info@bagatin.hr.  

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".