×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin 23. veljača 2015.

Novosti

Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin

Pružamo veliki raspon stomatoloških usluga i terapija za zdrav te zanosan osmijeh

Osmijeh je prva stvar što zamijetimo kod drugih ljudi i ne kaže se bez razloga da lijep osmijeh otvara sva vrata. U želji da Vama pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje, proširili smo ponudu svojih medicinskih i estetskih usluga na područje stomatologije. U sklopu novouređenog Dental centra u Poliklinici u Green Gold Toweru, pružat ćemo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga i brigu o zdravlju i ljepoti Vaših zubi i osmijeha. Stomatološka ponuda će uključivati sve usluge stomatologije s naglaskom na estetsku stomatologiju, protetiku, implantologiju i oralnu kirurgiju, kako bi osigurali potpuno zdravlje zubi i potpornih zubnih tkiva, te vratili odgovarajuću funkcionalnost zagriza. 

Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin
Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin

Prekrasan osmijeh uvijek ostavlja dojam na druge ljude, čini nas sigurnijima i punim samopouzdanja. S tim ciljem, poseban naglasak u radu naši doktori dentalne medicine posvećuju estetskoj stomatologiji koja predstavlja najuzbudljiviji aspekt moderne stomatologije ujedinjujući gotovo sva područja dentalne medicine, dovodeći Vaš osmijeh do savršenog sklada, kako estetski tako i funkcionalno. U razgovoru s našim klijentima definiramo njihove želje i ciljevi, a naš tim stručnjaka dentalne medicine raznim tehnikama vraćaju prvobitno oralno zdravlje, a kasnije dizajniraju Vaše idealne zube. Takav postupak podiže kvalitetu života, vraća samopouzdanje, te poboljšava i funkcionalnu stranu zubi kako bi se osoba osjećala bolje, samopouzdanije i izgledala estetski privlačnije. Dizajniranje osmijeha (Smile design) može uključivati ravnavanje zubi, korekciju odnosa zubi i potpornih zubnih struktura, korekciju oblika i veličine zubi, te promjene boje zubi vrhunskim porculanskim ljuskicama. A za one koje muče žuti zubi (promjenjena boja zubi), a žele zanosan osmijeh, te zdrave i blistavo bijele zube za predivan „Hollywoodski“ osmijeh preporučamo SMILITE izbjeljivanje zubi.

Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin
Novootvoreni Dental centar Poliklinike Bagatin

Sve od navedenih promjena je potrebno uskladiti s građom lica kako bi zubi djelovali prirodno i skladno za savršen osmijeh. U našoj Poliklinici na dizajnu i oralnoj rekonstrukciji Vašeg osmijeha radi tim stručnjaka dentalne medicine: specijalist oralne kirurgije i implantologije, specijalistica protetike kao i naš maksilofacijalni kirurg doktor Tomica Bagatin kako bi osigurali vrhunski estetski izgled zubi.  Takav postupak podiže kvalitetu života, vraća samopouzdanje, te poboljšava i funkcionalnu stranu zubi kako bi se osoba osjećala bolje i izgledala estetski privlačnije.

No brinemo se i za naše mlade klijente kako bi  osigurali brigu za njihove zube već od najranije dobi u sklopu našeg programa za dječju stomatologiju. Posebnu pozornost posvećujemo da se naši mali pacijenti osjećaju ugodno, te u suradnji s roditeljima razvijamo plan koji će osigurati da dijete stekne povjerenje u stomatologa kako bi prvi posjet ordinaciji bio što ugodniji i opušteniji za dijete, a kasnije terapija uspješnija. Više pogledajte u našoj galeriji.

Konzultacije su prvi korak prema oralnom zdravlju i lijepom osmijehu.  Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za oralno zdravlje ili se želite odmah naručiti slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr. Na tretman se možete naručiti i online

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.