×

BLACK FRIDAY se nastavlja

Saznajte više

Poliklinika Bagatin zlatni sponzor World Medical Tourism kongresa u Los Angelesu 18. rujan 2017.

Novosti

Poliklinika Bagatin zlatni sponzor World Medical Tourism kongresa u Los Angelesu

Nova prilika za promociju Hrvatske, grada Zagreba i Poliklinike Bagatin je pred vratima.

Početak listopada rezerviran je za 10. jubilarno izdanje kongresa World Medical Tourism & Global Healthcare Congress u Los Angelesu gdje ćemo se naći u ulozi velikog zlatnog sponzora! 

Web-novosti_PB_848x364px_547

Riječ je o najopsežnijoj međunarodnoj konferenciji o zdravstvu koja spaja sudionike iz cijelog svijeta te stavlja fokus na suradnju i unaprjeđenje same industrije. Organizator događaja je Medical Tourism Association, prva međunarodna neprofitna udruga za zdravstveni turizam i globalnu zdravstvenu industriju.

Okuplja vrhunske međunarodne bolnice, pružatelje zdravstvenih usluga, facilitatore, osiguravajuća društava i druge povezane tvrtke sa zajedničkim ciljem promicanja najvišeg stupnja kvalitete zdravstvene zaštite pacijenata u globalnom okruženju.

Ove će se godine okupiti 200 izlagača, preko 2000 posjetitelja te 150 govornika u čijem će se društvu naći i naš ravnatelj, gospodin Ognjen Bagatin.

Vrlo zanimljivim predavanjem pod nazivom 'Bringing more visibility to medical travel brand' okupljenima će predstaviti priču o uspjehu Poliklinike Bagatin na međunarodnom tržištu i (trnovitom) putu koji smo prošli – od brendiranja same destinacije kao dodatne vrijednosti za klijente do brendiranja Poliklinike i bogate ponude usluga.

7 Bagatin zakona brendiranja zasigurno će nekoga inspirirati i usmjeriti na pravi put. Također, imat će priliku i sudjelovati na panel raspravama od kojim bismo izdvojili jednu posebno zanimljivu temu 'Health Googlocity: The ins and outs of marketing health and wellness'

Web-novosti_PB_848x364px_538

Snagu zajedništva prepoznali su i naši partneri koji će nam se ove godine pridružiti u zajedničkom nastupu. Hrvatsku će tako, uz Polikliniku Bagatin koja slovi za međunarodnu polikliniku, predstavljati i Turistička zajednica grada Zagreba.

Zatim gospođa Jadranka Primorac, članica Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, kao panelist na temu 'Lessons Learned: Our Journey Towards Accreditation in Medical Travelte' te gospodin Zdeslav Radovčić, osnivač i predsjednik događaja HTI Conference for Medical Tourism

Web-novosti_PB_848x364px_546

Tijekom trodnevnog trajanja kongresa, naš će izložbeni prostor posjetiti tisuće sudionika kongresa iz cijelog svijeta kojima će tim Poliklinike Bagatin predstaviti sve naše usluge, ali i brojne mogućnosti koje nudi Hrvatska.

Cilj je privući velike poslodavce i predstavnike istih iz cijelog svijeta koji bi svoje zaposlenike slali na liječenje u vrhunske klinike kojima se Hrvatska može pohvaliti. 

Web-novosti_PB_848x364px_550

Podsjetimo, prošlogodišnji kongres održao se u Washington DC- u gdje smo imali ulogu ponosnog srebrnog sponzora. Tom je prigodom naš ravnatelj također govorio o Poliklinici Bagatin, prilikama za suradnju i, najvažnije od svega, naveo Hrvatsku kao top destinaciju za zdravstveni turizam. Više o našem prošlogodišnjem sponzorstvu saznajte OVDJE

Web-novosti_PB_848x364px_549

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".