Skinbooster protiv prvih znakova starenja


Mnogo čimbenika utječe na izgled naše kože – od stresa, prehrane i nedovoljnog unosa vode, pa sve do intenzivnog izlaganja sunčevim zrakama u ljetnim mjesecima. Ako ste primijetili da vašem licu nedostaje sjaja, da koža izgleda beživotno, sivo, umorno i dehidrirano, rješenje ćete pronaći u skinboosterima.

skinbooster

Što su skinboosteri?

Skinboosteri su injektivni preparati koji dubinski hidratiziraju kožu lica, vrata i dekoltea. Dubinskom hidratacijom poboljšava se izgled kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav. Hijaluronska kiselina, koja je sastavni dio naše kože i koju gubimo procesom starenja, osnovna je sastavnica preparata koji, na sebe vežu vodu te se tako postiže zategnut izgled kože. Revitalizacija skinboosterima namijenjena je svima, neovisno o dobi te se također uz dubinsku hidrataciju postiže i sinteza kolagena te elastina.

Jedan od favorita među klijentima je svakako Belotero Revive skinbooster, inovativan tretman kojeg mnogi obožavaju. Njegova osnova su glicerol i hijaluronska kiselina koji se direktno apliciraju pod kožu, vežući vlagu na sebe i podižući faktor hidratacije u njoj.

Kako djeluje skinbooster?

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i glicerolu koji vežu vodu, Belotero Revive povećava razinu vlage koži i rezultat se vidi vrlo brzo nakon tretmana dok stimulacija stvaranja kolagena i elastina dovodi do dugotrajnog rezultata.

skin quality

Upravo je zato ovaj tretman idealno napraviti u bilo koje doba godine – dobra je priprema kože za izlaganje suncu i moru, ali i kao revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. Također, u zimskim mjesecima zadržava prirodan sjaj i neutralizira suhoću, a istovremeno ublažava crvenilo te djeluje na atrofične ožiljke tako da popunjava neravnine.

Belotero Revive, svjetski poznatog proizvođača Merz Aesthetics, idealan je svakog tko želi postići dubinsku hidrataciju i blistavost kože. Skinboosteri djeluju na teksturu kože i njezinu ljepotu, a istovremeno poboljšavaju kvalitetu kože, pružajući joj učinak koji se ne može usporediti ni s najboljom kremom na svijetu.

Sve o tretmanu za vraćanje hidratacije Belotero Revive skinboosterima možete saznati na dermatološkim konzultacijama.

Naručite se na konzultacije kod vrhunskog tima dermatoloških stručnjaka u Poliklinici Bagatin u Zagrebu i Splitu klikom na link, na broj telefona 01/4610 – 225 ili upitom na e-mail info@bagatin.hr.

dr. Ina Novak Hlebar, specijalistica dermatologije i venerologije

Dr. Ina Novak završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Zbog interesa za dermatovenerologiju, kao naša buduća specijalizantica, svoje zanimanje posebno će usmjeriti estetskoj dermatologiji. Svoj pripravnički staž odradila je u Kliničkoj bolnici Merkur, a zatim je radila kao suradnica za farmakovigilanciju te na zavodu za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. Doktorica Novak organizatorica je skupa i koautorica vodiča za liječnike obiteljske medicine za rad s osobama koje žive s HIV-om i osobama pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om. Također je koautor knjige „A journey into patient safety“ koja je u procesu objave. Doktorica tečno govori engleski, njemački i španjolski.

Meni