Skinbooster protiv prvih znakova starenja


Puno čimbenika utječe na izgled naše kože – od stresa, prehrane i nedovoljnog unosa vode, pa sve do intenzivnog izlaganja sunčevim zrakama u ljetnim mjesecima. Ako ste primijetili da vašem licu nedostaje sjaja, da koža izgleda beživotno, sivo, umorno i dehidrirano, odgovor ćete pronaći u skinboosterima.

skinbooster

Što su skinboosteri?

Skinboosteri su injektivni preparati koji dubinski hidriraju kožu lica, vrata i dekoltea. Dubinskom hidratacijom poboljšava se površina kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav. Hijaluronska kiselina, koja je sastavni dio kože, na sebe veže vodu te se tako postiže zategnut izgled kože. Zbog toga je revitalizacija skinboosterima namijenjena svima, neovisno o dobi, jer se apliciranjem postiže i sinteza kolagena te elastina.

Jedan od favorita među klijentima je svakako Belotero Revive skinbooster, inovativan tretman kojeg mnogi obožavaju. Osnova njegove baze su glicerol i hijaluron koji se direktno apliciraju pod kožu, vežući vlagu na sebe i podižući faktor hidratacije u njoj.

skinbooster

Kako djeluje skinbooster?

Zahvaljujući glicerolu koji veže vodu na sebe te potiče apsorpciju vode iz dermisa, Belotero Revive povećava razinu vlage u rožnatom sloju kože, dok hijaluronska kiselina pridonosi kvaliteti samog dermalnog filera.

Upravo je zato ovaj tretman idealno napraviti u bilo koje doba godine – dobra je priprema kože za izlaganje suncu i moru, ali i kao revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. Također, u zimskim mjesecima zadržava prirodan sjaj i neutralizira suhoću, a istovremeno ublažava crvenilo te djeluje na atrofične ožiljke tako da popunjava neravnine.

Belotero Revive, svjetski poznatog proizvođača Merz Aesthetics, idealan je za ljubitelje minimalističke beauty rutine jer pruža dugotrajnu blistavost kože. Skinboosteri djeluju na teksturu kože i njezinu ljepotu, a istovremeno poboljšavaju kvalitetu kože, pružajući joj efekt koji se ne može usporediti ni s najboljom kremom na svijetu.

belotero

Sve o tretmanu za vraćanje hidratacije Belotero Revive skinboosterima možete saznati na dermatološkim konzultacijama.

Naručite se na konzultacije kod vrhunskog tima dermatoloških stručnjaka u Poliklinici Bagatin u Zagrebu i Splitu klikom na link, na broj telefona 01/4610 – 225 ili upitom na e-mail info@bagatin.hr.

Dr. Zlatko Kljajić, specijalist otorinolaringologije

Dr. Zlatko Kljajić, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Splitu 2007. godine. Nakon obavljenog jednogodišnjeg staža, radio je godinu dana u ordinaciji obiteljske medicine te na Floridi (SAD) kao brodski liječnik. Nakon polaganja specijalističkog ispita, nastavlja raditi u KBC Split na Klinici za bolesti uha, grla i nosa s kirurgijom glave na poziciji specijalista otorinolaringologije. U međuvremenu završava i subspecijalizaciju iz audiologije i postdiplomski doktorski studij te trenutno piše doktorsku disertaciju. Zadnjih nekoliko godina dodatno se educira u području estetske medicine. Autor je nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te svojom stručnošću savršeno upotpunjuje naš splitski tim.

Meni