Makeover za mame: Korekcija grudi i trbuha   


Nakon teške trudnoće i carskog reza moje se tijelo u potpunosti promijenilo. Imala sam 20 godina kada sam rodila sina, dugo godina sam ga uzdržavala i podizala sama te ne bih mijenjala ništa na ovom svijetu za odnos kakav imamo. Svejedno, svaki put kad sam se pogledala u ogledalo poželjela sam da moje tijelo izgleda drugačije.

rezultati makeovera

Višak kože i obješene grudi ostavile su traga na mojem samopouzdanju. Htjela sam si dati priliku da budem sretna i zadovoljna te da ne sakrivam svoje tijelo. I moj me sin poticao na to da napravim nešto dobro za sebe.

Kada sam saznala da sam odabrana za Ekstremni makeover nisam mogla vjerovati da se to događa upravo meni. Došla sam u Polikliniku Bagatin na konzultacije kod dr. Dinka Bagatina gdje sam rekla koje me problematike muče te što bih htjela popraviti na sebi.

Doktor je bio veoma susretljiv. U dogovoru s doktorom odlučeno je da ćemo raditi tri zahvata – VASERlipo ultrazvučnu liposukciju trbuha, bokova, donjeg dijela leđa i ruku, abdominoplastiku kojom riješili višak kože te zahvat povećanja i podizanja grudi kako bi ih se vratilo u prvotno stanje prije trudnoće i dojenja. Doktor Bagatin objasnio mi je kako ćemo liposukcijom dobiti bolju definiciju tijela koja se izgubila nakon poroda.

višak kože

Takva kombinacija zahvata naziva se i ‘makeover za mame’.

Iako sam prije same operacije bila preplašena, smirila me doktorica anesteziologije dr. Judith Adrianne Deutsch koja mi je odgovorila na sva pitana vezana uz anesteziju tako da je cijeli proces uspavljivanja prošao u najboljem mogućem redu, kao i operacija.

podizanje grudi

Oporavak od operacije bio je lakši nego što sam očekivala. Jačinu boli koju sam osjećala bila je slična boli nakon što prenapregnete mišiće u teretani. Također, nekoliko mjeseci spavala sam isključivo na leđima, nosila steznike te se pridržavala uputa koje sam dobila od doktora. Redovno sam odlazila na dogovorene kontrole kako bi pratili cijeli oporavak. Dr. Bagatin kao i samo osoblje Poliklinike bilo je izuzetno ljubazno i susretljivo.

Danas sam druga žena, puna sam samopouzdanja i napokon se osjećam dobro u vlastitom tijelu. Ovo cijelo iskustvo promijenilo mi je život na bolje te sam presretna što sam se prijavila na Makeover.

Za više informacijama o spomenutim zahvatima možete nas kontaktirati na 01/4610 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr.

Katarina Uremović

Katarina Uremović samohrana je majka koja živi u Zadru. Po struci je knjigovođa, a u slobodno vrijeme voli pjevati i plesati. Nakon operacije nosi hlače niskog struka, što je oduvijek željela.

Ostale objave od

Meni