×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin na World Medical Tourism kongresu u Washingtonu 30. rujan 2016.

Novosti

Poliklinika Bagatin na World Medical Tourism kongresu u Washingtonu

World Medical Tourism & Global Healthcare Congress® predstavlja jedan od najvažnijih događaja za medicinski turizam u svijetu. Ovogodišnja lokacija bio je  Washington DC gdje se, od 25. do 28. rujna, kongres održao po 9. put i okupio preko 3000 profesionalaca iz područja zdravstvene njege i medicinskog turizma radi umrežavanja i povezivanja te unapređenja suradnje zdravstvenih djelatnika i institucija, vlada pojedinih država, osiguravajućih društava, poslodavaca i drugih kupaca u zdravstvu.

Glavni organizator ovog svjetskog događaja jest Medical Tourism Association®, a Poliklinika Bagatin ove je godine na kongresu sudjelovala kao srebrni sponzor. Uz nas, Hrvatsku su imali čast predstavljati i gospođa Leila Krešić-Jurić, direktorica Sektora za turizam Hrvatske gospodarske komore te gospodin Zdeslav Radovčić, osnivač i predsjednik HTI Conference for Medical Tourism te edukacijskog centra za wellness Energy Clinic.

Web-novosti_PB_848x364px_294

Kongres je obuhvaćao cijeli spektar tema kroz prizmu geografskih i industrijskih foruma i panela te nekoliko izvršnih okupljanja (executive summits) na temu važnosti žena na izvršnim funkcijama u industriji turizma, na temu direktora i ravnatelja internacionalnih bolnica te izvršni summit koji je okupio sve ministre ili predstavnike ministarstava zdravstva, turizma, gospodarstva, prometa… diljem svijeta. Priznati govornici, praktičari, delegati i stotine izlagača iz područja medicinskog turizma dali su svoj uvid u nove trendove u industriji medicinskog turizma, a jedan od predavača na temu 'Opportunities for CROllaboration' bio je i naš ravnatelj i CEO Ognjen Bagatin koji je govorio o prilikama kroz suradnju, osobito među europskim zemljama, o Poliklinici Bagatin, kao i o Hrvatskoj kao top destinaciji za medicinski turizam i medicinsko putovanje.

Web-novosti_PB_848x364px_293

Paralelno se uz predavanja odvijalo preko 10 000 networking i B2B sastanaka. Članica naše delegacije, Alka Uroda, voditeljica projekata za inozemna i poslovna tržišta, tom je prilikom i službeno postala Certified Medical Tourism Professional (CMTP) putem dvodnevne serije modula i stručnog certificiranja od strane Medical Tourism Association-a, a sa ciljem održavanja i premašivanja nivoa konkurentnosti na svjetskom tržištu medicinskog, lječilišnog i zdravstvenog turizma.

Web-novosti_PB_848x364px_295

Tijekom 5-dnevnog trajanja kongresa, naš izložbeni prostor posjetilo je tisuće sudionika kongresa koji su se informirali o uslugama Poliklinike Bagatin i našem medicinskom osoblju, kao i o samom Zagrebu i najpoznatijim hrvatskim turističkim destinacijama. Posebno dizajniranim i za ovu priliku kreiranim Destination Guideom, pružili  smo im sve potrebne informacije i predstavili se na najbolji mogući način. Uz našeg ravnatelja i kolegicu Alku, na kongresu su nas još predstavljali Bojan Pintarić, izvršni direktor Poliklinike Bagatin te doktorica Mirna Munitić, specijalistica stomatološke protetike i voditeljica dentalnog centra.

Web-novosti_PB_848x364px_296

Završetkom ovog kongresa već kreću pripreme za novi sljedeće godine na kojem ćemo se naći u ulozi zlatnog sponzora, a koji će se u periodu od 02. - 04. listopada 2017., održati u Los Angelesu gdje najavljujemo novo druženje, nova zanimljiva izlaganja, predstavljanje novih usluga, materijala, vodiča. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".